Team - Internet Marketing Gemak - websize (1)

Over IMGemak

Bij Internet Marketing Gemak hebben we geen klanten, maar partners. We zien jou als compagnon. En als compagnon, voelt jouw bedrijf ook een beetje als dat van ons.

Terwijl jij je klanten bedient, doen wij de rest. Wij pakken alle acties op, voeden je met nieuwe ideeën om te groeien en houden alle cijfers nauwlettend in de gaten.

Want als compagnons, dan doe je, praat je en kijk je anders. Dan heb je het over de resultaten in plaats van een afvinklijstje met taakjes. Je voert gesprekken over de focus, slimme strategieën en de juiste cijfers.

Ons verhaal

2009

Sebastiaan start met zijn studiekeuzeadvies bureau tijdens zijn studie psychologie. Al snel leert hij dat zijn kennis van psychologie en het brein van jouw klanten enorm handig is binnen de online marketing. 

Dankzij slimme online marketing technieken laat hij het bedrijf razendsnel groeien tot uiteindelijk meerdere locaties door heel Nederland. 

2012

Sebastiaan start met Internet Marketing Gemak. Eerst op interim basis. Hij gaat intern bij talloze organisaties aan de slag om met behulp van online marketing de groei te versnellen. 

2016

Er worden maandelijks 10 duizenden ondernemers bereikt en het team groeit. Waar Peter in 2015 het team al versterkte, komt nu ook llse. 

Als ware duizendpoot helpt ze bij het oppakken van alle online marketing strategieën en het in goede banen geleiden van alle trajecten. 

Later komt Raymond. Vanuit zijn bakken met ervaring in vooral de fotografie, vormgeving en zelfs techniek, zorgt hij voor de online branding. Van het maken van een huisstijl tot een nieuwe website. 

2019

Internet Marketing Gemak blijft hard groeien en gaat van eenmanszaak over naar een BV.  Deze groei zorgt ook voor de aankoop van ons pand in Geldermalsen en het veranderen van de koers.

Waar Internet Marketing Gemak er eerst voor iedereen was, besluiten Sebastiaan en het team, terug te gaan naar de roots. Internet Marketing voor ondernemers in de dienstverlening. 

Het Team

Internet-Marketing-Gemak-Over-Ons-Sebastiaan

Sebastiaan | Online Marketing Psycholoog

In zijn ogen laat je jouw bedrijf pas écht groeien als je het brein van je klanten begrijpt en stuurt op data.

Internet-Marketing-Gemak-Over-Ons-Ilse

Ilse | Online marketeer

Waar je ambitie ook ligt, bespreek met Ilse je wensen en ze zal je verbazen met de meest persoonlijke, grappige of knallende marketingcampagnes.

Internet-Marketing-Gemak-Over-ons-Raymond-v2

Raymond | Vormgever

Met zijn manier van denken, zijn grafische skills en een luisterend oor weet hij als geen ander hoe je met het juiste beeld de juiste boodschap overbrengt.

Lisette van de Heg - Tekstschrijver

Lisette | Tekstschrijver

Door te spelen met woorden weet ze hoe je via tekst, je bezoeker pas écht in beweging brengt.

klanten vertellen

Zij gebruiken ook onze expertise...

Logo Efteling
Logo ING
Baby Op Komst
Logo Tempo Team
DQG
Logo Jaarbeurs
Tachles

kom in contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden