Logo Internet Marketing Bureau IMGemak

"Wij zijn bloedserieus

over de groei van jouw bedrijf"

Sebastiaan Hendriks

Online Marketing Psycholoog

Eigenaar van Internet Marketing Gemak

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand groeien. Op basis van de nieuwste marketing inzichten en ervaringen uit eigen praktijk optimaliseren wij jouw website.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumenten-psychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone bedrijfsactiviteiten om in slimme online marketing acties.

Wij hebben hetzelfde doel

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan. 

Als online marketing psycholoog kijk ik samen met jou en het team van IMGemak hoe je huidige bedrijfsactiviteiten omzet in sterke marketing strategieën.

Jouw lijntje met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook. 

Een team dat klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt.

Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de gaten in de markt vinden. Je ontdekt welke potentie je website nu al heeft en hoe je met onze formule de quick wins vindt.

Ontmoet het team van Internet Marketing Gemak & je nieuwe collega's

Ontmoet een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan - Online Marketing Psychologie

Online Marketeer SebastiaanSebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij lijkt wel met een hele andere blik naar de wereld te kijken. Zit hij in zijn flow dan schieten de beste ideeën de grond uit en worden kansen voor opdrachtgevers benut op gebieden en vlakken die niemand voor mogelijk hield.

Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en iemand die niet eens een televisieaansluiting heeft.

Waar andere televisiekijken, haalt Sebastiaan zijn nieuwste inspiratie uit de nieuwste online marketing cursussen.
Elke ochtend heeft Sebastiaan zijn energiemomentje en deelt hij zijn nieuwste ideeën en inzichten met het team.

Sebastiaan heeft 1 focus, meer omzet voor onze opdrachtgevers realiseren en de beste zijn in zijn vak.

Ilse - Marketing & Design

Ilse van Schaik - Marketing en Design-IMGIlse is het visuele, creatieve brein van Internet Marketing Gemak. Samen met Sebastiaan worden nieuwe methodes, technieken en strategieën of campagnes bedacht om opdrachtgevers maand na maand meer rendement te geven.

Door direct te schakelen blijft het niet bij ideeën en wordt de complete expertise van het team ingezet en benut. Sturen doen we niet op taken, maar op cijfers.

Gek van webdesign, het optimaliseren van teksten en marketing.

Raymond - Vormgeving & Social

RaymondRaymond denkt in beelden en impressies. Hij laat afbeeldingen en foto's spreken. 

Vanuit zijn achtergrond als fotograaf kijkt hij nét weer even anders naar de vormgeving en design van jouw website. 

Welke emotie's wil je oproepen, wie wil je aanspreken en nog belangrijker, wat moet je website straks doen? Raymond zorgt er voor met het juiste beeld. 

Beeldend denken zie je ook in zijn social media campagnes terug. Hij weet als geen ander om via beeld en vorm de juiste boodschap over te brengen. 

Ingo - Creative Content Marketeer

CopyWriter Ingo

Ingo kan toveren met taal. Zit je om de juiste woorden verlegen? Dankzij hem vallen ze weer als regen. Met een CE studie op zak weet hij ook de commerciële noot in elke tekst te raken.

Welke emoties wil je oproepen, wie wil je aanspreken en wat is het doel van je tekst? Vanuit deze speerpunten maakt hij van iedere tekst een schot in de roos.

Naast het schrijven is hij een artiest in het promoten en onder de aandacht brengen van jouw boodschap.  

Daag hem eens uit en ervaar het zelf!

Michael - Targeting & Display advertising

Michael Display CampagnesWat begint met een websitebezoek, eindigt bij Michael altijd met een gesprek of verkoop.

Michael is de kunstenaar van Internet Marketing Gemak wanneer het gaat om het targetten en re-targetten van de juiste mensen.

Michael zorgt er voor dat jij nooit meer op 1 paar wed, maar het complete plaatje ziet. Geen enkele bezoeker is veilig met zijn targetting en display advertising skills.

Ton - Administratie

Ton WitTon denkt in cijfers. Ton is dan niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding, maar is ook betrokken bij het stellen van sterke prognoses. Zo weten wij welke campagne het hoogste slagingspercentage heeft en het meeste rendement zal opleveren.

Niels - Grillmeester

NielsAls online marketing team zitten wij vreemd genoeg zo min mogelijk achter de computer. Contact is erg belangrijk binnen internet marketing gemak. Lijntjes met opdrachtgevers zijn kort en telefonische wachttijden kennen wij niet.

Groei en ontwikkeling staat bij ons centraal. Niels speelt daar een belangrijke rol in. Wat Sebastiaan betreft hoeft de zon niet eens te schijnen om met het team te bbq-en. Is de gelegenheid er, dan zorgt Niels voor de lekkerste bbq-gerechten.

Ben jij ook klaar voor een nieuw

Avontuur en de groei van jouw bedrijf?

Invalid Email
Invalid Number