Internet Marketing Gemak Logo

SEO cursussen

Geef je bedrijf of je carrière een nieuwe boost. Gun jezelf toegang tot de nieuwste SEO cursussen met onbeperkte toegang.

Afbeelding van een vrouw met laptop

Geef jezelf de juiste skills

& ontvang onbeperkt toegang tot al onze kennis

Waarom zou je jezelf beperken tot slechts een enkele cursus, wanneer je alle online marketing cursussen kunt krijgen voor (bijna) dezelfde investering?

Loop nooit meer achter op je concurrenten, vogel zelf niets meer uit en sta er niet langer alleen voor… 

Wij hebben het zware werk al voor je gedaan!

Open jij de 'geheime' marketingkluis?

Gun jezelf met een klik toegang tot de best bewaarde marketingformules en ontdek hoe jij het leukst, makkelijkst en hardst je bedrijf laat groeien. 

Geloof niet ons eigen woord...

maar ervaar zelf wat anderen zeggen !

Begin direct met leren

SEO Geheimen

Cursus: SEO Geheimen

Ontdek de meeste complete SEO Cursus die op 18 maart 2022 nog volledig is vernieuwd.

SEO GEheimen

KIes voor deze SEO cursus als je écht alles wilt kunnen.

Meer informatie
SEO Teksten schrijven

Cursus: SEO teksten schrijven

Leer te schrijven voor meer klanten EN bezoeker. Ontdek de nieuwste technieken en leer SEO-teksten te schrijven als een ware PRO.

Teksten schrijven

Ontdek waarom je afscheid moet nemen van zoekwoorden. Hoeveel woorden een goede SEO-tekst nodig heeft en de nieuwste vorm van SEO anno 2021.

Meer informatie

Welke SEO cursus past bij mij?

Welke SEO cursus het beste bij jou past hangt vooral af van wat je wensen zijn. Wat verwacht je van de cursus? Naar welke resultaten ben je op zoek?

Wil je SEO leren en er écht alles van weten. Van het vinden van de beste zoekwoorden tot de best bewaarde SEO-strategieën, volg dan de cursus “SEO Geheimen”.

Ben je een ondernemer en gaat het je niet zozeer om de kennis, maar vooral om snelle resultaten, volg dan de SEO cursus “het 5-staps groeisysteem”.

In deze cursus maken we SEO zo simpel als het volgen van slechts 5 stappen. Hoewel deze cursus goedkoper en compacter is, doet het zeker geen afbreuk aan het resultaat.

Moet ik een SEO cursus kiezen?

Het is niet nodig om een cursus te kiezen. Wil je zowel de cursus “SEO Geheimen” en “ het 5-staps groeisysteem”, kies dan voor de cursus “SEO geheimen”.

In de cursus “SEO Geheimen” is het 5-staps groeisysteem één van de talloze effectieve groeistrategieën die we behandelen.

Wil je onbeperkt toegang tot alle cursussen van IMG en toegang tot exclusieve content en uitnodigingen tot (live) events, gun jezelf dan de Online Marketing Academy “Mijn IMGemak”

Veel gestelde vragen

Nee. De SEO cursus is opgebouwd vanuit talloze modules. Zo kun je op ieder niveau starten, alles in je eigen tempo doen en weet je zeker dat je altijd een goed naslagwerk hebt.

Ja, jij krijgt de garantie dat je tevreden bent. Heb je de SEO cursus gevolgd en heb je geen resultaten gehaald of ben je niet tevreden, stuur ons binnen 30 dagen je reactie en je krijgt je investering direct teruggestort.

Voor de SEO cursus wordt BTW gerekend. Kom je uit België, dan wordt de BTW verlegd en hoef deze dit aan ons te betalen.

Wanneer jij dat wilt! De SEO Cursus staat dag en nacht voor je klaar en of jij de cursus nu wilt volgen voordat de drukte begint, midden in de nacht omdat je kleine je wakker heeft gemaakt of met het zand tussen je tenen op een zomers strand, jij bepaalt het.

Wil jij een mooi papiertje boven je bed hangen, je baas of collega’s jaloers maken of je LinkedIn profiel een update geven, stuur ons een mailtje (na het volgen van de SEO-cursus) en wij sturen je een prachtig certificaat met de post toe.

Waar Mogen de koopwoorden naar toe?

Waar mag de masterclass naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het stappenplan naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar kan het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar kan alles naar toe?