Online Marketing Advies

\ \ \ \ \ \ \ \ \

"Onze Focus
Jouw Rendement "

Sebastiaan Hendriks
Eigenaar van IMGemak

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien...

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers. Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

Niet sturen op werkzaamheden, maar op cijfers en resultaten. Geen jaarcontracten of onverwachte kosten, maar exact weten waar je aan toe bent.

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand groeien. Op basis van de nieuwste marketing- inzichten en ervaringen uit eigen praktijk optimaliseren wij jouw website voor meer bezoekers en klanten.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumentenpsychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt voor nog sneller resultaat.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone bedrijfsactiviteiten om in slimme online marketing acties.

Jij krijgt niet zo maar ons Online Marketing advies

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan.

Als online marketing psycholoog kijk ik samen met jou en het team van IMGemak hoe je huidige bedrijfsactiviteiten zich omzetten in sterke marketing strategieën.

Jouw lijntje met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt over een compleet marketingteam. En dat heb je ook.

Een team dat klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt.

Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de gaten in de markt vinden.

Je ontdekt welke potentie je website nu al heeft en hoe je met onze formule de ”quick wins” vindt.

Het complete online marketing team helpt jou met...

 • Social Media Marketing
 • Conversie Optimalisatie
 • Content Marketing
 • Webdesign
 • E-mailmarketing
 • Marketing Automation
 • Zoekmachine Optimalisatie
 • Strategiebepaling
 • Coachen van werknemers

Jij krijgt een compleet online marketing team

Als jij samenwerkt met Internet Marketing Gemak krijg jij een compleet online marketing team ter beschikking.

Een team dat zich hard maakt voor de groei van jouw bedrijf.

Een team dat met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketing strategieën.

Jij krijgt de sterkste strategie voor meer rendement

Door ons te focussen op resultaten en niet op werkzaamheden krijg jij de garantie dat alles op alles wordt gezet om jou te laten groeien.

Want zeg nu eerlijk...

 • Wat heb je aan veel bezoekers als ze geen klant worden?
 • Wat heb je aan goede webteksten als niemand ze leest?
 • Wat heb je aan een groot bereik op social media als niemand je website bezoekt?

Jij krijgt naast Online Marketing Advies alle ondersteuning om te blijven groeien

Werk jij samen met ons dan zie je werkzaamheden niet als management-informatie, maar als acties.

Investeer jij in ons online marketingadvies dan investeer je in de groei van jouw bedrijf. Welke actie daar dan ook voor nodig is.

Benieuwd met welke strategie wij jouw bedrijf laten groeien?

Neem contact met mij op

Wat andere ondernemers

Zoals jou

....Zeggen over ons

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien.

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers. Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

kandidaat-seo-training

"Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker"

 

"Ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden. Alles bij elkaar zorgde voor een goede cursus!"

Shirin Zijlstra
Junior Marketeer Competence Factory
SEO Cursus - Stefan

"Erg enthousiast en inspirerend"

 

"Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uitleg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf. Er was een prettige werksfeer en een goeie praktische uitleg"

Stefan Lok
Online Marketeer
Henri van Geenen

"Sebastiaan weet zeer goed waar hij over praat"

 

"Kan goed overbrengen. Voldoende ruimte voor vragen en interactie. Soms lijkt het wel free consultancy!"

Henri van Geenen
Accountmanager SABA Dinxperlo BV
Online Marketing Klant Remko Matsinger

"Een gedreven, bevlogen en enthousiaste adviseur"

 

"Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. Sebastiaan en zijn team hebben ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."

Remko Matsinger
Directeur Talent in Balans
Matthijs Span

"Het is voelbaar in de verkoopcijfers"

 

"Onze ervaringen met Internet Marketing Gemak zijn uitstekend! Zij hebben voor ons een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Wat wij voor ogen hadden is perfect uitgevoerd en in veel gevallen zelfs beter. Ook zijn wij aanzienlijk gestegen binnen de zoekmachines en dat is voelbaar in de verkoopcijfers!"

Matthijs Span
Mede-eigenaar SkyStep
mario-bentvelzen

"Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen"

 

"Zeer waardevolle training. Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen."

Mario Bentvelzen
Partner HortiLeads
godert-walter

"Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback"

 

"Een zeer goede interactieve training, waar de theorie gekoppeld werd aan onze eigen cases. Handige en bruikbare tips en een goede opfrisbeurt van mijn kennis. Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback. Ook de locatie inclusief lunch is top en de sfeer intiem."

Godert Walter
Marketeer Vendrig
online-marketing-klant-peter-slotboom

"Een echte aanrader!"

 

"Door goed te luisteren naar mijn wensen hebben zij een analyse gemaakt en mij de handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren. Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!”

Peter Slotboom
Directeur DSGN4U
SEO Cursus Kandidaat Shawn

"Een ambitieuze streber die met veel plezier zijn kennis deelt"

 

Sebastiaan is een ambitieuze streber die met veel plezier zijn kennis en kunde overbrengt! De combinatie van praktijkvoorbeelden en zijn expertise zorgde voor de juiste mix.

Shawn Ruth
Online marketeer bij Shawn Ruth
Erwin van der Ploeg

"Erg leerzame en interessante training"

 

"Precies waar ik naar op zoek was. Fijne kleine groep en veel interactie. Goede mogelijkheden om je eigen situatie naar voren te brengen en te koppelen aan de theorie gegeven."

Erwin van der Ploeg
Directeur BAS Solutions
hans-bouritius

"Grote servicegerichtheid en bovendien een uitstekende coach"

 

Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij en zijn team handelen adequaat en staan voor resultaat.

 

Hans Bouritius
Directeur BCoach
jeffrey-urgent-vertalen

"Met 789% conversie stijging blijft onze omzet nog steeds groeien..."


"Al lange tijd werken wij samen met Internet Marketing Gemak en keer op keer weten zij zichzelf te overtreffen. Naast betere posities in Google zien wij onze omzet nog steeds maandelijks groeien."

Jeffrey
Directeur Urgent Vertalen

Ga jij er echt voor?

Laten we samen van jouw website je beste werknemer maken

Invalid Email
Invalid Number

Ontmoet het Team

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan Hendriks Online Marketing Psycholoog-IMG

Sebastiaan

Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij lijkt wel et een hele andere blik naar de wereld te kijken. Zit hij in zijn flow dan schieten de beste ideeën de grond uit en worden kans voor opdrachtgevers benut op gebieden en vlakken die niemand voor mogelijk hield.

Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en iemand die niet eens een televisieaansluiting heeft.

Waar andere televisiekijken, haalt Sebastiaan zijn nieuwste inspiratie uit de nieuwste online marketing cursussen.
Elke ochtend heeft Sebastiaan zijn energiemomentje en deelt hij zijn nieuwste ideeën en inzichten met het team.

Sebastiaan heeft 1 focus, meer omzet voor onze opdrachtgevers realiseren en de beste zijn in zijn vak.

Ilse

Ilse is het visuele, creatieve brein van IMGemak. Samen met Sebastiaan worden nieuwe methodes, technieken en strategieën of campagnes bedacht om opdrachtgevers maand na maand meer rendement te geven.

Door direct te schakelen blijft het niet bij ideeën en wordt de complete expertise van het team ingezet en benut. Sturen doen we niet op taken, maar op cijfers.

Gek van webdesgin, het optimaliseren van teksten en marketing.

Ilse van Schaik - Marketing en Design
Marlene Rooseman Tekstschrijver IMG

Marlene

Marlene kan toveren met woorden. Samen met het team worden de campagnes bedacht en Marlene zorgt ervoor dat het op een juiste manier wordt verwoord. Of het nu gaat om seo teksten, content marketingstrategieën of blogberichten, Marlene weet altijd de juiste toon te raken.

Ton

Ton denkt in cijfers. Ton is dan niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding, maar is ook betrokken bij het stellen van sterke prognoses. Zo weten wij welke campagne het hoogste slagingspercentage heeft en het meeste rendement zal opleveren.

Ton Wit-Boekhouder
Jan-Willem Keij Design

Jan Willem

Jan Willem is de grafische vormgever van internet marketing gemak. Hij zorgt er samen met het team voor dat een website niet alleen functioneert als jouw beste werknemer, maar er ook nog eens prachtig uitziet.

Of er nu een e-mailcampagne, visitekaartje, logo of een cover voor jouw e-book gemaakt moet worden, Jan-Willem denkt met jou mee en zorgt dat elk design de juiste uitstraling heeft.

Henk

Henk denkt niet in woorden, maar in plaatjes. Hoewel je Henk geen computer moet geven is hij een ware kunstenaar in het bedenken van videoscripts.

Door zijn ervaring als straatacteur weet hij hoe belangrijk de kleinste bewegingen kunnen zijn om een boodschap op de juiste manier over te dragen. Als Henk zich er mee bemoeit, gaat het verhaal pas echt leven. 

Henk videodesign
Raymond-ICT

Raymond

Raymond is de technische marketeer. Door de kennis van Raymond zijn technische obstakels snel overwonnen en hoeft niets ons in de weg te staan om nieuwe kansen volledig te benutten.

Door zijn praktische aanpak, open communicatie en leergierigheid en geduld laat hij elk project slagen. Hoe geavanceerd het project ook is.

Niels

Als online marketing team zitten wij vreemd genoeg zo min mogelijk achter de computer. Contact is erg belangrijk binnen internet marketing gemak. Lijntjes met opdrachtgevers zijn kort en telefonische wachttijden kennen wij niet.

Groei en ontwikkeling staat bij ons centraal. Niels speelt daar een belangrijke rol in. Wat Sebastiaan betreft hoeft de zon niet eens te schijnen om met het team te bbq-en. Is de gelegenheid er, dan zorgt Niels voor de lekkerste bbq-gerechten.

Niels Grillmeester IMG

Ga jij er echt voor?

Wij doen met je mee

Invalid Email
Invalid Number
Witte-balk