Logo Internet Marketing Bureau IMGemak

"Onze focus, jouw rendement"

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien...

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers.
Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

Niet sturen op werkzaamheden, maar op cijfers en resultaten.
Geen jaarcontracten of onverwachte kosten, maar exact weten waar je aan toe bent.

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand groeien. Op basis van de nieuwste marketing inzichten en ervaringen uit eigen praktijk optimaliseren wij jouw website.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumenten-psychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone bedrijfsactiviteiten om in slimme online marketing acties.

Jij krijgt niet zo maar ons Online Marketing advies

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan.

Als online marketing psycholoog kijk ik samen met jou en het team van IMGemak hoe je huidige bedrijfsactiviteiten omzet in sterke marketing strategieën.

Jouw lijntje met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook.

Een team die klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt.

Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de gaten in de markt vinden. Je ontdekt welke potentie je website nu al heeft en hoe je met onze formule de quick wins vindt.

Het complete online marketing team helpt jou met...

Jij krijgt een compleet online marketing team

Als jij samenwerkt met Internet Marketing Gemak krijg jij een compleet online marketing team ter beschikking.

Een team dat zich hard maakt voor de groei van jouw bedrijf.

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Jij krijgt de sterkste strategie voor meer rendement

Door ons te focussen op resultaten en niet op werkzaamheden krijg jij de garantie dat alles op alles wordt gezet om jou te laten groeien.

Want zeg nu eerlijk...

  • Wat heb je aan veel bezoekers als ze geen klant worden?
  • Wat heb je aan goede webteksten als niemand ze leest?
  • Of een groot bereik op social media als niemand je website bezoekt?

Jij krijgt naast Online Marketing Advies alle ondersteuning om te blijven groeien

Werk jij samen met ons dan zie je werkzaamheden niet als managementinformatie, maar als acties.

Investeer jij in ons online marketing advies dan investeer je in de groei van jouw bedrijf. Welke actie daar dan ook voor nodig is.

Benieuwd met welke strategie wij jouw bedrijf laten groeien?

Neem contact met mij op

Wat andere ondernemers,

zoals jij,

zeggen over ons advies

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien.

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers. Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

Hans Bouritius

Directeur BCoach
"Grote servicegerichtheid en bovendien een uitstekende coach"

"Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij en zijn team handelen adequaat en staan voor resultaat."

Peter Slotboom

Directeur DSGN4U
"Een echte aanrader!"

"Door goed te luisteren naar mijn wensen hebben zij een analyse gemaakt en mij de handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren. Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!”

Referentie Interro Recherchediensten John Warrink

John Warrink

Eigenaar Interro Recherchediensten
"Je voelt je als klant ’deel van het project’"

"Ik heb erg goede en prettige ervaringen met het team van IMG. Ik houd van korte lijnen en directe communicatie, en dat vond ik bij Sebastiaan en zijn team. Mijn ’missie’ was een aardige uitdaging voor IMG, maar kijkend naar het enthousiasme en de vakkundigheid waarmee men aan de slag is gegaan kan ik alleen maar lovend zijn.
Je voelt je als klant ’deel van het project’, terwijl je tegelijkertijd alle werkzaamheden ook met een gerust hart aan Sebastiaan en zijn mensen kan overlaten wanneer je zelf minder ruim in je tijd zit.
Als je dan vervolgens (zoals ik) ook nog eens mooi resultaten behaalt, dan kán je niet anders dan IMG van harte aanbevelen!"

Remko Matsinger

Directeur Talent in Balans
"Een gedreven, bevlogen en enthousiaste adviseur"

"Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. Sebastiaan en zijn team hebben ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."

Matthijs Span

Mede-eigenaar Skystep
"Het is voelbaar in de verkoopcijfers"

"Onze ervaringen met Internet Marketing Gemak zijn uitstekend! Zij hebben voor ons een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Wat wij voor ogen hadden is perfect uitgevoerd en in veel gevallen zelfs beter. Ook zijn wij aanzienlijk gestegen binnen de zoekmachines en dat is voelbaar in de verkoopcijfers!"

Jeffrey Posthuma

Directeur Urgent Vertalen
"Met 789% conversie stijging blijft onze omzet nog steeds groeien..."

"Al lange tijd werken wij samen met Internet Marketing Gemak en keer op keer weten zij zichzelf te overtreffen. Naast betere posities in Google zien wij onze omzet nog steeds maandelijks groeien."
Ga jij er ook voor?

Laten we samen van jouw website je beste werknemer maken

Invalid Email
Invalid Number

Ontmoet ons Team

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan - Online Marketing Psychologie

Online Marketeer SebastiaanSebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij lijkt wel met een hele andere blik naar de wereld te kijken. Zit hij in zijn flow dan schieten de beste ideeën de grond uit en worden kansen voor opdrachtgevers benut op gebieden en vlakken die niemand voor mogelijk hield.

Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en iemand die niet eens een televisieaansluiting heeft.

Waar andere televisiekijken, haalt Sebastiaan zijn nieuwste inspiratie uit de nieuwste online marketing cursussen.
Elke ochtend heeft Sebastiaan zijn energiemomentje en deelt hij zijn nieuwste ideeën en inzichten met het team.

Sebastiaan heeft 1 focus, meer omzet voor onze opdrachtgevers realiseren en de beste zijn in zijn vak.

Ilse - Marketing & Design

Ilse van Schaik - Marketing en Design-IMGIlse is het visuele, creatieve brein van Internet Marketing Gemak. Samen met Sebastiaan worden nieuwe methodes, technieken en strategieën of campagnes bedacht om opdrachtgevers maand na maand meer rendement te geven.

Door direct te schakelen blijft het niet bij ideeën en wordt de complete expertise van het team ingezet en benut. Sturen doen we niet op taken, maar op cijfers.

Gek van webdesign, het optimaliseren van teksten en marketing.

Raymond - Vormgeving & Social

RaymondRaymond denkt in beelden en impressies. Hij laat afbeeldingen en foto's spreken. 

Vanuit zijn achtergrond als fotograaf kijkt hij nét weer even anders naar de vormgeving en design van jouw website. 

Welke emotie's wil je oproepen, wie wil je aanspreken en nog belangrijker, wat moet je website straks doen? Raymond zorgt er voor met het juiste beeld. 

Beeldend denken zie je ook in zijn social media campagnes terug. Hij weet als geen ander om via beeld en vorm de juiste boodschap over te brengen. 

Ingo - Creative Content Marketeer

CopyWriter Ingo

Ingo kan toveren met taal. Zit je om de juiste woorden verlegen? Dankzij hem vallen ze weer als regen. Met een CE studie op zak weet hij ook de commerciële noot in elke tekst te raken.

Welke emoties wil je oproepen, wie wil je aanspreken en wat is het doel van je tekst? Vanuit deze speerpunten maakt hij van iedere tekst een schot in de roos.

Naast het schrijven is hij een artiest in het promoten en onder de aandacht brengen van jouw boodschap.  

Daag hem eens uit en ervaar het zelf!