Internet Marketing Gemak Logo

Doe een website analyse...

En ontdek hoe jij het hardst kunt groeien

Als online marketing strategen zijn wij gek op data. Op cijfers die niet liegen. Want wie beweert dat er meer uit je website te halen is?

Wij… omdat wij een website analyse hebben uitgevoerd?

Jij… omdat je de grootste fan bent van je nieuwe site?

Of… De cijfers?

Laat je website analyseren, krijg inzicht in alle verbeterpunten en laat ons het hard maken in de cijfers.

Benieuwd hoe dat werkt en zeker weten dat je geen verkeerde investering maakt?

Afbeelding van een vrouw met laptop

Wat is een website analyse?

Een website analyse is een uitgebreid onderzoek om alle verbeterpunten inzichtelijk te maken. Een goede website analyse kijkt naar alle belangrijke facetten binnen de online marketing:

Binnen IMG analyseren wij de website volgens het BCK-model. Dit model is enkele jaren geleden door ons in het leven geroepen en helpt jou om op een gestructureerde manier je website te verbeteren.

Een website analyse volgens het BCK-model

In onze ogen draait online marketing om niets meer dan het BCK model. Als wij jouw website analyseren kijken we via dit model naar de volgende onderdelen:

Bezoekers

Hoe goed is je website opgebouwd? Is deze gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor Google en is alles technisch in orde?

In deze stap wordt je website geanalyseerd en de marketing die daarbij hoort. Samen kijken we wat we kunnen verbeteren om meer bezoekers naar je website te sturen. Hierbij kijken we naar alle onderdelen die daarbij kunnen helpen.

Denk hierbij aan de SEO, interne linkstructuur, social media, crawlbaarheid van Google of een van de andere 38 elementen.

Conversies

Hoe goed is je website ingericht om van iedere bezoeker een klant te maken? Gebruik je een slimme indeling, een goed conversiegericht design en hoe sterk zijn je teksten?

Wat kan beter en hoe kunnen we gemakkelijk het conversiepercentage verhogen?

Klantwaarde

Je kunt in onze ogen geen goede website analyse uitvoeren als je alleen naar de bezoekers en conversies hebt gekeken. De klantwaarde is net zo belangrijk.

Wat verdien je gemiddeld per klant en hoe kun je via je website deze waarde gemakkelijk verhogen?

REVIEWS

De verborgen potentieel analyse

Grote kans dat jij, net als veel andere ondernemers, niet bewust bent van de kansen die jouw website je biedt.

Wist je bijvoorbeeld dat de kans zeer groot is dat jij nu al op tientallen tot honderden zoekwoorden scoort, waar jij nog nooit van gehoord hebt?

En wist je dat waarschijnlijk slechts 4 tot 8 pagina’s 80% van jouw omzet bepaalt?

Via de verborgen potentieel analyse stellen wij het potentieel, dat je nu verloren gaat gaan, weer veilig. Je krijgt inzicht in je belangrijkste pagina’s, de “geheime posities” in Google en de beste Quick Wins voor jouw website.

Inzicht in de markt, trends en jouw concurrentie

Natuurlijk ben je het zat dat je concurrenten wel bovenaan in Google staan. Maar dit hoef je niet pikken. Je hoeft niet te blijven verliezen. Sterker nog, grote kans dat jij nu gemakkelijk bovenaan kunt staan in Google, zonder dat je concurrent dit in de gaten krijgt.

Hoe dat werkt?

Een andere manier van zoekwoorden onderzoek. Omdat wij gewoon onderzoek doen, maar een zoekwoorden marktonderzoek profiteer jij van de kansen die je concurrent nog niet gevonden heeft.

Je krijgt inzicht in waar je concurrenten liggen te slapen, welke nieuwe trends er zijn en met welke gaatjes in de markt jij het snelst door voorsprong pakt.

Krijg ik een website analyse rapport?

Ja. En nee.

Natuurlijk zullen wij je website analyseren en controleren op alle factoren die er echt toe doen. En als jij het wilt, krijg je van ons een mooie rapportage.

Toch gaan we nog een paar stappen verder.

Liever geven wij jou niet alleen een rapport, maar ook een goed kop koffie, een hand en de mogelijkheid om samen met een online marketeer je hele website door te lopen.

Zo leggen we precies uit hoe je alle adviezen in de praktijk brengt en nemen we de tijd voor al jouw vragen.

Maar ook daar stoppen we nog niet.

Naast een complete website analyse krijg jij alle adviesrapporten, werkschema’s en toegang tot de leeromgeving mee naar huis.

Zo kun je alles nog eens rustig nalezen en heb je de garantie dat je voortaan écht alles uit je website haalt.

Kom je ergens niet uit, dan bekijk je gewoon een van de talloze video’s uit de leeromgeving. Lukt het dan nog niet, dan geef ons toch gewoon een belletje 😉

Kortom, samen zorgen we ervoor dat jij kunt groeien met je website. Dat beloven we je.

Waar Mogen de koopwoorden naar toe?

Waar mag de masterclass naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het stappenplan naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar kan het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar mag het handboek naar toe?

Waar kan alles naar toe?