Cursus

SEO teksten schrijven

Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat?

Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom?

Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt sturen, gratis.

Heb ik gelijk?

Wil je meer bezoekers via Google, wil je de beste zoekwoorden ontdekken en wil je betere SEO-teksten schrijven, bedenk je dan 1 ding.

SEO is veranderd, Google is veranderd en jij…

Jij moet daardoor ook veranderen, wil je de beste posities krijgen en behouden.

IMGemak - Google analytics cijfers

Wil je op een andere manier jouw SEO-teksten schrijven. Je teksten niet meer vol hoeven te proppen met zoekwoorden en praktische voorbeelden krijgen van wat WEL en NIET werkt?

Wil je direct toepasbare Quick Wins en tips ontvangen, alle ruimte krijgen voor je vragen, de theorie erachter begrijpen en dit allemaal direct kunnen toepassen in de praktijk?

Mooi, dan is de cursus SEO teksten schrijven wel iets voor jou.

Over de cursus SEO-teksten schrijven

Je ontdekt hoe je met slimme optimalisatie technieken niet scoort met 1 zoekwoord, maar met honderden tegelijk.

Je krijgt inzicht in de nieuwste SEO-copywriting technieken waarmee wij ruim 86.326 maandelijkse bezoekers naar verschillende websites sturen.

Heb je de training gevolgd dan weet jij:

  • Wat de makkelijkste optimalisatie strategie is (die anderen nog niet gebruiken).
  • Hoeveel zoekwoorden jouw SEO-tekst écht nodig heeft.
  • Hoe je hoog scoort in Google, met de volle focus op je klanten/bezoekers.
  • Hoe je met de TMZ-methode scoort op honderden zoekwoorden tegelijk.
  • Waarom het juiste zoekwoord niets met zoekvolume te maken heeft.

Onderwerpen

In de cursus SEO teksten schrijven komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe Google jouw positie bepaalt.
  • Wat er echt veranderd is aan het schrijven voor Google.
  • De belangrijkste elementen om goed te (blijven) scoren.
  • De SEO-copywriting technieken die niemand toepast.
  • SEO schrijven met de focus op je bezoekers/klanten in plaats van op Google.

Doelgroep

Of je nu tekstschrijver bent en je jouw klanten sterke SEO-teksten wilt aanbieden, een ondernemer of medewerker die gelooft dat betere teksten meer klanten opleveren of gewoon benieuwd bent naar de nieuwste SEO-inzichten. De cursus SEO schrijven werkt alleen als je er daadwerkelijk iets mee doet.

Het wordt geen klasje volgepropt met wat hak op de tak theorieën en tips. Niet veel wat, zonder de hoe en het wordt ook geen cursus waar alleen de trainer aan het woord is.

Samen bouwen we aan jouw klantenbestand en bezoekersstroom. Je vormt je eigen strategieën, denkt na over de toepasbaarheid op je eigen praktijksituatie (website) en begrijpt dat het echte onderscheidend vermogen niet uit mij, de trainer komt, maar uit jezelf.

Geloof jij dat je met betere SEO-teksten je doelen kunt halen, vind je het geen probleem om werk te maken van de tips en technieken die je krijgt? Dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Zie jij jezelf niet actief aan de slag gaan, meedoen in de cursus of open staan voor tips en feedback, overweeg dan of de cursus wel echt iets voor jou is.

Wat je van ons mag verwachten - BONUS

Levenslang toegang tot de online SEO-cursus (t.w.v. 197 euro)

Zelfs na je komst blijf ik je ondersteunen. Met jouw levenslange toegang tot de online SEO-cursus verzeker je jezelf van blijvende (nieuwe) inzichten in de SEO.

Alle dia’s + Het handboek SEO schrijven

Lees alles nog eens rustig op je gemak door. Ontvang alle informatie in een handig overzicht en profiteer van het feit dat je voortaan alle handvatten, checklisten, tips en technieken voor het grijpen hebt.

Levenslang toegang tot de Google Analytics Cursus (t.w.v. 97 euro)

Hoe weet je nu of je kersverse SEO-teksten echt werken? Met de levenslange toegang tot de Google Analytics Cursus is niets meer een geheim voor je. Waar komen je bezoekers vandaan? Hoeveel nieuwe klanten heb je gekregen? Welke SEO-tekst werkt het beste en waar liggen nieuwe SEO kansen? Je ontdekt het met de Google Analytics cursus.

Feedback en antwoord op je vragen

Al kan ik het mij bijna niet voorstellen dat je straks nog feedback nodig hebt, je hebt immers alle technieken al gekregen, de ruimte wil ik je wel bieden. Heb je na het volgen van de cursus, na een week, maand of jaar, nog vragen, je mag ze mij altijd stellen.

Studieduur & Lesgeld

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:

Duur 7 uur
Tijdstip van 10:00 uur tot 17:00 uur
Vergoeding (excl btw) € 597,-

 

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van je deelname.

Locatie

Kantoor Internet Marketing Gemak

Anderen over de cursus

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Eugenie

"Wat heb ik veel geleerd! Vooral hoeveel je zelf kunt doen om een website(tekst) leesbaar en toch SEO te maken/houden zonder in trucjes te belanden. In de kleine groep was voldoende ruimte om de diepte in te gaan. Aanrader voor iedereen die aan de gang wil met SEO tekst of teksten wil verbeteren."

Eugenie willemse

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Maarten

"Compleet overzicht van wat belangrijk is voor het schrijven van goede SEO teksten. Goede tips. Goede voorbeelden. Een nuttige dag. Plus nuttig overzicht van tools die je kunt gebruiken voor de analyse."

Maarten Vergouwen

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Niels

"Veel waardevolle achtergronden en tips gekregen hoe ik (duurzaam) mijn teksten kan verbeteren. Wat mij betreft zeker een aanrader! Veel voorbeelden gekregen en checklists. Door de kleine groep veel aandacht voor vragen."

Niels Meijerink

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Jelmer

"Zeer leerzame dag, veel ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden. Goede opbouw qua onderwerpen met veel tips. Locatie ook makkelijk te bereizen. En fijn dat na afloop de cursus via email wordt gestuurd zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen."

Jelmer Geerds

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Philp

"Het was een kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht, veel ruimte voor vragen en inbreng. Veel geleerd over zoekwoordenonderzoek, seo, content marketing. Onnoemlijk veel geleerd over relevante strategieën, websites, tips and trics. Goed gedoseerd, maar een boordevol programma van 7 uur. Zeer inspirerend en motiverend."

Philip Knijff

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Mario

"Zeer waardevolle training. Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen. "

Mario Bentvelsen

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Etienne

"Ik heb de bij Sebastiaan de training SEO teksten schrijven gevolgd. De kern van het verhaal is duidelijk en krachtig. Verder kon je van alles vragen. Alles wat op dat moment voor mij relevant was kwam daarbij aan bod. Ik vond dit een goede training waarvan ik verwacht er veel aan te hebben."

Etienne Moerman

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Tjerk

"Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier! Ik heb heel veel gehad aan jouw training SEO proof en commercieel schrijven voor het web. Bedankt!"

Tjerk Rintjema

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Joris-Joos

"Mooie power training 'SEO Teksten Schrijven' gevolgd van Sebastiaan. Ik kan deze van harte aanbevelen als je hier ook meer van wilt weten."

Joris-Joos Damen

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Michèle

"Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste trainer. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap. De training die ik gevolgd heb (zoekoptimalisatie/ SEO) was een hele dag en bracht erg veel informatie, Sebastiaan wist iedereen goed bij de les te houden. Heb me geen moment verveeld en heb veel waardevolle informatie meegekregen."

Michèle van Nesselrooij

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Tom

"Sebastiaan was mijn docent tijdens de training seo-proef/commercieel schrijven. Ik heb veel van hem geleerd. Zijn stijl van doceren is zeer overtuigend en prettig. Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, een geweldige docent waar zelfs ervaren schrijvers veel van leren."

Tom Modderkolk

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Dick

"Sebastiaan is een gedreven en creatieve SEO specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als SEO expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!"

Dick van der Meer

IMGemak - Cursus SEO Schrijven ervaringen Marieke

"Sebastiaan is een gedreven trainer, die met veel passie en enthousiasme over het vakgebied verteld. Hij is pragmatisch ingesteld, zorgt voor veel interactie tijdens de cursus en geeft veel bruikbare tips. Ik zal een SEO training met Sebastiaan zeker aanraden!"

Marieke van Doorn

Wil je op de hoogte gebracht worden als er weer een nieuwe cursus is ingepland?

Invalid Email