Facebook Ads uitbesteden

Terwijl jij druk bent met je klanten, zetten wij alles op alles voor de meest winstgevende Facebook advertenties. We maken nieuwe campagnes, houden je concurrenten en de veiling in de gaten en schalen op bij nieuwe kansen.

Zo kun je met een gerust hart je Facebook Ads uitbesteden en weet je zeker dat je een partner hebt die jouw groei bewaakt.

IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
Team-IMG-websize

Jouw compagnons zonder aandelen

Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner van jouw bedrijf.

Onze passie?

Van jouw bedrijf een ijzersterk merk maken, je website omtoveren tot online lead generator en je helpen bij al je online marketing uitdagingen.

 

Dit gebeurt er
als jij Facebook Ads uitbesteed...

IMGemak handgetekend icoon

Volledige transparantie

Er bestaat niet zoiets als een geheime of gouden Facebook Ads formule. We doen ook niet alsof we alleen maar winstgevende advertenties maken.

Jij verdient een eerlijk beeld. Ook als de resultaten iets minder positief zijn.

Daarom bespreken we iedere maand de cijfers, zijn we eerlijk over de resultaten en blijft jouw Facebook Ads account, gewoon netjes van jou.

IMGemak handgetekend icoon

Data gedreven

Facebook Ads draait vooral om het analyseren van de resultaten en het slim sturen op cijfers.

Welke afbeelding of video werkt het beste, welke tekst en welke doelgroep zorgt voor de beste resultaten?

We houden niet van gokken en sturen niet op onderbuikgevoelens of successprookjes van anderen, maar zullen alles testen.

Zo weet jij zeker dat we niet lukraak starten met het adverteren en jou onnodig op kosten jagen.

IMGemak handgetekend icoon

Een beetje anders

Heel leuk dat die ene Facebook Campagne zo goed heeft gedraaid, ooit worden mensen je zat. Je kunt niet blijvend adverteren met dezelfde advertentie.

Jouw klanten zullen iedere keer verbaasd staan, nooit verveeld raken en ieder keer anders aangesproken worden. Zo voorkomen we onnodige kosten en weten we zeker dat we iedere klant in beweging brengen.

IMGemak handgetekend icoon

Klantgericht

Via de reis die jouw klanten doorlopen, voordat ze klant worden, zorgen we iedere keer voor de perfecte advertentie. In iedere fase krijgt jouw klant een andere advertentie te zien, passend wat op dat moment het meest belangrijk is.

IMGemak handgetekend icoon

Slimme marketing automation

Adverteer alsof je in de nieuwste science fiction film zit. Via de nieuwste marketing automation technieken is het net alsof jouw advertenties stiekem een kijkje hebben genomen in het brein van je klanten.

Welk gedrag zij online ook laten zien, op je website, op Facebook of zelfs op het internet, wij zorgen voor de juiste advertentie.

IMGemak handgetekend icoon

Gericht op groei

Wat nu als jouw Facebook Ads zodanig zijn ingericht dat je met een investering van 200 euro 1.500 euro verdiend? Stop je dan met adverteren of word je nieuwsgierig wat er gebeurt als je geen 200 euro, maar 2.000 euro investeert?

We beginnen bij de basis en zullen stap voor stap op zoek gaan naar het plafond. Net zo lang tot we niet meer kunnen.

IMGemak handgetekend icoon

WEL RESULTATEN, GEEN CONTRACT

Laat je niet vastketenen aan langdurige, dure contracten. Blijf om de resultaten. Laat ons meer verdienen dan de vergoeding die we vragen en blijf alleen als jij dat echt wilt.

Facebook Ads resultaten...

Facebook Ads is niet genoeg

Hoe perfect jouw Facebook Campagne ook is, met alleen Facebook Ads ben je er niet. De resultaten die je hierboven zag krijg je alleen als je naar het complete plaatje kijkt.

Wil je alles uit je Facebook Ads halen dan kun je beter je complete online marketing uitbesteden . De focus zal nog steeds op Facebook Ads gericht zijn. Jouw investering blijft hetzelfde en toch weet je zeker dat er geen enkele kans onbenut wordt gelaten.

Want hoe effectiever jouw website is, hoe goedkoper je advertenties worden. En hoe slimmer je kijkt naar het complete plaatje, hoe harder je groeit.

Hoe dat precies werkt, kunnen we het beste uitleggen in een gesprek.

klaar om te groeien?

Dienst info in 3 stappen
IMGemak handgetekend icoon

Maak kennis met IMGemak

Stuur ons een bericht, dan nemen we dezelfde dag al contact met je op.

Samen bekijken we je website, Facebook Ads account (als je deze al hebt), je ambities en wensen.

IMGemak handgetekend icoon

Ontvang een Vrijblijvend plan

Het team gaat aan de slag met een grondige analyse en een marktonderzoek. Aan de hand van de gevonden kansen krijg jij een groeiplan gepresenteerd. In dit plan kijken we verder dan Facebook Ads en besteden we aandacht aan je complete online marketingmix.

IMGemak handgetekend icoon

Maak jouw weloverwogen keuze

De keuze is volledig aan jou. Ben je enthousiast over ons en het plan dan gaan we aan de slag. Zo niet, even goede vrienden.

Kom in Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Veelgestelde Vragen

Wij adviseren om in ieder geval rekening te houden met een maandelijks adverteerbudget van minimaal 350 euro. 

Dit geeft je de ruimte om iedere dag onder de aandacht van potentiële klanten te komen en ons de data die we nodig hebben. Data om jouw campagnes nog rendabeler te maken en data om je complete campagne op te schalen. 

Maar dat kost meer…

Klopt, maar als je meer verdient dan wat je uitgeeft, waarom dan niet nog harder groeien?

Nee hoor. In samenwerking met Facebook hebben we ons eigen business account. Het enige wat jij hoeft te doen, is het verzoek voor toegang te accepteren. 

Wij kunnen dan overal bij, maar het complete account, blijft netjes van jou. 

Jij. Het adverteeraccount blijft van jou en jij zal van Facebook de facturen ontvangen. 

Maar…

Wij houden natuurlijk wel alles nauwlettend in de gaten. Zo sta jij nooit voor vervelende verrassingen en zorgen wij ervoor dat je het meeste uit je budget haalt.