"Wij zijn bloedserieus

over de groei van jouw bedrijf"

Sebastiaan Hendriks

Online Marketing Psycholoog

Eigenaar van Internet Marketing Gemak

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand groeien. Op basis van de nieuwste marketing inzichten en ervaringen uit eigen praktijk optimaliseren wij jouw website.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumenten-psychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone bedrijfsactiviteiten om in slimme online marketing acties.

Wij hebben hetzelfde doel

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan. 

Als online marketing psycholoog kijk ik samen met jou en het team van IMGemak hoe je huidige bedrijfsactiviteiten omzet in sterke marketing strategieën.

Jouw lijntje met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook. 

Een team dat klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt.

Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de gaten in de markt vinden. Je ontdekt welke potentie je website nu al heeft en hoe je met onze formule de quick wins vindt.

Ontmoet het team van Internet Marketing Gemak & je nieuwe collega's

Ontmoet een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan - De Strateeg

Online Marketeer Sebastiaan

 

Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij springt dan ook niet voor niets (regelmatig) van de hak op de tak en stuitert de hele dag, door het kantoor.  

Vergeef je zijn hoge mate van energie en enthousiasme, dan zal hij je blijven verbazen met zijn ideeën en campagnes.  

Ilse - De Regelaar

Ilse van Schaik - Marketing en Design-IMG

 

Ilse is het creatieve brein en de echte regelaar.  Ze is van alles op de hoogte en de spil binnen het team. Met haar verzorgende karakter zorgt ze niet alleen voor de dagelijkse gezonde vitamientjes op kantoor, maar laat ze ook klanten geen minuut te lang wachten.  

Is er een probleem of heb je een vraag? Ilse is er als de kippen bij. Ze houdt van snel schakelen, korte lijntjes en laat geen enkel idee onbenut.   

Raymond - De Beelddenker

Raymond

 

Raymond denkt in beelden en impressies. Vertel hem de meest droge mop die je kent en hij ziet het direct voor zich.  

Vanuit zijn achtergrond als fotograaf kijkt hij anders naar de vormgeving en design. In zijn ogen moeten foto’s en afbeeldingen spreken. 

Met zijn manier van denken, zijn grafische skills en luisterend oor weet hij als geen ander hoe je met het juiste beeld, de juiste boodschap overbrengt.  

Krijn - De Whizzkid

Krijn Ermerins

 

Van videobewerking, online marketing, technische optimalisatie tot aan vormgeving toe, Krijn heeft het zich allemaal eigen gemaakt.  

Hij is diegene die het complete team nog regelmatig verstelt laat staan van de kennis die hij zich in razendsnel tempo eigen maakt.  

Heb je een probleem? Geef Krijn een computer en hij lost het op.  

Mark - De Verhaalmaker

 

Mark heeft altijd wel een verhaal klaar. Of er nu een akelige stilte valt tijdens de borrel of er een nieuwe website gemaakt moet worden, Mark weet mensen te boeien.

Zijn designs vertellen complete verhalen. Hij is de vormgever die niet in plaatjes en kleuren denkt, maar aan het verhaal.

Wil je jouw klanten écht iets vertellen? Daag Mark uit.

Kom jij ons Online Marketing team versterken?

Ben jij ook klaar voor een nieuw

Avontuur en de groei van jouw bedrijf?

Invalid Email
Invalid Number