Internet-marketing-gemak-cursus

Google Analytics cursus 'van data naar klant'

Waar komen je bezoekers vandaan, welke marketingcampagne werkt het beste, zijn al jouw acties wel echt winstgevend?

Google Analytics is het gratis programma van Google waar je enorm veel data uit kunt halen om hiermee je marketingcampagnes te optimaliseren, kosten te verlagen en je omzet aanzienlijk te laten stijgen.

Het enige nadeel…

Hoe vind je de juiste data en hoe gebruik je de data om strategische keuzes te maken?

In de google analytics cursus ‘van data naar klant’ leer je het allemaal.

Nieuwsgierig geworden? Wil je ontdekken hoe je Google Analytics installeert, op de juiste manier instelt en laat werken in je voordeel?

Inhoud

Over de cursus Google Analytics

Google Analytics draait om data. Alles ontdekken van jouw bezoekers. Gemakkelijk kunnen terugvinden welk marketingbudget goed wordt besteed, waar je klanten vandaan komen en wat het effect is van al je online acties.

In de cursus Google Analytics besteden we aandacht aan het installeren en het op een juiste manier configureren van Analytics. Want hoe nuttig de data ook is, wie verzekert jou dat de data klopt?

Al weet je alles van Google Analytics en heb je meerdere cursussen gevolgd, heb je Google Analytics op een verkeerde manier gekoppeld, verkeerd ingesteld of juist belangrijke stappen overgeslagen, dan heb je niets.

Niets aan de data, niets aan alle rapporten en niets aan de adviezen die Google Analytics je geeft.

In de cursus besteden we eerst aandacht aan het installeren, configureren, koppelen en het op de juiste manier instellen van Google Analytics.

Jij kijkt letterlijk over onze schouder mee en ontdekt hoe je met een paar simpele muisklikken Google Analytics instelt zoals Google het ook zelf zou doen.

Zonder de technische kennis, ervaring of dure instrumenten zorgen we er samen voor dat Google Analytics direct goed staat.

Wat leer je in de Google Analytics Cursus?

De cursus Google Analytics is zo gemaakt dat iedereen het gemakkelijk kan volgen. Van onervaren beginner tot ervaren expert.

In de verschillende modules ontdek je alles wat jij moet weten over Google Analytics.

In de cursus komende de volgende onderdelen aan bod:

Voor wie is de training het meest geschikt?

Of je nu freelancer, ondernemer of medewerker bent die gelooft in het sturen op cijfers, de cursus Google Analytics werkt alleen als je er iets mee doet.

Het is geen cursus volgepropt met vaag vakjargon, eindeloze theorie of uitleg waar je niets aan hebt. De cursus is praktisch en leert je vooral het wat, het hoe en het waarom.

Samen bouwen we aan jouw Google Analyticskennis en zorgen we er voor dat alle cijfers kloppen en gemakkelijk gelezen kunnen worden.

Geloof jij dat je met betere data succesvoller wordt, beter je marketingacties stuurt, je team begeleidt of je bedrijf laat groeien, dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Wat mag je van ons verwachten?- BONUS

  • 1 heel jaar onbeperkt toegang tot de cursus Google Analytics
  • Alle hand-outs, checklists, templates en schema’s
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Hoeveel tijd kost de cursus?

De complete cursus kun je op ieder moment van de dag en volledig op eigen tempo volgen. De tips die je leert kun je direct in de praktijk toepassen.

Het is niet nodig om eerst de complete cursus te volgen. Per module kun je direct aan de slag waardoor we het écht samen doen.

Er staan op dit moment minimaal 18 modules voor je klaar. Bekijk je alle modules dan ben je ongeveer twee dagen zoet.

Behaal je officiële Google Analytics Certficaat van Google zelf

Heb je alle modules uit de Google Analytics cursus gevolgd, dan ben je klaar voor je certificaat. In een losse module bieden we je uitleg en toegang tot het ‘examen’. Slaag je voor het examen, dan krijg jij het officiële Google Analytics Certificaat.

Maak je geen zorgen, het examen is gratis en wij loodsen je er doorheen 😉.

Wat kost de training Google Analytics?

Ben je enthousiast over de cursus en wil je direct beginnen? Helaas, zowel de cursus als de leeromgeving wordt op dit moment volledig vernieuwd.

Wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer de cursus live is en direct 40% korting ontvangen

Schrijf je hieronder in: