"Onze focus, jouw rendement"

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien...

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers.
Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

Niet sturen op werkzaamheden, maar op cijfers en resultaten.
Geen jaarcontracten of onverwachte kosten, maar exact weten waar je aan toe bent.

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand groeien. Op basis van de nieuwste marketing inzichten en ervaringen uit eigen praktijk optimaliseren wij jouw website.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumenten-psychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone bedrijfsactiviteiten om in slimme online marketing acties.

Jij krijgt niet zo maar ons Online Marketing advies

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan.

Als online marketing psycholoog kijk ik samen met jou en het team van IMGemak hoe je huidige bedrijfsactiviteiten omzet in sterke marketing strategieën.

Jouw lijntje met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook.

Een team die klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt.

Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de gaten in de markt vinden. Je ontdekt welke potentie je website nu al heeft en hoe je met onze formule de quick wins vindt.

Het complete online marketing team helpt jou met...

  • Webdesign
  • E-mailmarketing
  • Marketing Automation

Jij krijgt een compleet online marketing team

Als jij samenwerkt met Internet Marketing Gemak krijg jij een compleet online marketing team ter beschikking.

Een team dat zich hard maakt voor de groei van jouw bedrijf.

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Jij krijgt de sterkste strategie voor meer rendement

Door ons te focussen op resultaten en niet op werkzaamheden krijg jij de garantie dat alles op alles wordt gezet om jou te laten groeien.

Want zeg nu eerlijk...

  • Wat heb je aan veel bezoekers als ze geen klant worden?
  • Wat heb je aan goede webteksten als niemand ze leest?
  • Of een groot bereik op social media als niemand je website bezoekt?

Jij krijgt naast Online Marketing Advies alle ondersteuning om te blijven groeien

Werk jij samen met ons dan zie je werkzaamheden niet als managementinformatie, maar als acties.

Investeer jij in ons online marketing advies dan investeer je in de groei van jouw bedrijf. Welke actie daar dan ook voor nodig is.

Benieuwd met welke strategie wij jouw bedrijf laten groeien?

Neem contact met mij op

Wat andere ondernemers,

zoals jij,

zeggen over ons advies

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien.

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers. Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

Hans Bouritius

Directeur BCoach
"Grote servicegerichtheid en bovendien een uitstekende coach"

"Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij en zijn team handelen adequaat en staan voor resultaat."

Peter Slotboom

Directeur DSGN4U
"Een echte aanrader!"

"Door goed te luisteren naar mijn wensen hebben zij een analyse gemaakt en mij de handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren. Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!”

Referentie Interro Recherchediensten John Warrink

John Warrink

Eigenaar Interro Recherchediensten
"Je voelt je als klant ’deel van het project’"

"Ik heb erg goede en prettige ervaringen met het team van IMG. Ik houd van korte lijnen en directe communicatie, en dat vond ik bij Sebastiaan en zijn team. Mijn ’missie’ was een aardige uitdaging voor IMG, maar kijkend naar het enthousiasme en de vakkundigheid waarmee men aan de slag is gegaan kan ik alleen maar lovend zijn.
Je voelt je als klant ’deel van het project’, terwijl je tegelijkertijd alle werkzaamheden ook met een gerust hart aan Sebastiaan en zijn mensen kan overlaten wanneer je zelf minder ruim in je tijd zit.
Als je dan vervolgens (zoals ik) ook nog eens mooi resultaten behaalt, dan kán je niet anders dan IMG van harte aanbevelen!"

Remko Matsinger

Directeur Talent in Balans
"Een gedreven, bevlogen en enthousiaste adviseur"

"Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. Sebastiaan en zijn team hebben ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."

Matthijs Span

Mede-eigenaar Skystep
"Het is voelbaar in de verkoopcijfers"

"Onze ervaringen met Internet Marketing Gemak zijn uitstekend! Zij hebben voor ons een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Wat wij voor ogen hadden is perfect uitgevoerd en in veel gevallen zelfs beter. Ook zijn wij aanzienlijk gestegen binnen de zoekmachines en dat is voelbaar in de verkoopcijfers!"

Jeffrey Posthuma

Directeur Urgent Vertalen
"Met 789% conversie stijging blijft onze omzet nog steeds groeien..."

"Al lange tijd werken wij samen met Internet Marketing Gemak en keer op keer weten zij zichzelf te overtreffen. Naast betere posities in Google zien wij onze omzet nog steeds maandelijks groeien."
Ga jij er ook voor?

Laten we samen van jouw website je beste werknemer maken

Invalid Email
Invalid Number

Ontmoet ons Team

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan - De Strateeg

Online Marketeer Sebastiaan

 

Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij springt dan ook niet voor niets (regelmatig) van de hak op de tak en stuitert de hele dag, door het kantoor.  

Vergeef je zijn hoge mate van energie en enthousiasme, dan zal hij je blijven verbazen met zijn ideeën en campagnes.  

Ilse - De Regelaar

Ilse van Schaik - Marketing en Design-IMG

 

Ilse is het creatieve brein en de echte regelaar.  Ze is van alles op de hoogte en de spil binnen het team. Met haar verzorgende karakter zorgt ze niet alleen voor de dagelijkse gezonde vitamientjes op kantoor, maar laat ze ook klanten geen minuut te lang wachten.  

Is er een probleem of heb je een vraag? Ilse is er als de kippen bij. Ze houdt van snel schakelen, korte lijntjes en laat geen enkel idee onbenut.   

Raymond - De Beelddenker

Raymond

 

Raymond denkt in beelden en impressies. Vertel hem de meest droge mop die je kent en hij ziet het direct voor zich.  

Vanuit zijn achtergrond als fotograaf kijkt hij anders naar de vormgeving en design. In zijn ogen moeten foto’s en afbeeldingen spreken. 

Met zijn manier van denken, zijn grafische skills en luisterend oor weet hij als geen ander hoe je met het juiste beeld, de juiste boodschap overbrengt.  

Krijn - De Whizzkid

Krijn Ermerins

 

Van videobewerking, online marketing, technische optimalisatie tot aan vormgeving toe, Krijn heeft het zich allemaal eigen gemaakt.  

Hij is diegene die het complete team nog regelmatig verstelt laat staan van de kennis die hij zich in razendsnel tempo eigen maakt.  

Heb je een probleem? Geef Krijn een computer en hij lost het op.  

Mark - De Verhaalmaker

 

Mark heeft altijd wel een verhaal klaar. Of er nu een akelige stilte valt tijdens de borrel of er een nieuwe website gemaakt moet worden, Mark weet mensen te boeien.

Zijn designs vertellen complete verhalen. Hij is de vormgever die niet in plaatjes en kleuren denkt, maar aan het verhaal.

Wil je jouw klanten écht iets vertellen? Daag Mark uit.