Wat is online marketing?

online marketing

Wat is online online marketing?

Online marketing omvat alle activiteiten om je online positie te versterken. Dit kan op talloze manieren, bijvoorbeeld via SEO, Social Media of het online adverteren.

Online marketing is zogezegd de verzamelnaam voor alle activiteit die je op het internet kunt doen om je positie in de markt te versterken.

Wat is de kern van online marketing?

De kern van online marketing is je bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar maken op het internet. Welk kanaal je daarvoor gebruikt hangt af van je budget en doelgroep.


Is online marketing belangrijk?

Online marketing is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. De reden hiervoor is dat steeds meer mensen het internet gebruiken als hun voornaamste bron van informatie.

Hoe werkt online marketing?

Er is geen vast proces voor de online marketing. Ieder online marketing bureau of bedrijf werkt met een andere online marketing strategie en als je naar de online marketing kijkt dan bestaat deze uit talloze facetten.

Hoe start je met online marketing?

Je kunt natuurlijk online marketing uitbesteden, maar wat nu als je zelf aan de slag wilt?

Wil je zelf aan de slag met online marketing doe het dan stap voor stap. Begin bijvoorbeeld bij conversie optimalisatie, email marketing of zoekmachine optimalisatie.

Houd je focus vast en zorg dat je eerst een onderdeel goed onder de knie hebt, voordat je met en ander kanaal, element of strategie aan de slag gaat.

Ga ervoor!

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met deze uitleg en alle tips. Het is nu aan jou. Het is tijd voor de praktijk.

Je kent de theorie. Hebt voldoende munitie in de pocket en bent klaar voor het échte werk.

Vind je het nog lastig, of wil je liever dat wij het harde werk doen? Je kunt altijd je online marketing uitbesteden.

Yes! Het mag gedeeld worden

Meer inspiratie

Klaar voor groei?

Geef een seintje