Multiple mockups v2

Cursus Copywriting

Ontdek in de cursus copywriting de sterkste overtuigingstechnieken die je
vandaag de dag kunt toepassen.

Als ik de cursus copywriting volg dan...

Voor wie is de cursus geschikt?

Of je nu freelancer, ondernemer of medewerker bent die gelooft dat verkopen ook anders kan, de cursus copywriting werkt alleen als je er iets mee doet.

Het is geen cursus volgepropt met vaag vakjargon, eindeloze theorie of uitleg waar je niets aan hebt. De cursus is praktisch en leert je vooral het wat, het hoe en het waarom.

Samen bouwen we aan jouw verkoop- en overtuigtechnieken. Niet met gladde manieren of trucjes, maar op basis van een manier die het beste bij jou past.

Dit leer je in deze cursus

In de cursus copywriting ontdek je hoe je met je eigen gevoel en je eigen gezonde verstand de sterkste teksten schrijft. Niet zomaar een cursus vol met gladde verkooptechnieken, maar een cursus die rekening houdt met jou.

Ontdek wat voor copywriter jij bent en hoe je jouw talent inzet als jouw kracht.

Leer te spelen met woorden, het effect van jouw woordkeuze en de nieuwste psychologische onderzoeken die de meest krachtige copywriting-technieken onthullen.

Niet de verkooptechnieken zoals je ze gewend bent, maar de manieren die diep doordringen in het brein van je klant.

IMGemak handgetekend icoon

Integer overtuigen & verkopen

Tijdens de cursus copywriting leer je alle technieken om van je prospects klanten te maken.

Je leert in het brein van je klant te kruipen. Je leert hoe je klanten keuzes maken en komt erachter hoe we onbewust reageren op merken, producten, behoeftes, woorden, afbeeldingen en belevingen.

Door het toepassen van de krachtigste manieren van overtuigen, ontdek jij hoe je jouw offertes, landingspagina’s, flyers en mailberichten zo schrijft en indeelt dat je altijd de juiste snaar raakt.

Je leert slimme copywriting technieken en te verkopen zoals dat het beste bij jou past.

IMGemak handgetekend icoon

De onzin van een doelgroep

Wat heb je aan een doelgroep, als er geen behoefte is?

Pak in 1 klap de voorsprong op al je concurrenten door voortaan te werken met een behoeftegroep. Stel je eigen behoeftegroep samen, ontdek de “gaatjes” in de markt en ervaar zelf het verschil.

IMGemak handgetekend icoon

Ontdek de geheime koopknop van iedere klant

Recent hersenonderzoek heeft aangetoond dat er diep in de kern van onze hersenen een centrum te vinden is dat verantwoordelijk is voor al onze koopbeslissingen.

Tijdens de cursus copywriting leer jij dit centrum te vinden en te beïnvloeden.

Je leert hoe je, op een integere manier, binnendringt in de diepste behoeftes van je klant. Je leert te schrijven op een manier die beter aansluit bij jou, je klanten en de moderne manier van zaken doen.

IMGemak handgetekend icoon

Steel de PICOV Formule voor de perfecte opbouw

Met de, in de praktijk bewezen, PICOV-Formule leer je welke woorden je het beste kunt gebruiken, hoe je zorgt voor een sterke opbouw van je teksten en welke opmaak voor extra overtuigingskracht zorgt.

Heb je deze technieken in de vingers dan maak je van elk stukje tekst, een nieuw verkoopinstrument.

IMGemak handgetekend icoon

De psychologie van het overtuigen

Aan de hand van psychologische en wetenschappelijke onderzoeken kruipen we diep in het brein van jouw klanten.

Je leert de theorie achter de meest krachtige overtuigingstechnieken en hoe je deze het beste toepast.

IMGemak handgetekend icoon

Praktijk cases | € 986.321 meer omzet

De cursus copywriting is niet een leuke praatje van de trainer. We houden het vooral praktisch.

We vertellen je het niet alleen, je gaat het zelf ervaren.

Aan de hand van talloze voorbeelden in de praktijk geven we jou een kijkje in de keuken.

En het mooiste van alles?

Jij mag schaamteloos de beste technieken stelen. Je mag inspiratie opdoen en profiteren van al het werk dat andere al hebben gedaan.

Wat anderen vertellen...

Tom Modderkolk
Tom Modderkolk
Contentmanager
Lees verder
Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, Sebastiaan is een geweldige docent waar zelfs ervaren gebruikers veel van leren.
Jeroen Mirck
Jeroen Mirck
Eigenaar Mirck Media
Lees verder
Wie de zakelijke inzet van internet en social media beter wil leren begrijpen, is bij Sebastiaan Hendriks aan het juiste adres. Vol energie leert hij je alle ins en outs van social advertising en effectief schrijven voor zoekmachines. Online marketing is meer dan alleen techniek, het vereist ook psychologisch inzicht. Daar is hij als geen ander in thuis.
Jules Franssen
Jules Franssen
Mede-eigenaar PF Containers
Lees verder
Het is super overzichtelijk en je legt alles stap voor stap duidelijk uit. Zeker weten een goede investering voor mij.
Wendy van Driel
Wendy van Driel
Eigenaar Hotel Doña Esther
Lees verder
Nogmaals dank jullie wel voor alle nieuwe inzichten! Ik kan er zeker goed gebruik van maken nu en in de toekomst.
Martin Stoker
Martin Stoker
Adviseur BMC
Lees verder
De inhoud en de opzet spreekt mij heel erg aan. Ook heb jij een fijne en duidelijke stijl in de video´s!
Tjerk Rintjema
Tjerk Rintjema
Directeur First Aid Marketing
Lees verder
Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier! Ik heb heel veel gehad aan jouw trainingen. Bedankt!
Janine Ligthart
Janine Ligthart
Webdeveloper bij Groeier!
Lees verder
Duidelijke uitleg met goede praktijk voorbeelden. Enorm veel aan gehad voor zowel onze website als die van de klanten 🙂
Live de Metz
Live de Metz
Tekstschrijverbij Groeier!
Lees verder
Helemaal goed; zijn combinatie van psychologisch inzicht, kennis van werkwijze Google en alerte, prettige wijze van lesgeven - met nog flink wat tips & tricks als toegift. Dank je wel, Sebastiaan!
Maarten Vergouwen
Maarten Vergouwen
Flow ManagerGroeier!
Lees verder
Compleet overzicht van wat belangrijk is.. Goede tips. Goede voorbeelden. Plus nuttig overzicht van tools die je kunt gebruiken voor de analyse.
Pauline Buth
Pauline Buth
Zakelijk cartoonist
Lees verder
Sebastiaan traint zijn cursisten op een praktische en concrete manier. Heel erg to the point en precies wat je nodig hebt om met de geleerde stof meteen aan de slag te kunnen.
Marieke van Doorn
Marieke van Doorn
Docent
Lees verder
Sebastiaan is een gedreven trainer, die met veel passie en enthousiasme over het vakgebied verteld. Hij is pragmatisch ingesteld en geeft veel bruikbare tips. Ik zal een het zeker aanraden!
Vincent van Schutterhoef
Vincent van Schutterhoef
Senior Accountmanager bij ELIS
Lees verder
Ik heb al diverse trainingen van Sebastiaan mogen volgen welke hij telkens met enthousiasme geeft. Gelukkig kan hij heel goed inspelen op het niveau zodat iedereen het goed kan volgen en aan het eind met een voldaan gevoel én vol informatie huiswaarts keert. Mede door zijn algehele brede kennis op het gebied van internetmarketing weet hij op iedere vraag een duidelijk antwoord te formuleren.
Niels Meijerink
Niels Meijerink
Business Analist ABN Amro bank
Lees verder
Veel waardevolle achtergronden en tips gekregen hoe ik (duurzaam) mijn teksten kan verbeteren. Wat mij betreft zeker een aanrader! Veel voorbeelden gekregen en checklists.
Jeffrey Goessens
Jeffrey Goessens
eigenaar marketingcoach
Lees verder
Ik vind jouw Google Ads cursus echt top en ik heb daadwerkelijk een hoop dingen geleerd. Ik volg regelmatig een cursus, maar vaak vind ik ze een beetje tegenvallen, omdat ik een hoop al weet of omdat het niet de informatie bood wat ik ervan had verwacht. Bij jullie cursus was dit niet het geval en vond ik de meeste modules echt interessant.
Dick van er der Meer
Dick van er der Meer
Studio Manager
Lees verder
Sebastiaan is een gedreven en creatieve SEO specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als SEO expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!
Michèle van Nesselrooij
Michèle van Nesselrooij
Leerkracht
Lees verder
Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste trainer. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap.
Joris-Joos Damen
Joris-Joos Damen
Wijnspecialist
Lees verder
Mooie power training 'SEO Teksten Schrijven' gevolgd van Sebastiaan. Ik kan deze van harte aanbevelen als je hier ook meer van wilt weten.
Shirin Zijlstra
Shirin Zijlstra
Online Marketingmanager bij RTL
Lees verder
Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker, ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden.
Stefan Lok
Stefan Lok
Producten bij Achmea
Lees verder
Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uileg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf.
Eugenie Willemse
Eugenie Willemse
Communicatieadviseur
Lees verder
Wat heb ik veel geleerd! Vooral hoeveel je zelf kunt doen om een website(tekst) leesbaar en toch SEO te maken/houden zonder in trucjes te belanden.
Mario bentvelsen
Mario bentvelsen
Merkjournalist
Lees verder
Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen.
Denise Verkerk
Denise Verkerk
Content coördinator bij Bureau Toerisme Rivierenland
Lees verder
Sebastiaan heeft het goed gedaan, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Uit de trainingen is gebleken dat er nog veel te verbeteren valt mbt onze websites, hier ga ik zeker mee aan de slag.
Annette Lieth
Annette Lieth
Projectmanager
Lees verder
Fijne, nuttige trainingen met veel informatie. Trainer weet waar hij het over heeft.
Erwin van der Ploeg
Erwin van der Ploeg
Senior Odoo Consultant
Lees verder
Erg leerzame en interessante trainingen. Precies waar ik naar op zoek was.
Previous
Next

klaar voor jouw cursus?

In de cursus copywriting ontdek je hoe je speelt met woorden en hoe je met iedere tekst de lezer weet te raken, te motiveren en in beweging brengt. Nu is de keuze aan jou. 

Kies je voor alleen de cursus copywriting, of geef je jezelf toegang tot alle cursussen? 

Welke keuze je maakt, dat is aan jou. Kies je voor Mijn IMGemak dan leer je niet alleen je bezoekers overtuigen, maar ook alle andere belangrijke online marketing technieken. Denk daarbij aan SEO, Google Ads, Email Marketing en nog veel meer. 

Deze cursus

Levenslang toegang
97 Eenmalig
  • Direct toegang tot de copywriting cursus

Mijn Imgemak

Een totaal pakket
19 Per maand
  • Binnenkort toegang tot de copywriting cursus
  • Toegang tot alle online cursussen
  • Stel al jouw vragen
Voordeel