Meer klanten via internet

En een compleet team die jouw groei bewaakt.

Het begint met een visie

Onze visie

Wij zien onszelf als jouw compagnons. Zonder aandelen, maar met dezelfde betrokkenheid, passie en energie.

We lullen NIET over volgers, likes of je positie in Google. In onze ogen hoor jij het resultaat van je investering niet terug te zien in een stoffige rapportje, maar op je bankrekening. 

En als je daar op stuurt, dan vermijd je losse flodders en werk je alleen met een complete marketingmix. 

Het groeit met de juiste mix

Een complete marketingmix

Jouw bedrijf verdient zijn eigen online marketingmix. Een mix die gericht is op het verbeteren van de drie belangrijkste elementen om online te groeien:

Bezoekers

Met social media, online advertenties, content marketing en slimme mail funnels overladen wij je website met potentiële klanten. 

Conversies

Met de sterkste verkooptechnieken, het slim testen en het continu sturen op cijfers toveren wij je website om tot je beste verkoper. 

Klantwaarde

Met behulp van funnels, email marketing en de gekste automation technieken raken we geen klant of lead meer uit het oog. 

Het blijft groeien met focus

Focus

Ieder kwartaal (per 3 maanden) heb je een strategiegesprek met Sebastiaan. Samen duiken jullie in de cijfers en zetten jullie alles op alles om keihard te blijven groeien. Je gaat altijd weg met helder inzicht in je cijfers, volle energie en een lading aan nieuwe ideeën. 

En het mooiste van alles?

Het blijft niet bij ideeën. Met een actieplan voor de komende drie maanden weet jij wat wij oppakken en wat je zelf kunt doen voor meer omzet, vrijheid en plezier.

Xander Cladder
Xander CladderDirecteur Bold Move
Lees verder
Werkt als onderdeel van je bedrijf

"IMG is een persoonlijk bureau dat werkt als een ge-outsourced onderdeel van je eigen bedrijf. Wars van uurtje-factuurtje werken ze aan Websites, SEO, marketing enz. Ik vind het erg plezier en verwacht er nog veel van..."
Remko Matsinger
Remko MatsingerDirecteur Talent in Balans
Lees verder
Gedreven adviseurs

"Gedreven adviseurs die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is de kennis van het web, de bevlogenheid en het enthousiasme. IMGemak heeft ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."
Peter Slotboom
Peter SlotboomDirecteur DSGN4U
Lees verder
Een echte aanrader!

"Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!"
Matthijs Span
Matthijs SpanDGA Skystep
Lees verder
Zeer tevreden

"Inmiddels zijn we al ruim 7 jaar klant bij IMG en het zijn fijne mensen om mee samen te werken op het gebied van online marketing. Vriendelijke medewerkers met uitgebreide kennis van zaken. In een concurrerende branch hebben zij een mooie groei kunnen bewerkstelligen. Al met al zeer tevreden over de diensten van IMG.
Pepijn Crone
Pepijn CroneEigenaar Crone Schilderwerken
Lees verder
Briljant bedrijf

"Echt een briljant bedrijf! Ze hebben mijn bedrijf enorm goed geholpen met de marketing!"
Ingrid Prent
Ingrid PrentEigenaar de gezonderie
Lees verder
Gedreven om het goed te doen

"Sebastiaan neemt zijn werk serieus en is gedreven om dit goed te doen. Ambitieus en gericht op kansen. Als je iets afspreekt, kun je erop vertrouwen dat het ook gebeurt."
Angelique van Schalkwijk
Angelique van SchalkwijkMarketing Communicatie Manager Cordier Benelux
Lees verder
Denkt mee in oplossingen

"Sebastiaan denkt heel prettig mee en is in staat zaken goed uit te leggen. Hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen.'
Hans Bouritius
Hans BouritiusDirecteur BCoach
Lees verder
Grote mate van servicegerichtheid

"IMG kenmerkt zich door hun grote mate van servicegerichtheid en innoverend vermogen. Ze handelen adequaat en staan voor resultaat."
Wilhelm de Jong
Wilhelm de JongDirecteur Anderz Coaching
Lees verder
Mooi resultaat

"Mooi resultaat Raymond! Het is helemaal geworden zoals ik er van gedroomd heb. Ik ben enorm enthousiast om aan de volgende stappen te bouwen."
Sonja de Winter
Sonja de WinterEigenaar Focus Verzuimmanagement
Lees verder
Werkt als katalysator

"Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen werken als een katalysator!"
Dick van der Meer
Dick van der MeerDirecteur Artestiq
Lees verder
Gedreven specialist

"Sebastiaan is een gedreven en creatieve specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!"
Tjerk Rintjema
Tjerk RintjemaDirecteur First Aid Marketing
Lees verder
Sterke combinatie psychologie en marketing

"Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier!"
Marjolijn Mulder
Marjolijn MulderCustomer Service Officer bij Koninklijke Euroma BV
Lees verder
Een doortastende coach

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als een doortastende coach. Hij is ondernemend en weet potentie te zien in mensen en situaties. Door zijn professionele houding weet hij die potentie uit mensen te halen en ze inzicht te geven in hun kwaliteiten. Sebas, dank je wel voor alle jaren"
Jeroen van der Ven
Jeroen van der VenDGA De Vaart
Lees verder
Goed onderbouwd

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als iemand die een goed onderbouwde eigen mening heeft, oplettend luistert en absorbeert in gesprek, goed kan relativeren en gedegen te werk gaat."
Liza Sont
Liza SontHoofd zorgapplicaties OLVG
Lees verder
Altijd eerlijk

"Sebastiaan is altijd eerlijk en kent zijn eigen valkuilen. Sebas kijkt kritisch naar anderen en zichzelf waardoor een leerproces op gang kan worden gezet. Daarnaast is het een gezellige jongen waarmee je kan lachen."
Wouter Fonteint
Wouter FonteintDirecteur Bark Consult
Lees verder
Een drive om alles goed te willen laten verlopen

"Ik heb Sebas leren kennen als een hard werkende, intelligente en ambitieuze ondernemer, die snel van begrip is en een drive om alles goed te willen laten verlopen."
Mario Bentvelzen
Mario BentvelzenMerkjournalist
Lees verder
Als een wervelwind

Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen.
Michèle van Nesselrooij
Michèle van NesselrooijMarketing & Sales Specialist
Lees verder
Gedreven en ethousiast

Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste specialist. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap.
Previous
Next

Jij kiest

Met het uitbesteden van je online marketing gun je jezelf de vrijheid. De vrijheid om aan je bedrijf te werken, zonder zelf het harde werk te doen. Wij voeden je met ideeën, bewaken de cijfers en zorgen dat jij meer verdient, dan de vergoeding die wij vragen. 

Wat je moet weten voordat je contact opneemt;

Het advies dat je krijgt is voor onze rekening. Het doel van het gesprek is om te kijken waar voor jou de grootste kansen liggen, elkaar beter te leren kennen en te onderzoeken hoe we jou kunnen helpen.

Neem alleen contact op als: