Voor ondernemers met ballen die eindelijk door dat plafond heen willen

Coachprogramma de Sw!tch

In dit coachprogramma krijg jij toegang tot alle strategieën en harde lessen die ik geleerd heb van het opschalen van meerdere (coach)bedrijven naar 100K+ per jaar.

Met dit programma kun je loskomen van je bedrijf, hogere tarieven vragen, afscheid nemen van de stress en eindelijk gaan genieten van je bedrijf.

Die droom komt er niet vanzelf

Maak de switch en geef ieder aspect binnen je bedrijf een flinke upgrade

Weet jij de switch te maken en anders naar jezelf, je bedrijf en marketing te kijken dan verandert alles.Je hoeft je dan niet meer onzeker te voelen of die dingen te doen waarvoor je geen ondernemer bent geworden.

Jij wilde impact maken. Vrijheid. Kwartjes laten vallen, andere helpen met jouw kennis.

Als coach, trainer of consultant bezit je enorm handige skills die zelfs de succesvolste ondernemers in veel gevallen missen. Maar om die skills voor jou te laten werken, moet je wel een switch weten te maken. Je moet die skills die jij nu al hebt, weten in te zetten als ondernemer. En daar gaat dit programma over.

 

De Sleutel tot 100K

Ontdek hoe je jouw omzetdoel van €100.000 per jaar (of meer) kunt bereiken door slim te rekenen en strategisch te plannen. Ontdek dat groot succes slechts een stapje van je verwijderd ligt.

Het Geheim van Impact

Verhoog je zelfvertrouwen door te begrijpen hoe je een diepgaande impact kunt maken. Ontdek jouw ideale doelgroep en hoe je continue groei en ontwikkeling kunt stimuleren. En daarmee klanten voor het leven krijgt.

De Cruciale Shift

Ontdek hoe je strategisch afscheid neemt van het uurtje-factuurtje model en de shift maakt naar een waarde gebaseerd aanbod.

Positionering als Pijler

Begrijp het belang van een sterke positionering en nichekeuze. Vind klanten die perfect bij jou passen en bouw een praktijk die zowel vervullend als financieel lonend is.

De 100K Etalage

Ontwerp een aanbod dat niet alleen aansluit bij jouw zakelijke doelen, maar ook de juiste klanten aantrekt. Leer hoe je jouw pad van impact gebruikt voor een woestaantrekkelijk aanbod.

De Kunst van Klantgerichte Marketing

Creëer een website die werkt als een magneet voor jouw ideale klanten. En ontdek geheimen van slimme klantgerichte marketing via het internet.

Natuurlijk verkopen

Ontmasker de verkooptechnieken die perfect bij jou passen en van jou de verkoper maken die ieder verkoopgesprek laat slagen. Voortaan verkoop je ieder programma zonder je ongemakkelijk te voelen of verkoperig over te komen.

Mindset & vertrouwen

Met praktische handvaten en nieuwe inzichten kom jij terug in je flow en ontdek hoe plezier je eigen bedrijf kan zijn.

Opschalen naar succes

Begrijp de cruciale stappen om jouw bedrijf klaar te maken voor het volgende niveau.

Een goede vraag

Waarom ik jou kan helpen?

Ik was in de 20 toen ik mijn eerste coachbedrijf opstarte en samen met mijn compagnon liet uitgroeien naar meerdere locaties in Nederland. 

Ik heb daarna nog 2 bedrijven opgezet die beide ruim door die 100K grens zijn gegaan. 

Daarnaast help ik nu al  11 jaar ondernemers, coaches en experts, zoals jij, hun bedrijf te laten groeien. En geloof me, dat gaat het hardst als jij die Switch maakt. 

 
5.0
5/5

Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. 

 

Remko Matsinger

DGA Work 4 Talent

5.0
5/5

Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier!

Tjerk Rintjema

Directeur First Aid Marketing

5.0
5/5

Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij handelt adequaat en staat voor resultaat.

Hans Bouritius

Eigenaar TMA Experts

Het verandert niet vanzelf... dat weet je

Voel je dat je nu veel te hard werkt en lukt het je maar niet om door die 100K grens te komen. Helaas. Dit verandert niet vanzelf. Voor iedere droom is een beetje actie nodig... aan jou de keuze of jij nu de eerste stap zet.

Veelgestelde vragen

Wat het je oplevert?

De mindset en het vertrouwen

Je zult veel inzichten krijgen en direct gaan voelen dat jij dit ook kan. Het is geen online programma vol met stoffige theorie, maar juist met praktische handvaten die je direct kunt toepassen en waar je direct de impact van zult ervaren.

De vrijheid en rust

Je bent niet meer aan het rennen en hollen om je praktijk draaiend te houden, maar doet alles vanuit ontspanning en rust. Je werkt minder hard, verdient meer en krijgt direct meer tijd voor je vrienden, familie of gezin.

Een website dat werkt als een magneet

Je weet voortaan exact wat er op je website moet staan en hoe je deze slim inzet om de best betalende klanten te trekken.

Een klantgericht marketingplan

Je hebt een klantgericht marketingplan dat past bij jou, je bedrijf en klanten. Je weet voortaan hoe je internet zo inzet dat het je dagelijks nieuwe klanten oplevert.

De skills om natuurlijk te verkopen

Voortaan gaat het verkopen vanzelf en wordt het leuk. Zonder zenuwachtig te worden of je een gladde verkoper te voelen laat je ieder gesprek slagen.

Voor wie is dit programma bedoelt?

Je bent een coach, adviseur of expert

En je wilt eindelijk die droom die je nu al zolang hebt werkelijkheid laten worden.

Je wilt de nummer 1 worden in je markt

Je wilt groeien en eindelijk dat verdienen wat je waard bent.

Je bent bereid een switch te maken

Je durft anders te kijken naar jezelf, je bedrijf, marketing en klanten.

Je bent al tijden aan het stoeien

En voelt dat er iets verandert moet worden om je bedrijf te laten groeien.

Je wilt meer rust en vrijheid

En afscheid kunnen nemen van de stress en het veel te hard moeten werken.

Je wilt terug in je flow komen

En met de volle energie (en plezier) je bedrijf runnen.

Dit is niets voor jou als je

Niet de ambitie hebt

om je bedrijf te laten groeien en actie durft te ondernemen, terwijl je wel voelt dat je het anders wilt.

Je jezelf belast met excuses

Of redenen zoekt om iets niet te proberen.

Je alleen maar geld wilt verdienen

en niet vanuit je eigen energie je bedrijf zo wilt laten groeien dat je meer verdient, meer impact maakt en meer rust ervaart.

Een soort van garantie

Ik wil zeker weten dat dit voor jou de juiste investering is...

De stappen uit dit coachprogramma heb ik de afgelopen 10 jaar met talloze ondernemers doorlopen. Ik weet dat ze werken. Ik weet welke enorme impact het heeft als jij de stappen zet en een switch maakt.

Hoewel ik persoonlijk het iedere euro waard vindt, zeker als je bedenkt dat je door die stappen eindelijk weet wat je vervolgstappen moeten zijn. Je niet meer onzeker bent, rust ervaart en eindelijk door die 100K barrière komt, wil ik je de garantie geven dat je de juiste investering maakt.

Daarom stel ik voor dat we eerst telefonisch kennismaken. Ik zal transparant en eerlijk met je zijn en je alleen een voorstel doen als ik er 100% van overtuigd ben dat dit programma jou gaat helpen.