email marketing uitbesteden

Terwijl jij je bezighoudt met je klanten, zetten wij al les op alles voor de meest winstgevende mailfunnels en nieuwsbrieven. We pakken alle acties op, doen onderzoeken, voeden je met nieuwe ideeën en houden alles nauwlettend in de gaten.

Zo kun je met een gerust hart je email marketing uitbesteden en weet je zeker dat je een partner hebt die jouw groei bewaakt.

IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
Team-IMG-websize

Jouw compagnons zonder aandelen

Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner van jouw bedrijf.

Onze passie?

Van jouw bedrijf een ijzersterk merk maken, je website omtoveren tot online lead generator en je helpen bij al je online marketing uitdagingen.

 

Dit gebeurt er
als jij email marketing uitbesteed...

IMGemak handgetekend icoon

CONTACT SEGMENTATIE

Op basis van verschillende gedragsanalyses en segmentatietechnieken verstuur jij voortaan altijd het juiste bericht, aan de juiste persoon, op het juiste moment.

IMGemak handgetekend icoon

STUREN OP DATA

Het uitbesteden van je email marketing kost geld. Geld dat terugverdient moet worden. Hoe we dat doen? We spelen continu in op wat de klant in beweging brengt.

Welke onderwerpregels worden het meest geopend? Wanneer zijn onze nieuwsbriefleden het meest actief? Welke mailfunnel levert ons de meeste omzet op? Welke kansen laat de data ons zien en hoe zorgen we ervoor dat we maandelijks blijven groeien?

IMGemak handgetekend icoon

EMAIL MARKETING AUTOMATION

Met de nieuwste marketing automation technieken toveren wij jouw beste mailberichten om tot een geautomatiseerde online verkoper.

We maken mailfunnels. Zorgen voor een continue stroom aan waardevolle leads en creëren een systeem dat jouw groei niet alleen faciliteert, maar versneld.

IMGemak handgetekend icoon

WEL RESULTATEN, GEEN CONTRACT

Laat je niet vastketenen aan langdurige, dure contracten. Blijf om de resultaten. Laat ons meer verdienen dan de vergoeding die we vragen en blijf alleen als jij dat echt wilt.

Email marketing resultaten...

Email marketing is niet genoeg

Wil je alles uit je email marketing halen dan kun je beter je complete online marketing uitbesteden . De focus zal nog steeds op email marketing liggen, jouw investering blijft hetzelfde en toch weet je zeker dat er geen enkele kans onbenut wordt gelaten.

Want hoe komen de mensen op je maillijst, hoe effectief zijn je verkooppagina’s en kun je niet veel harder (of goedkoper) groeien als je email marketing combineert met andere kanalen?

Hoe dat precies werkt, kunnen we je het beste uitleggen in een gesprek.

klaar om te groeien?

Dienst info in 3 stappen
IMGemak handgetekend icoon

Maak kennis met IMGemak

Stuur ons een bericht en we nemen dezelfde dag contact met je op. Samen bespreken we je cijfers, ambities en wensen.

IMGemak handgetekend icoon

Ontvang een Vrijblijvend plan

Het team gaat aan de slag met een grondige analyse en een marktonderzoek. Aan de hand van de gevonden kansen krijg jij een groeiplan gepresenteerd. In dit plan kijken we verder dan email marketing en besteden we aandacht aan je complete online marketingmix.

IMGemak handgetekend icoon

Maak jouw weloverwogen keuze

De keuze is volledig aan jou. Ben je enthousiast over ons en het plan dan gaan we aan de slag. Zo niet, even goede vrienden.

Kom in Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Veelgestelde Vragen

Wij pakken je email marketing op via MaiLeads. MaiLeads is onze variant van ActiveCampaign.

Omdat we MaiLeads en al zijn functies goed kennen bespaart dit enorm veel tijd en jou dus veel kosten.

MaiLeads is in onze ogen de meest effectieve software die je op dit moment voor je email marketing kunt gebruiken. 

Het bevat marketing automation functies, slimme koppelingen en omdat wij directe partner van ActiveCampaingn zijn krijg jij alles, zonder daar extra voor te betalen.