Logo Internet Marketing Bureau IMGemak

John Warnas

Ruim 15 jaar werkervaring van helpdeskmanager tot en met projectleider. In zijn werk was en is John altijd gedreven door één gedachte, "hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn klanten met een fantastisch gevoel met mij zaken kunnen doen". Met andere woorden servicegerichtheid en meedenken staan bij hem hoog in het vaandel.

John heeft altijd een enorme passie gehad voor alles dat ‘online’ ademt, van websites tot webshops, van heldere teksten tot een pakkende boodschap neerzetten.

Meer over John...

 

 

Zoals gezegd heeft hij ruime managementervaring. John heeft dit zowel aan de klant- als aan de leverancierskant gedaan, je kunt dus zeggen dat hij van beide kanten het klappen van de zweep kent.

In zijn ervaring als projectmanager heeft hij met veel verschillende klanten van doen gehad, wat hem ook leerde verschillende situaties op waarde in te schatten en daarna ook te handelen.

Als contentmanager heeft hij veel werk gedaan voor overheden en werkgevers organisaties. Hier wist John de boodschap altijd helder en duidelijk door te vertalen naar de relevante doelgroep. En als eigenaar van een webbureau heeft John al heel wat kleinere ondernemers verder kunnen helpen.