Wat anderen vinden van Internet Marketing Gemak

Wat andere ondernemers

Zoals jou

....Zeggen over ons

Gebruik ons Online Marketing Advies en laat je bedrijf groeien.

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers. Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

kandidaat-seo-training

"Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker"

 

"Ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden. Alles bij elkaar zorgde voor een goede cursus!"

Shirin Zijlstra
Junior Marketeer Competence Factory
SEO Cursus - Stefan

"Erg enthousiast en inspirerend"

 

"Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uitleg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf. Er was een prettige werksfeer en een goeie praktische uitleg"

Stefan Lok
Online Marketeer
Henri van Geenen

"Sebastiaan weet zeer goed waar hij over praat"

 

"Kan goed overbrengen. Voldoende ruimte voor vragen en interactie. Soms lijkt het wel free consultancy!"

Henri van Geenen
Accountmanager SABA Dinxperlo BV
Bart Beltman

"Hij is praktijkgericht en geeft veel bagage mee"

 

"Sebastiaan vertelt vol passie over SEO en wil iedereen deelgenoot maken van zijn kennis. Hij is praktijkgericht en geeft veel bagage mee. Ook was er voldoende tijd en aandacht voor vragen uit de groep. Het een was erg leerzame en nuttige cursus." 

Bart Beltman
Creative Consultant
Dianne-Verhage

"Een overload aan tips en tricks"

"Sebastiaan is een enthousiaste trainer. Er komen een overload aan tips en tricks voorbij waar je meteen mee aan de slag kan."

Dianne Verhage
Coördinator bij cursusbureau PHOV
Marlene Rooseman Tekstschrijver IMG

"Een aanrader!"

"Erg nuttig en weer veel nieuwe tips en trucs: zowel voor mijn eigen website als SEO teksten voor klanten. Een aanrader!"

Marlene Rooseman
SEO tekstschrijver bij Bureau Text
Online Marketing Klant Remko Matsinger

"Een gedreven, bevlogen en enthousiaste adviseur"

 

"Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. Sebastiaan en zijn team hebben ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."

Remko Matsinger
Directeur Talent in Balans
Annette Lieth

"Sebastiaan weet duidelijk waar hij het over heeft"

"Fijne, nuttige training met veel informatie. Trainer weet waar hij het over heeft."

Annette Lieth
Projectmanager bij L3
Liva-de-Metz-SEO-Training

"Prachtige combinatie tussen psychologie en marketing"

 

In november 2016 volgde ik de cursus Zoekmachineoptimalisatie en -marketing (SEO) bij Competence Factory met Sebastiaan als trainer.

Helemaal goed; zijn combinatie van psychologisch inzicht, kennis van werkwijze Google en alerte, prettige wijze van lesgeven - met nog flink wat tips & tricks als toegift. Dank je wel, Sebastiaan!

Livia de Metz
Freelance tekstschrijver
Matthijs Span

"Het is voelbaar in de verkoopcijfers"

 

"Onze ervaringen met Internet Marketing Gemak zijn uitstekend! Zij hebben voor ons een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Wat wij voor ogen hadden is perfect uitgevoerd en in veel gevallen zelfs beter. Ook zijn wij aanzienlijk gestegen binnen de zoekmachines en dat is voelbaar in de verkoopcijfers!"

Matthijs Span
Mede-eigenaar SkyStep
mario-bentvelzen

"Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen"

 

"Zeer waardevolle training. Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen."

Mario Bentvelzen
Partner HortiLeads
godert-walter

"Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback"

 

"Een zeer goede interactieve training, waar de theorie gekoppeld werd aan onze eigen cases. Handige en bruikbare tips en een goede opfrisbeurt van mijn kennis. Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback. Ook de locatie inclusief lunch is top en de sfeer intiem."

Godert Walter
Marketeer Vendrig
online-marketing-klant-peter-slotboom

"Een echte aanrader!"

 

"Door goed te luisteren naar mijn wensen hebben zij een analyse gemaakt en mij de handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren. Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!”

Peter Slotboom
Directeur DSGN4U
SEO Cursus Kandidaat Shawn

"Een ambitieuze streber die met veel plezier zijn kennis deelt"

 

Sebastiaan is een ambitieuze streber die met veel plezier zijn kennis en kunde overbrengt! De combinatie van praktijkvoorbeelden en zijn expertise zorgde voor de juiste mix.

Shawn Ruth
Online marketeer bij Shawn Ruth
Erwin van der Ploeg

"Erg leerzame en interessante training"

 

"Precies waar ik naar op zoek was. Fijne kleine groep en veel interactie. Goede mogelijkheden om je eigen situatie naar voren te brengen en te koppelen aan de theorie gegeven."

Erwin van der Ploeg
Directeur BAS Solutions
hans-bouritius

"Grote servicegerichtheid en bovendien een uitstekende coach"

 

Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij en zijn team handelen adequaat en staan voor resultaat.

 

Hans Bouritius
Directeur BCoach
Referenties klanten online marketing bureau

Sebastiaan gaat door totdat alle vragen zijn beantwoord. Dank!

Professionele club en gezellig plek (lunch buiten aan de gracht !)
echt een ontdekking en super goede prijs.

Aanrader!

Jan Maas
Directeur
SEO tekst kandidaat Denise

"Zeer interessante training"

"Zeer interessante training! Sebastiaan heeft het goed gedaan, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Uit de training is gebleken dat er nog veel te verbeteren valt mbt onze websites, hier ga ik zeker mee aan de slag."

Denise van Housselt
Marketingmedewerker bij Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland
Sonja de Winter - VerzuimAdvieslijn

"Meedenkend en kritisch"

"Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen van Sebastiaan werken als een katalysator!"

Sonja de Winter
Eigenaar van FOCUS VerzuinManagement en De VerzuimAdvieslijn
SEO Training Charlotte

"Duidelijk een trainer met heel veel kennis van zaken!"

 

"Een goede training - een helder overzicht van alles en daardoor een goed framework om zelf aan de slag te kunnen gaan. Veel persoonlijke tips en duidelijk een trainer met heel veel kennis van zaken!"

Charlotte van Leeuwen
Eigenaar Bord&Stift
jeffrey-urgent-vertalen

"Met 789% conversie stijging blijft onze omzet nog steeds groeien..."


"Al lange tijd werken wij samen met Internet Marketing Gemak en keer op keer weten zij zichzelf te overtreffen. Naast betere posities in Google zien wij onze omzet nog steeds maandelijks groeien."

Jeffrey
Directeur Urgent Vertalen

Ga jij er echt voor?

Laten we samen van jouw website je beste werknemer maken

Invalid Email
Invalid Number

Ontmoet het Team

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan Hendriks Online Marketing Psycholoog-IMG

Sebastiaan

Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij lijkt wel et een hele andere blik naar de wereld te kijken. Zit hij in zijn flow dan schieten de beste ideeën de grond uit en worden kans voor opdrachtgevers benut op gebieden en vlakken die niemand voor mogelijk hield.

Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en iemand die niet eens een televisieaansluiting heeft.

Waar andere televisiekijken, haalt Sebastiaan zijn nieuwste inspiratie uit de nieuwste online marketing cursussen.
Elke ochtend heeft Sebastiaan zijn energiemomentje en deelt hij zijn nieuwste ideeën en inzichten met het team.

Sebastiaan heeft 1 focus, meer omzet voor onze opdrachtgevers realiseren en de beste zijn in zijn vak.

Ilse

Ilse is het visuele, creatieve brein van IMGemak. Samen met Sebastiaan worden nieuwe methodes, technieken en strategieën of campagnes bedacht om opdrachtgevers maand na maand meer rendement te geven.

Door direct te schakelen blijft het niet bij ideeën en wordt de complete expertise van het team ingezet en benut. Sturen doen we niet op taken, maar op cijfers.

Gek van webdesgin, het optimaliseren van teksten en marketing.

Ilse van Schaik - Marketing en Design
Marlene Rooseman Tekstschrijver IMG

Marlene

Marlene kan toveren met woorden. Samen met het team worden de campagnes bedacht en Marlene zorgt ervoor dat het op een juiste manier wordt verwoord. Of het nu gaat om seo teksten, content marketingstrategieën of blogberichten, Marlene weet altijd de juiste toon te raken.

Ton

Ton denkt in cijfers. Ton is dan niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding, maar is ook betrokken bij het stellen van sterke prognoses. Zo weten wij welke campagne het hoogste slagingspercentage heeft en het meeste rendement zal opleveren.

Ton Wit-Boekhouder
Jan-Willem Keij Design

Jan Willem

Jan Willem is de grafische vormgever van internet marketing gemak. Hij zorgt er samen met het team voor dat een website niet alleen functioneert als jouw beste werknemer, maar er ook nog eens prachtig uitziet.

Of er nu een e-mailcampagne, visitekaartje, logo of een cover voor jouw e-book gemaakt moet worden, Jan-Willem denkt met jou mee en zorgt dat elk design de juiste uitstraling heeft.

Henk

Henk denkt niet in woorden, maar in plaatjes. Hoewel je Henk geen computer moet geven is hij een ware kunstenaar in het bedenken van videoscripts.

Door zijn ervaring als straatacteur weet hij hoe belangrijk de kleinste bewegingen kunnen zijn om een boodschap op de juiste manier over te dragen. Als Henk zich er mee bemoeit, gaat het verhaal pas echt leven. 

Henk videodesign
Raymond-ICT

Raymond

Raymond is de technische marketeer. Door de kennis van Raymond zijn technische obstakels snel overwonnen en hoeft niets ons in de weg te staan om nieuwe kansen volledig te benutten.

Door zijn praktische aanpak, open communicatie en leergierigheid en geduld laat hij elk project slagen. Hoe geavanceerd het project ook is.

Niels

Als online marketing team zitten wij vreemd genoeg zo min mogelijk achter de computer. Contact is erg belangrijk binnen internet marketing gemak. Lijntjes met opdrachtgevers zijn kort en telefonische wachttijden kennen wij niet.

Groei en ontwikkeling staat bij ons centraal. Niels speelt daar een belangrijke rol in. Wat Sebastiaan betreft hoeft de zon niet eens te schijnen om met het team te bbq-en. Is de gelegenheid er, dan zorgt Niels voor de lekkerste bbq-gerechten.

Niels Grillmeester IMG

Ga jij er echt voor?

Wij doen met je mee

Invalid Email
Invalid Number
Witte-balk

Begrippen Content Marketing Google Adwords
pakkende-titel
Wat 150.000 Titels ons geleerd hebben over een Pakkende Titel
Online Marketing Strategie
De Online Marketing Strategie voor meer klanten – 7 handige stappen
Keyword Analyse – Kies de Beste Zoekwoorden En Kom Bovenaan in Google
Linkbuilden
Long Tail Keywords Voor Een Hogere Positie In Google
8 SEO-tips voor een vindbare website in 2017
Keyword Analyse – Kies de Beste Zoekwoorden En Kom Bovenaan in Google
Neuromarketing
Hoe belangrijk is taalgebruik voor jouw webteksten?
Overtuig met een goed frame
Wat is framing? Maak een frame dat overtuigt.
Hersendelen-Marketing
3 Verschillende Breinen en Het Effect op Jouw Omzet
LinkedIn Twitter
Hoe werkt facebook? 6 tips hoe je jouw zakelijke Facebook pagina het best in kunt zetten!
Hoe-werkt-twitter-effectiever
Hoe Werkt Twitter en Hoe Zorg je Voor Meer Betrokkenheid?
Definitie Social Media
De Definitie van Social Media en Hoe jij er Succesvol Mee Omgaat