Multiple mockups v2

Google Ads Cursus

Heb je in het verleden moeite gehad met Google Ads of moet je nog starten, dan is dit de cursus die je nodig hebt. De cursus die je helpt bij het inrichten, beheren en strategisch optimaliseren van je Google Ads account, campagnes en advertenties.

Als ik de Google Ads cursus volg dan...

Voor wie is de cursus geschikt?

Of je nu freelancer, ondernemer of medewerker bent die gelooft in het succes van het internet: de Google Ads cursus werkt alleen als je er iets mee doet.

De cursus is speciaal afgestemd op ondernemers in de (zakelijke) dienstverlening.

Het is geen cursus volgepropt met wat hak op de tak theorieën en Google Ads-tips. Niet veel wat, zonder de hoe en het is ook geen cursus waar alleen de trainer aan het woord is.

Dit leer je in deze cursus

Samen maken we jouw eigen Google Ads account in slechts 3 minuten. Ook wanneer je al een Google Ads account hebt, geeft de cursus je inzicht in alle instellingen. Je leert hoe je de “verborgen” expert modus activeert en zult stap voor stap je Google Ads account instellen.

Je weet alles te koppelen en profiteert van een account dat volledig is ingesteld.

IMGemak handgetekend icoon

De Google Ads “kassa”

Je Google Ads campagnes stuur je niet op onderbuikgevoelens, dat doe je op basis van cijfers.

Maar welke cijfers bepalen jouw succes?

Samen maken we het onderscheid tussen hard, soft en ondersteunende conversies. Je leert de verschillen, het instellen en het monitoren. Je leert waarom elk type conversie noodzakelijk is en hoe dit een verschil maakt tussen duizenden euro’s verliezen, of duizenden euro’s verdienen.

IMGemak handgetekend icoon

De Google Ads “sprinter”

Als tijd geld is, waarom zou je het dan besteden aan de verkeerde dingen?

Door de cursus leer je alles over het razendsnel navigeren in Google Ads. Je zult nooit meer de weg kwijtraken en voortaan exact weten waar je die “ene” instelling moet veranderen.

IMGemak handgetekend icoon

De Google Ads Helikopter

Wil je alles uit Google Ads halen en niet meer stoppen met groeien, dan heb je de Google Ads Helikopter nodig. Een helikopter view die jou direct het effect van elke campagne laat zien.

In de Google Ads cursus leer je structuur aan te brengen en behouden. Je leert kansen te zien, weet op welke momenten je moet stoppen en welke signalen betekenen dat je moet opschalen.

Of je nu 10 of 1.000 campagnes hebt, met de Google Ads Helikopter houd jij het overzicht.

IMGemak handgetekend icoon

Koopklare bezoekers

De advertentiegroep bepaalt op wie jij jouw campagne richt. Hoe goed je campagnestructuur of advertentietekst ook is, ga je hier de mist, dan is falen het enige resultaat.

Volg de cursus en je weet hoe je koopklare advertentiegroepen instelt. Welke fouten er veel gemaakt worden, welke instellingen enorm effectief zijn, maar diep verstopt zitten en hoe je goedkoper adverteert met een slim “trucje”.

IMGemak handgetekend icoon

De 3 verschillende zoektype en adverteerstrategieën

Het zoektype bepaalt of jouw advertentie wel… of niet getoond wordt. Het is de trigger die Google Ads gebruikt om te bepalen wat het moet doen.

Gebruik je het verkeerd, dan betaal je teveel. Veel te veel. Doe je het zoals iedereen. Dan is je concurrentie te hoog.

Met de juiste zoektype en adverteerstrategie maak jij het verschil. Laat je concurrenten elkaar op kosten jagen. Jij weet voortaan beter.

Jij leert welk zoektype je per strategie nodig hebt en hoe je hier feilloos op kunt anticiperen. Je leert sneller volume te draaien, betere inzichten te krijgen en meer te verdienen.

IMGemak handgetekend icoon

De koopwoorden van je klanten

Hoe vind je de woorden waar je klanten hevig naar op zoek zijn en die je concurrenten nog niet gevonden hebben?

Je leert het in de Google Ads cursus.

We vertellen je over de manier die wij al 9 jaar gebruiken en iedere dag, beetje bij beetje, verbeteren.

Ontdek wat hét verschil is tussen zoekwoorden en zoektermen. Welke woorden bij welke strategie passen en hoe je veel goedkoper adverteert.

Ontvang uitgebreide informatie over uitsluitingszoekwoorden en waarom jij ze moet gebruiken.

IMGemak handgetekend icoon

Kassa rinkelende advertenties

Het echte werk gaat beginnen. Je hebt de rest van de hoofdstukken in de Google Ads cursus al bekeken en toegepast.

Nu is het tijd voor het echte werk. Kassa rinkelende advertenties.

Je leert op basis van de consumentenpsychologie de scherpste advertenties te schrijven. Je leert te schrijven voor het brein.

IMGemak handgetekend icoon

Een betoverende verkooppagina

Je kunt alleen groeien, als je meer verdient dan dat je uitgeeft. Via Google Ads betaal je voor je bezoekers. Elke klik, kost jou geld.

Wil je voorkomen dat je honderden tot duizenden euro’s kwijt bent, zonder dat dit nodig is?

Gebruik een betoverende landingspagina.

Zorg dat jij iedere bezoeker omtovert tot loyale klant en adverteer voortaan zonder plafond. Want hoeveel je ook adverteert, als iedere bezoeker een klant wordt, is de sky the limit.

IMGemak handgetekend icoon

De Google Ads Audit

Of je Google Ads nu voor jezelf, of voor je klanten gebruikt. Elk account heeft aandacht nodig. Waar moet je op letten, hoe analyseer je de gezondheid van je account en hoe voorkom kostbare fouten?

Naast de gezondheid (en veiligheid) leer je hoe je razendsnel een analyse maakt van het complete account. Alle campagnes, resultaten, advertenties en meer.

Je leert de exacte stappen die wij zetten zodra wij een account onder ogen krijgen. Je leert snel fouten op te sporen, quick wins te vinden en weet hoe je gestructureerd werkt aan verbetering.

Wat anderen vertellen...

Jeffrey Goessens
Jeffrey Goessens
eigenaar marketingcoach
Lees verder
Ik vind jouw Google Ads cursus echt top en ik heb daadwerkelijk een hoop dingen geleerd. Ik volg regelmatig een cursus, maar vaak vind ik ze een beetje tegenvallen, omdat ik een hoop al weet of omdat het niet de informatie bood wat ik ervan had verwacht. Bij jullie cursus was dit niet het geval en vond ik de meeste modules echt interessant.
Tom Modderkolk
Tom Modderkolk
Contentmanager
Lees verder
Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, Sebastiaan is een geweldige docent waar zelfs ervaren gebruikers veel van leren.
Jules Franssen
Jules Franssen
Mede-eigenaar PF Containers
Lees verder
Het is super overzichtelijk en je legt alles stap voor stap duidelijk uit. Zeker weten een goede investering voor mij.
Wendy van Driel
Wendy van Driel
Eigenaar Hotel Doña Esther
Lees verder
Nogmaals dank jullie wel voor alle nieuwe inzichten! Ik kan er zeker goed gebruik van maken nu en in de toekomst.
Martin Stoker
Martin Stoker
Adviseur BMC
Lees verder
De inhoud en de opzet spreekt mij heel erg aan. Ook heb jij een fijne en duidelijke stijl in de video´s!
Tjerk Rintjema
Tjerk Rintjema
Directeur First Aid Marketing
Lees verder
Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier! Ik heb heel veel gehad aan jouw trainingen. Bedankt!
Janine Ligthart
Janine Ligthart
Webdeveloper bij Groeier!
Lees verder
Duidelijke uitleg met goede praktijk voorbeelden. Enorm veel aan gehad voor zowel onze website als die van de klanten 🙂
Live de Metz
Live de Metz
Tekstschrijverbij Groeier!
Lees verder
Helemaal goed; zijn combinatie van psychologisch inzicht, kennis van werkwijze Google en alerte, prettige wijze van lesgeven - met nog flink wat tips & tricks als toegift. Dank je wel, Sebastiaan!
Maarten Vergouwen
Maarten Vergouwen
Flow ManagerGroeier!
Lees verder
Compleet overzicht van wat belangrijk is.. Goede tips. Goede voorbeelden. Plus nuttig overzicht van tools die je kunt gebruiken voor de analyse.
Pauline Buth
Pauline Buth
Zakelijk cartoonist
Lees verder
Sebastiaan traint zijn cursisten op een praktische en concrete manier. Heel erg to the point en precies wat je nodig hebt om met de geleerde stof meteen aan de slag te kunnen.
Marieke van Doorn
Marieke van Doorn
Docent
Lees verder
Sebastiaan is een gedreven trainer, die met veel passie en enthousiasme over het vakgebied verteld. Hij is pragmatisch ingesteld en geeft veel bruikbare tips. Ik zal een het zeker aanraden!
Vincent van Schutterhoef
Vincent van Schutterhoef
Senior Accountmanager bij ELIS
Lees verder
Ik heb al diverse trainingen van Sebastiaan mogen volgen welke hij telkens met enthousiasme geeft. Gelukkig kan hij heel goed inspelen op het niveau zodat iedereen het goed kan volgen en aan het eind met een voldaan gevoel én vol informatie huiswaarts keert. Mede door zijn algehele brede kennis op het gebied van internetmarketing weet hij op iedere vraag een duidelijk antwoord te formuleren.
Niels Meijerink
Niels Meijerink
Business Analist ABN Amro bank
Lees verder
Veel waardevolle achtergronden en tips gekregen hoe ik (duurzaam) mijn teksten kan verbeteren. Wat mij betreft zeker een aanrader! Veel voorbeelden gekregen en checklists.
Dick van er der Meer
Dick van er der Meer
Studio Manager
Lees verder
Sebastiaan is een gedreven en creatieve SEO specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als SEO expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!
Michèle van Nesselrooij
Michèle van Nesselrooij
Leerkracht
Lees verder
Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste trainer. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap.
Joris-Joos Damen
Joris-Joos Damen
Wijnspecialist
Lees verder
Mooie power training 'SEO Teksten Schrijven' gevolgd van Sebastiaan. Ik kan deze van harte aanbevelen als je hier ook meer van wilt weten.
Shirin Zijlstra
Shirin Zijlstra
Online Marketingmanager bij RTL
Lees verder
Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker, ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden.
Stefan Lok
Stefan Lok
Producten bij Achmea
Lees verder
Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uileg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf.
Eugenie Willemse
Eugenie Willemse
Communicatieadviseur
Lees verder
Wat heb ik veel geleerd! Vooral hoeveel je zelf kunt doen om een website(tekst) leesbaar en toch SEO te maken/houden zonder in trucjes te belanden.
Mario bentvelsen
Mario bentvelsen
Merkjournalist
Lees verder
Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen.
Denise Verkerk
Denise Verkerk
Content coördinator bij Bureau Toerisme Rivierenland
Lees verder
Sebastiaan heeft het goed gedaan, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Uit de trainingen is gebleken dat er nog veel te verbeteren valt mbt onze websites, hier ga ik zeker mee aan de slag.
Annette Lieth
Annette Lieth
Projectmanager
Lees verder
Fijne, nuttige trainingen met veel informatie. Trainer weet waar hij het over heeft.
Erwin van der Ploeg
Erwin van der Ploeg
Senior Odoo Consultant
Lees verder
Erg leerzame en interessante trainingen. Precies waar ik naar op zoek was.
Previous
Next

klaar voor jouw cursus?

De complete cursus kun je op ieder moment van de dag en volledig op eigen tempo volgen. De tips die je leert, kun je direct in de praktijk toepassen.

Het is niet nodig om eerst de complete cursus te volgen. Per module kun je direct aan de slag waardoor we het écht samen doen.

Met deze cursus ben je in staat binnen 24 uur je eerste (succesvolle) Google Ads campagne live te brengen.

cursus Google Ads

Levenslang toegang
297 Eenmalig
  • Direct toegang tot de cursus Google Ads

Mijn Imgemak

Een totaal pakket
47 Per maand
  • Stel al jouw vragen
  • Toegang tot alle online cursussen
  • Direct toegang tot de cursus Google Ads
Voordeel