Internet-marketing-gemak-cursus

Cursus Verkopen en Overtuigen (op het WEB)

Je wilt beter verkopen. Heb je al meerdere adviezen geprobeerd, zie je geen resultaat en ben je nu op zoek naar een (nieuwe) verkoopcursus?

Welke tips over het verkopen je ook toepast, leer eerst de cijfers kennen. Ontdek de verkooptechnieken gebaseerd op feiten, wetenschappelijke onderzoeken en situaties uit de praktijk.

Stop met het voeren van verkoopgesprekken wanneer je merkt dat het geen nut heeft. Als je het spannend vindt of merkt dat je keer op keer verliest van je concurrent.

Je hebt vast al eens iets gelezen of gehoord over neuromarketing of conversieoptimalisatie. Je hebt de succesverhalen van anderen gehoord en ziet met eigen ogen dat andere bedrijven harder groeien dan jij.

Wat alleen veel mensen niet weten: conversieoptimalisatie en neuromarketing werken op basis van onderzoeken. Onderzoeken die cijfers bovenwater krijgen. Cijfers waarmee jij makkelijker, beter en natuurlijker verkoopt.

Hoe dat werkt?

Inhoud

Wanneer een bedrijf in het bezit is van een website die exact weet hoe je van bezoekers klanten maakt en op die manier talloze nieuwe klanten per maand genereert, is er echt geen magische formule gebruikt.

Je zult het op dit moment wellicht nog niet zien, maar er is altijd iets achter de schermen dat zorgt voor die hoge conversies, iets wat bezoekers motiveert om klant te worden.

Mooi, dan is de cursus SEO-teksten schrijven iets voor jou.

Over de cursus verkopen en overtuigen

In de cursus Verkopen ontdek je hoe je met je eigen gevoel en je eigen gezonde verstand een integere verkoper wordt. Niet zomaar een cursus vol met gladde verkooptechnieken, maar een cursus die rekening houdt met jou.

Ontdek wat voor verkoper jij bent en hoe je dit inzet als jouw kracht. Leer te spelen met woorden, het effect van jouw woordkeuze en de nieuwste psychologische onderzoeken die de meest krachtige verkoopmanier onthullen.

Niet de verkooptechnieken zoals je ze gewend bent, maar de manieren die diep doordringen in het brein van je klant.

Wat leer je in de cursus verkopen?

De cursus verkopen is zo gemaakt dat iedereen het gemakkelijk kan volgen. Van onervaren beginner tot ervaren expert.

De stappen, de theorieën en alle technieken die worden onthuld in de cursus zijn het resultaat van dertien jaar testen, verfijnen, herontdekken en talloze verkoopoptimalisatieonderzoeken. Het zijn dezelfde technieken die zijn toegepast om van start-up naar ruim € 986.321 euro omzet te groeien.

Je ontdekt welke technieken je het beste toepast voor jouw branche en met welke methodes jij het beste aan de slag gaat.

In verschillende modules ontdek je alles wat jij moet weten over verkopen. In de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

Voor wie is de training het meest geschikt?

Of je nu freelancer, ondernemer of medewerker bent die gelooft dat verkopen ook anders kan, de cursus Verkopen en Overtuigen werkt alleen als je er iets mee doet.

Het is geen cursus volgepropt met vaag vakjargon, eindeloze theorie of uitleg waar je niets aan hebt. De cursus is praktisch en leert je vooral het wat, het hoe en het waarom.

Samen bouwen we aan jouw verkoop- en overtuigtechnieken. Niet met gladde manieren of trucjes, maar op basis van een manier die het beste bij jou past.

Je leert verkopen op basis van de diepste behoefte van je klant. Ken je de echte behoefte van je klant, dan hóef je niet meer te verkopen.

Geloof jij dat je met behulp van de psychologie beter kunt verkopen en overtuigen? Geloof je dat je met deze cursus jouw omzet, je team of je bedrijf kunt laten groeien? Dan is de cursus zeker iets voor jou.

Wat mag je van ons verwachten?- BONUS

  • 1 heel jaar onbeperkt toegang tot de cursus Verkopen en Overtuigen
  • Alle hand-outs, checklists, templates en schema’s
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Hoeveel tijd kost de cursus?

De complete cursus kun je op ieder moment van de dag en volledig op eigen tempo volgen. De tips die je leert kun je direct in de praktijk toepassen.

Het is niet nodig om eerst de complete cursus te volgen. Per module kun je direct aan de slag waardoor we het écht samen doen.

Er staan op dit moment minimaal dertien modules voor je klaar. Bekijk je alle modules achterelkaar dan ben je ongeveer twee dagen zoet.

Wat kost de training verkopen en overtuigen op het web?

Ben je enthousiast over de cursus en wil je direct beginnen? Helaas, zowel de cursus als de leeromgeving wordt op dit moment volledig vernieuwd.

Wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer de cursus live is en direct 40% korting ontvangen

Schrijf je hieronder in: