Meer Online Marketing Skills Nodig? Volg de trainingen

Zij kende ons eerst ook niet...

TempoTeam
ING
Jaarbeurs

SEO Cursus - Volg de online SEO cursus en versla je concurrenten

Wil je meer bezoekers via Google, wil je de beste zoekwoorden ontdekken en wil je het slimmer doen dan je concurrent?

SEO is veranderd, Google is veranderd en jij…

Jij dient ook te veranderen wil je SEO, anno nu, succesvol inzetten.

Zoekmachineoptimalisatie is geen kwestie van het volproppen van pagina’s met zoekwoorden, het volledig technisch optimaliseren van je website of alleen doen wat Google wil.

Echt hoger scoren in Google lukt alleen als je de psychologie begrijpt. Het is niet Google die je website bezoekt, het is je potentiële klant.

Wil je anno nu hoger scoren via SEO dan moet je weten hoe het brein van jouw klant werkt. Ja, er zijn talloze nieuwe optimalisatietechnieken. Ja, je gaat ze allemaal ontdekken en ja, het werkt anders dan je nu denkt.

Benieuwd hoe het werkt?

Cursus SEO Schrijven

Wil je meer bezoekers via Google, wil je de beste zoekwoorden ontdekken en wil je betere SEO-teksten schrijven, bedenk je dan één ding.

SEO is veranderd, Google is veranderd en jij…

Jij moet daardoor ook veranderen, wil je de beste posities krijgen en behouden.

Wil je op een andere manier jouw SEO-teksten schrijven? Je teksten niet meer vol hoeven te proppen met zoekwoorden en praktische voorbeelden krijgen van wat WEL en NIET werkt?

Wil je direct toepasbare Quick Wins en tips ontvangen, alle ruimte krijgen voor je vragen, de theorie erachter begrijpen en dit allemaal direct toepassen in de praktijk?

Mooi, dan is de cursus SEO-teksten schrijven iets voor jou.

Cursus Verkopen en Overtuigen (op het WEB)

Je wilt beter verkopen. Heb je al meerdere adviezen geprobeerd, zie je geen resultaat en ben je nu op zoek naar een (nieuwe) verkoopcursus?

Welke tips over het verkopen je ook toepast, leer eerst de cijfers kennen. Ontdek de verkooptechnieken gebaseerd op feiten, wetenschappelijke onderzoeken en situaties uit de praktijk.

Stop met het voeren van verkoopgesprekken wanneer je merkt dat het geen nut heeft. Als je het spannend vindt of merkt dat je keer op keer verliest van je concurrent.

Je hebt vast al eens iets gelezen of gehoord over neuromarketing of conversieoptimalisatie. Je hebt de succesverhalen van anderen gehoord en ziet met eigen ogen dat andere bedrijven harder groeien dan jij.

Wat alleen veel mensen niet weten: conversieoptimalisatie en neuromarketing werken op basis van onderzoeken. Onderzoeken die cijfers bovenwater krijgen. Cijfers waarmee jij makkelijker, beter en natuurlijker verkoopt.

Hoe dat werkt?

Google Analytics cursus 'van data naar klant'

Waar komen je bezoekers vandaan, welke marketingcampagne werkt het beste, zijn al jouw acties wel echt winstgevend?

google analytics is het gratis programma van Google waar je enorm veel data uit kunt halen om hiermee je marketingcampagnes te optimaliseren, kosten te verlagen en je omzet aanzienlijk te laten stijgen.

Het enige nadeel…

Hoe vind je de juiste data en hoe gebruik je de data om strategische keuzes te maken?

In de google analytics cursus ‘van data naar klant’ leer je het allemaal.

Nieuwsgierig geworden? Wil je ontdekken hoe je Google Analytics installeert, op de juiste manier instelt en laat werken in je voordeel?