Jerry van Staveren

Jerry van Staveren (Amsterdam 1981) is Business Coach & Online strateeg. Hij ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor verkoop en het verhogen van resultaat. Zo heeft hij o.a. gewerkt als Sales Manager & Business coach voor de grootste Nederlandse bedrijven en topondernemers zoals o.a. Eelco de Boer, Reed Business & Kenwood.

Tegenwoordig begeleidt hij ondernemers en ambitieuze bedrijven in maatwerk coaching trajecten, om daarmee hun doelen met minder moeite te bereiken, door 3 pijlers te optimaliseren:
Sales, Strategie en Marketing

Daarnaast deelt hij regelmatig zijn ervaringen en expertise in lezingen en workshops door heel het land.
“Zonder strategie is je doel slechts een wens”

Meer weten over Jerry...

Je kan jouw dagen vullen met allerlei werkzaamheden, afspraken en vergaderingen en dus heel druk zijn met druk zijn, maar zolang je niet de juiste dingen doet zal je altijd een plafond raken en dus nooit het volgende niveau bereiken. En dat is waar ik jou mee help: De optimale strategie vormgeven, de juiste doelen stellen en samen een op maat gemaakt stappenplan creëren om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Want strategie is niet de dingen juist doen, maar de juiste dingen doen!

Ben jij op zoek naar een manier om jouw business naar het volgende niveau te brengen? Om meer resultaat te behalen met minder inspanning? Zoek dan niet verder!

Jerry helpt je door slimme (online) strategieën en complexe sales technieken te vertalen naar jouw specifieke situatie. Niet HARD werken, maar juist SMART werken en niet langer IN jouw business, maar juist AAN jouw business werken!