Google Ads uitbesteden

Terwijl jij voor je klanten aan het werk bent, zetten wij alles op alles voor de meest winstgevende Google advertenties. We maken nieuwe campagnes, houden je concurrenten en de veiling in de gaten en schalen op bij nieuwe kansen.

Zo kun je met een gerust hart je Google Ads uitbesteden en weet je zeker dat je een partner hebt die jouw groei bewaakt.

IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
Team-IMG-websize

Jouw compagnons zonder aandelen

Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner van jouw bedrijf.

Onze passie?

Van jouw bedrijf een ijzersterk merk maken, je website omtoveren tot online lead generator en je helpen bij al je online marketing uitdagingen.

 

Dit gebeurt er
als jij Google Ads uitbesteed...

IMGemak handgetekend icoon

Volledige transparantie

Wij kennen geen geheimen en maken het ook niet ingewikkelder dan het al is. We doen ook niet of we met ‘geheime strategieën’ werken of altijd alleen maar winstgevende advertenties maken.

Jij hebt recht op een eerlijk beeld. Ook als dit iets minder positief is.

Daarom bespreken we iedere maand de cijfers, zijn we eerlijk over de resultaten en blijft jouw Google Ads account, gewoon netjes van jou.

IMGemak handgetekend icoon

Data gedreven

Google Ads draait vooral om het analyseren van de resultaten en het slim sturen op cijfers.

Niet zomaar gokken op onderbuikgevoel of successprookjes van anderen, maar gewoon testen. Gedegen testen en sturen op keiharde cijfers.

We beginnen met het vaststellen van de waarde van iedere websitebezoeker en het bepalen van een veilig adverteerbudget.

Zo weet jij zeker dat we niet zomaar lukraak starten met adverteren en jou onnodig op kosten jagen.

IMGemak handgetekend icoon

Gericht op groei

Wat nu als jouw Google Ads zodanig is ingericht dat je met een investering van 200 euro 1.500 euro verdiend? Stop je dan met adverteren of word je nieuwsgierig wat er gebeurt er als geen 200 euro, maar 2.000 euro investeert?

We beginnen bij de basis en zullen stap voor stap op zoek gaan naar het plafond. Net zo lang tot we niet meer kunnen.

IMGemak handgetekend icoon

WEL RESULTATEN, GEEN CONTRACT

Laat je niet vastketenen aan langdurige, dure contracten. Blijf om de resultaten. Laat ons meer verdienen dan de vergoeding die we vragen en blijf alleen als jij dat echt wilt.

Google Ads resultaten...

Google Ads is niet genoeg

Hoe perfect jouw advertentie in Google ook is, met alleen Google Ads ben je er niet. De resultaten die je hierboven ziet, krijg je alleen als je naar het complete plaatje kijkt.

Wil je alles uit Google Ads halen, dan kun je het beste je complete online marketing uitbesteden. De focus zal nog steeds op de advertenties in Google liggen, jouw investering blijft hetzelfde en toch weet je zeker dat er geen enkele kans onbenut wordt gelaten.

Want hoe effectiever jouw landingspagina’s zijn, hoe goedkoper je advertenties worden. En wie zegt dat je dat je niet met een klein beetje SEO ook gratis bovenaan in Google kan staan?

Hoe dit precies werkt, leggen we je het makkelijkst uit in een gesprek.

klaar om te groeien?

Dienst info in 3 stappen
IMGemak handgetekend icoon

Maak kennis met IMGemak

Stuur ons een bericht, dan nemen we dezelfde dag al contact met je op.

Samen bekijken we je website, Google Ads account (als je deze al hebt), je ambities en wensen.

IMGemak handgetekend icoon

Ontvang een Vrijblijvend plan

Het team gaat aan de slag met een grondige analyse en een marktonderzoek.

Aan de hand van de gevonden kansen krijg je een groeiplan gepresenteerd. In dit plan kijken we verder dan Google Ads en besteden we aandacht aan je complete online marketingmix.

IMGemak handgetekend icoon

Maak jouw weloverwogen keuze

De keuze is volledig aan jou. Ben je enthousiast over ons en het plan dan gaan we aan de slag. Zo niet, even goede vrienden.

Kom in Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Veelgestelde Vragen

De kosten van Google Ads kunnen al snel oplopen. Om voldoende aanwezig te zijn en de juiste data te verzamelen adviseren om minimaal te starten met een dagbudget van 10 euro. 

Daarnaast zijn de kosten zeer afhankelijk van hoe goed jouw website is geoptimaliseerd. Daarom werken wij bij Internet Marketing Gemak alleen met een complete mix. Zo weet jij zeker dat er aan alles wordt gedacht en jij het meeste uit je budget haalt.

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads varieëren. Er zijn bedrijven die werken met een vast pakket dat begint bij de 300 tot 400 euro per maand. 

Er zijn ook bedrijven die een percentage van jouw adverteerbudget in rekening brengen. Hoe meer je dan adverteert, hoe meer je betaalt. 

Wij geloven niet zo in het schieten met losse flodders en de focus op 1 kanaal. Daarom werken wij met een compleet marketingbudget. Binnen dit budget kijken wij samen hoe we dit het meest effectief verdelen. 

Hoe dat precies werkt, kunnen we je het beste uitleggen in een gesprek. 

Niet alleen het dashboard, maar ook de functies binnen Google Ads veranderen continu. Weet jij hier niet slim op in te spelen dan verlies je enorm veel budget. 

Ook helpt het dat een bureau meer ervaring heeft en daarmee sneller in staat is je campagne rendabel te krijgen. 

Het ligt er natuurlijk aan hoe je het doet, maar de advertenties op Google kunnen zeer effectief zijn. Tegenwoordig is er (bijna) geen enkel zoekwoord meer te bedenken waarop jouw concurrenten nog niet adverteren. 

Dit betekent dat je in de meeste gevallen alleen de volledige markt bereikt als je een juiste mix tussen SEO en Google Ads gebruikt. 

Zodra jouw advertenties zijn goedgekeurd door Google worden deze direct actief. Dit betekent dat jij vandaag al bovenaan kunt staan. 

Het hangt er wel vanaf hoe effectief je advertenties zijn en of je op een slimme manier je biedstrategie hebt ingezet. 

Nee, dit hoeft niet. In samenwerking met Google hebben wij ons eigen business account. Jij hoeft alleen onze uitnodiging te accepteren. De facturatie van het uitgegeven budget loopt via Google en jouw account blijft, zoals het hoort, netjes van jou.