Online marketing uitbesteden

Zodat jij kunt ondernemen in volle vrijheid
Online groeien doe je niet zo maar

Hoe gaat het uitbesteden van je online marketing in zijn werk?

Online Marketing Team

Van strategie

Je wilt niet zomaar je online marketing uitbesteden. Wat zie je voor je? Wat verwacht je van ons?

In deze fase gaan we samen grondig in op jouw bedrijf en de gedachtewereld van je klanten.

Waar ligt jouw ambitie? Op welke doelgroep wil jij je focussen en hoe moet jouw online marketing worden ingericht om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Naar actie

Is het helder waarom jij je online marketing wilt uitbesteden en welke resultaten jij voor ogen hebt, dan geven we advies over de haalbaarheid en verwerken we alle acties in een strategisch kwartaalplan.

In dit plan vind je de acties, de beoogde resultaten en de benodigde investering. 

Jouw bedrijf verdient het

Een online marketingmix

Een mix die gericht is op het verbeteren van de drie belangrijkste elementen om online te groeien:

Bezoekers

Met social media, online advertenties, content marketing en slimme mail funnels overladen wij je website met potentiële klanten.

Conversies

Met de sterkste verkooptechnieken, het slim testen en het continu sturen op cijfers toveren wij je website om tot je beste verkoper.

Klantwaarde

Met behulp van funnels, email marketing en de gekste automation technieken raken we geen klant of lead meer uit het oog.

Online Marketing Strategie bepalen
Online Marketing Uitbesteden
Slimme compagnons


Om online te groeien

Ieder kwartaal (per 3 maanden) bespreken we de strategie. Samen duiken we in de cijfers en zetten we alles op alles om keihard te blijven groeien. 

Je gaat altijd weg met helder inzicht in je cijfers, volle energie en een lading aan nieuwe ideeën. 

En het mooiste van alles?

Het blijft niet bij ideeën. Met een actieplan voor de komende drie maanden weet jij wat wij oppakken en wat je zelf kunt doen voor meer omzet, vrijheid en plezier.

We luisteren naar

Wat onze klanten zeggen

We hebben antwoorden

Jij een vraag?

Het is natuurlijk helemaal aan jou of jij je online marketing uitbesteed aan een online marketingbureau. Het grote voordeel van een paar (extra) online marketeers in je team is dat je sneller tot een winnende strategie komt. Zeker op het gebied van online marketing is er veel expertise en ervaring nodig om het internet ten volste te kunnen benutten. 

Een bureau kan samen met jou gemakkelijker een online strategie voor jouw bedrijf bepalen omdat er meer kennis, ervaring en data beschikbaar is. 

Zo werken wij als online marketing bureau al vanaf 2010 samen met talloze ondernemers. Bedrijven van verschillende grootes uit compleet verschillende bedrijven. Het voordeel is dat je bij veel bedrijven in de keuken kijkt en leert wat wel en niet werkt. 

Kennis die je als bureau of online marketing specialist meeneemt bij de volgende klant. 

Ja, maar natuurlijk. Wij willen alleen samenwerken met bedrijven die dat ook bewust met ons willen. Jij moet voor ons kiezen omdat je dat wilt, niet omdat je vastzit aan een contract. 

Voordat wij samenwerken komt er altijd een gesprek. We maken eerst kennis. Snuffelen aan elkaar en bepalen samen of we de juiste match zijn. 

En dat eerste gesprek?

Dat is uiteraard vrijblijvend en kost je niets. 

Wij zien jouw website als werknemer. Een online werknemer die wij iedere dag zullen aansturen en prikkelen om meer winst te maken. Vraag je namelijk ons wat het grootste voordeel is van het uitbesteden van je online marketing dan zeggen wij toch wel focus. Als ondernemer heb je genoeg op je bordje liggen.

Wij beschouwen je website als een werknemer. Een digitale medewerker die we elke dag zullen begeleiden en motiveren om meer winst te genereren. Online marketing draait namelijk niet alleen om meer bezoekers, betere posities in Google of meer omzet. 

Houden wij ons met online marketing bezig, dan richten wij ons op de cijfers. Jouw cijfers. 

Door jouw cijfers nauwlettend in de gaten te houden, krijg jij de rust. 

Want is het niet prettig als je blind kunt vertrouwen op een team van online marketing strategen die automatisch in beweging komt als dit nodig is?

Welke online marketing activiteiten oppakken varieert per maand (of kwartaal). 

Elke drie maanden stellen we gezamenlijk een plan op. Hierbij focussen we ons consequent op versterken van onze online zichtbaarheid, het werven van meer klanten en uiteraard het verhogen van de winst.

Afhankelijk van de situatie zullen we bepalen waar we voornamelijk op inzetten. Uiteindelijk gaat het ons om online groei. Of dit nu via social media, Google ads of andere online kanalen komt. Als het resultaat er maar is. 

Ja. Als wij de online marketing voor bedrijven doen, dan doen wij dit op basis van een marketingbudget. Een deel van het budget zal naar ons gaan als vergoeding voor de ondersteuning, een deel kan besteed worden aan een online adverteer campagne. Is er gekozen om ook online te adverteren dan doen we dit altijd in overleg.

Wat wij het liefste doen?

Werken met een online strategie gericht op alle online kanalen en instrumenten. Een mix van social media marketing, zoekmachine optimalisatie, funnels, email marketing, content marketing, Google ads en ga zo maar door. 

Waarom je online marketing uitbesteden als je ook delen zelf wilt of kunt doen? Ons maakt het niet uit. Wij zien jij sowieso als onderdeel van het team. Jij bent namelijk diegene die jouw bedrijf en je klanten het beste kent. En wil je naast de strategie, ook betrokken zijn bij de online marketingactiviteiten? Geen probleem. 

Uiteindelijk gaat het om jouw online succes. Wat daar ook voor nodig is.

Wil delen van het werk zelf doen, of iemand in je team, maar wil je wel een partner die alles voor jou in de gaten houdt? Dan doen we dat toch gewoon. 

Klaar voor online groei?

Zeg het dan maar, koffie of thee?

Sebastiaan
small_c_popup.png

Benieuwd waar jouw succes verborgen ligt?

Geef een seintje