Speel niet langer verstoppertje met de klanten die je zoeken

Iedere woensdag om 12:00 een nieuwe online marketing hack gratis in je inbox.

Wat is online marketing?

Wat is online marketing en hoe zet je het slim in?

Wat is online online marketing?

Online marketing omvat alle activiteiten om je online positie te versterken. Dit kan op talloze manieren, bijvoorbeeld via SEO, Social Media of het online adverteren.

Online marketing is zogezegd de verzamelnaam voor alle activiteit die je op het internet kunt doen om je positie in de markt te versterken.

Wat is de kern van online marketing?

De kern van online marketing is je bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar maken op het internet. Welk kanaal je daarvoor gebruikt hangt af van je budget en doelgroep.

Is online marketing belangrijk?

Online marketing is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. De reden hiervoor is dat steeds meer mensen het internet gebruiken als hun voornaamste bron van informatie.

Hoe werkt online marketing?

Er is geen vast proces voor de online marketing. Ieder online marketing bureau of bedrijf werkt met een andere online marketing strategie en als je naar de online marketing kijkt dan bestaat deze uit talloze facetten.

Hoe start je met online marketing?

Je kunt natuurlijk online marketing uitbesteden, maar wat nu als je zelf aan de slag wilt?

Wil je zelf aan de slag met online marketing doe het dan stap voor stap. Begin bijvoorbeeld bij conversie optimalisatie, email marketing of zoekmachine optimalisatie.

Houd je focus vast en zorg dat je eerst een onderdeel goed onder de knie hebt, voordat je met en ander kanaal, element of strategie aan de slag gaat.

Zet jij je vol in, maar blijft het resultaat uit?

Voelt het alsof je alle trucs al hebt geprobeerd? Blogs doorspitten, eindeloos video’s bekijken, podcasts op repeat – en toch, geen steek verder.

Herkenbaar?

Misschien mis je wel die ene gouden tip die alles op zijn kop zet.

Ik snap het helemaal.

Zelf heb ik me 15 jaar geleden een weg gebaand door de jungle van ondernemen. Jarenlang worstelen, experimenteren, falen en weer opstaan. Tot ik de sleutel vond. Die sleutel? Die draaide mijn tweede onderneming van een bescheiden start-up naar een bloeiend coachbedrijf verspreid over heel Nederland.

Nu, met meerdere succesvolle bedrijven op mijn naam sta ik hier. Als jouw gids in de online marketing en business wereld, klaar om jou door dat doolhof te leiden.

Hoe?

πŸ‘‰ Online Marketing & Business Coaching
Terwijl we strategisch aan je bedrijf werken laten we het internet al het harde werk doen.

πŸ‘‰ Online Marketing Advies
Ik help je jouw visie te vertalen naar een concreet, winnend online marketingplan.

πŸ‘‰ De Sw!tch
Speciaal voor ondernemers die klaar zijn voor de grote sprong. Dit programma is jouw ticket uit de sleur, door dat plafond heen, rechtstreeks naar het succes dat je verdient.

Beu dat je concurrent er met je klant vandoor gaat?

Krijg de brutaalste marketing tips iedere week gratis in je inbox.