Internet Marketing Gemak

Al 13+ jaar een vertrouwde partner voor vele

Wat ze vinden...

Remko over IMGemak

Gedreven adviseurs

"Gedreven adviseurs die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is de kennis van het web, de bevlogenheid en het enthousiasme. IMGemak heeft ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."

Remko Matsinger

Directeur Talent in Balans

Xander over Internet Marketing Gemak

Werkt als onderdeel van je bedrijf

"IMG is een persoonlijk bureau dat werkt als een ge-outsourced onderdeel van je eigen bedrijf. Wars van uurtje-factuurtje werken ze aan Websites, SEO, marketing enz. Ik vind het erg plezier en verwacht er nog veel van..."

Xander Cladder

Directeur Bold Move

Pepijn over IMG

Briljant bedrijf

"Echt een briljant bedrijf! Ze hebben mijn bedrijf enorm goed geholpen met de marketing!"

Pepijn Crone

Eigenaar Crone Schilderwerken

Peter over Internet Marketing Gemak

Een echte aanrader!

"Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!"

Peter Slotboom

Directeur DSGN4U

Matthijs over Internet Marketing Gemak

Al 7 jaar zeer tevreden

"Inmiddels zijn we al ruim 7 jaar klant bij IMG en het zijn fijne mensen om mee samen te werken op het gebied van online marketing. Vriendelijke medewerkers met uitgebreide kennis van zaken. In een concurrerende branch hebben zij een mooie groei kunnen bewerkstelligen. Al met al zeer tevreden over de diensten van IMG.

Matthijs Span

DGA Skystep

Helma over IMGemak

Bulk aan waardevol materiaal

"Al een tijdje volg ik de online marketing sprints van IMG. Pofferdikkie wat een bulk aan waardevol materiaal. Het is feitelijk onderbouwd, laagdrempelig en direct toepasbaar."

Helma Schellen

Marketing Manager Seats2meet

Hepke over Internet Marketing Gemak

Altijd een helpende hand

Op mijn zoektocht naar een bedrijf dat mij kon helpen met een betere positionering en marketingstrategie, kwam ik in contact met Sebastiaan Hendriks.

Sebastiaan heeft mij doordrongen van het belang van een goede SEO, mij aan de hand genomen met een zoekwoordenstrategie. Ik werd me bewust van het onvermogen.

Hier heeft Sebastiaan mij de helpende hand geboden. Ik zie nu ook de waarde om zelf te kunnen sturen, direct wijzigingen te kunnen doorvoeren, maar zie inmiddels ook de kracht van Google, Facebook en de daarbij behorende analytische tools.

Sebastiaan, Prima!!

Hepke Petter

Eigenaar Tromppetter

Tjerk over IMG

Sterke combinatie psychologie en marketing

"Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier!"

Tjerk Rintjema

Directeur First Aid Marketing

Ingrid over IMG

Gedreven om het goed te doen

"Sebastiaan neemt zijn werk serieus en is gedreven om dit goed te doen. Ambitieus en gericht op kansen. Als je iets afspreekt, kun je erop vertrouwen dat het ook gebeurt."

Ingrid Prent

Eigenaar Gezonderie

Angelique over IMG

Denkt mee in oplossingen

"Sebastiaan denkt heel prettig mee en is in staat zaken goed uit te leggen. Hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen.'

Angelique van Schalkwijk

Marketing Manager Cordier Benelux

Hans over Internet Marketing Gemak

Grote mate van servicegerichtheid

"IMG kenmerkt zich door hun grote mate van servicegerichtheid en innoverend vermogen. Ze handelen adequaat en staan voor resultaat."

Hans Bouritius

Directeur BCoach

Wilhelm

Mooi resultaat

"Mooi resultaat Raymond! Het is helemaal geworden zoals ik er van gedroomd heb.
Ik ben enorm enthousiast om aan de volgende stappen te bouwen."

Wilhelm de Jong

Directeur Anderz Coaching

Sonja over IMG

Werkt als katalysator

"Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen werken als een katalysator!"

Sonja de Winter

Eigenaar Focus Verzuimmanagement

Dick over IMGemak

Gedreven specialist

"Sebastiaan is een gedreven en creatieve specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!"

Dick van der Meer

Directeur Artestiq

Marjolijn over IMGemak

Een doortastende coach

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als een doortastende coach. Hij is ondernemend en weet potentie te zien in mensen en situaties. Door zijn professionele houding weet hij die potentie uit mensen te halen en ze inzicht te geven in hun kwaliteiten. Sebas, dank je wel voor alle jaren"

Studiegenoot van Sebastiaan

Marjolijn Mulder

Customer Service Officer bij Koninklijke Euroma BV

Jeroen over IMG

Goed onderbouwd

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als iemand die een goed onderbouwde eigen mening heeft, oplettend luistert en absorbeert in gesprek, goed kan relativeren en gedegen te werk gaat."

Jeroen van der Ven

DGA De Vaart

Wouter over IMG

Een drive om alles goed te willen laten verlopen

"Ik heb Sebas leren kennen als een hard werkende, intelligente en ambitieuze ondernemer, die snel van begrip is en een drive om alles goed te willen laten verlopen."

Wouter Fonteint

Directeur Bark Consult

Mario over IMG

Als een wervelwind

Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen.

Mario Bentvelzen

Markjournalist

Michele over IMG

Gedreven en ethousiast

Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste specialist. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap.

Michèle van Nesselrooij

Marketing & Sales Specialist

Tom over opschalen bedrijf

Geen holle woorden

"Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, Sebastiaan is een geweldige specialist waar zelfs ervaren gebruikers veel van leren."

Tom Modderkolk

Contentmanager Benelux Visma

Jeroen over Internet Marketing Gemak

Aan het juiste adres

"Wie de zakelijke inzet van internet en social media beter wil leren begrijpen, is bij Sebastiaan Hendriks aan het juiste adres. Vol energie leert hij je alle ins en outs van social advertising en effectief schrijven voor zoekmachines. Online marketing is meer dan alleen techniek, het vereist ook psychologisch inzicht. Daar is hij als geen ander in thuis."

Jeroen Mirck

Eigenaar Mirck Media

Pauline over Internet Marketing Gemak

Praktisch en concreet

Sebastiaan traint zijn cursisten op een praktische en concrete manier. Heel erg to the point en precies wat je nodig hebt om met de geleerde stof meteen aan de slag te kunnen.

Pauline Buth

Zakelijk cartoonist

Janine over Internet Marketing Gemak

Enorm veel aan gehad

Duidelijke uitleg met goede praktijk voorbeelden. Enorm veel aan gehad voor zowel onze website als die van de klanten 🙂

Janine Ligthart

Webdeveloper bij Groeier!

Marieke over Internet Marketing Gemak

Een gedreven trainer met passie

Sebastiaan is een gedreven trainer, die met veel passie en enthousiasme over het vakgebied verteld. Hij is pragmatisch ingesteld en geeft veel bruikbare tips. Ik zal een het zeker aanraden!

Marieke van Doorn

Docent

Vincent over Internet Marketing Gemak

Veel enthousiasme en kennis

Ik heb al diverse trainingen van Sebastiaan mogen volgen welke hij telkens met enthousiasme geeft. Gelukkig kan hij heel goed inspelen op het niveau zodat iedereen het goed kan volgen en aan het eind met een voldaan gevoel én vol informatie huiswaarts keert. Mede door zijn algehele brede kennis op het gebied van internetmarketing weet hij op iedere vraag een duidelijk antwoord te formuleren.​

Vincent van Schutterhoef

Senior Accountmanager bij ELIS

Niels over Internet Marketing Gemak

Zeker een aanrader

Veel waardevolle achtergronden en tips gekregen hoe ik (duurzaam) mijn teksten kan verbeteren. Wat mij betreft zeker een aanrader! Veel voorbeelden gekregen en checklists.

Niels Meijerink

Business Analist ABN Amro bank

Shirin over Internet Marketing Gemak

Een zeer bevlogen spreker

Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker, ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden.

Shirin Zijlstra

Marketingmanager bij RTL & Videoland

Stefan over Internet Marketing Gemak

Erg enthousiast en inspirerend

Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uileg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf.

Stefan Lok

Producten bij Achmea

Eugenie over Internet Marketing Gemak

Wat heb ik veel geleerd

Wat heb ik veel geleerd! Vooral hoeveel je zelf kunt doen om een website(tekst) leesbaar en toch SEO te maken/houden zonder in trucjes te belanden.

Eugenie Willemse

Communicatieadviseur

Erwin over Internet Marketing Gemak

Erg leerzame en interessante trainingen. Precies waar ik naar op zoek was.

Erwin van der Ploeg

Directeur Odoo Consultant

Philip over Internet Marketing Gemak

Onnoemlijk veel geleerd

Het was een kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht, veel ruimte voor vragen en inbreng. Veel geleerd over zoekwoordenonderzoek, seo, content marketing. Onnoemlijk veel geleerd over relevante strategieën, websites, tips and trics. Goed gedoseerd, maar een boordevol programma van 7 uur. Zeer inspirerend en motiverend.

Philip Knijff

Denise over Internet Marketing Gemak

Hij weet duidelijk waar hij het over heeft

Sebastiaan heeft het goed gedaan, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Uit de trainingen is gebleken dat er nog veel te verbeteren valt mbt onze websites, hier ga ik zeker mee aan de slag.

Denise Verkerk

Content coördinator bij Bureau Toerisme Rivierenland

Linda over Internet Marketing Gemak

Veel praktische tips

Sebastiaan was mijn trainer bij de Cursus Zoekmachineoptimalisatie/ SEO van en ik kijk terug op een geslaagde dag waarin ik echt veel heb geleerd over SEO en hoe Google werkt. Met veel praktische tips die ik direct kan toepassen voor mijn eigen sites.

Linda Hovestad

Marketing Manager

Jozef over Internet Marketing Gemak

Een bevlogen en inspirerende trainer

Gisteren een training Zoekmachineoptimalisatie / SEO gehad van Sebastiaan! Het was een drukke maar inspirerende dag, vol met allerlei slimme tips en tricks om de zichtbaarheid van mijn bedrijf te verbeteren! Sebastiaan is een bevlogen en inspirerende trainer! Bedankt voor de leuke dag!

Jozef Watulingas

Fotograaf

Marielle over Internet Marketing Gemak

Een aanrader voor iedereen

De SEO cursus die we bij Sebastiaan gevolgd hebben was erg leerzaam en informatief. Veel nieuwe handvatten gekregen en dat alles op een leuke en inspirerende manier gebracht. Daarnaast een leuke, kleine groep vakgenoten ontmoet. Al met al een aanrader voor iedereen die net even meer wil weten over dit vakgebied.

Mariëlle Huber

Senior Marketing Domino Benelux

Henk over Internet Marketing Gemak

Goede tips en tricks

Vandaag een cursus zoekmachineoptimalisatie en SEO gehad van Sebastiaan als een inspirerende trainer. Prettige uitleg met goede tips en tricks aan het eind.

Henk Soemodihardjo

Consultant GeeFirm

Henri over Internet Markering Gemak

Weet zeer goed waar hij over praat

Sebastiaan weet zeer goed waar hij over praat en kan het ook goed overbrengen. Een waardevolle training op een bijzondere locatie. Voldoende ruimte voor vragen en interactie. Soms lijkt het wel free consultancy! De wegbewijzering is voor verbetering vatbaar. Aanrader!

Henri van Geenen

Senior accountmanager SABA Dinxperlo BV

Guy over Internet Marketing Gemak

Bevlogen en gemotiveerd

Als spreker is Sebastiaan bevlogen en gemotiveerd. Hij heeft verstand van zaken wil dat graag overbrengen. Als inspirator weet hij je gedurende de dag mee te nemen op een verhaal dat pas samen komt op het einde waardoor je de hele dag geboeid blijft.

Guy Horrichs

Planner NLP

Harm Jan over Internet Marketing Gemak

Waardevolle Facebook training gehad! Een aanrader.

Harm Jan Polinder

Directeur Mediadvies

Godert over Internet Marketing Gemak

Legt duidelijk uit en geeft goede feedback

Een zeer goede interactieve training, waar de theorie gekoppeld werd aan onze eigen cases. Handige en bruikbare tips en een goede opfrisbeurt van mijn kennis. Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback. Ook de locatie inclusief lunch is top en de sfeer intiem.

Godert Walter

Marketeer Vendrig

Romy over Internet Marketing Gemak

Ik raad het iedereen aan

Ik heb begin deze maand een interessante training SEO proof- en commercieel schrijven gevolgd. Ik heb de opgedane kennis in praktijk kunnen brengen bij het bedrijf waar ik werk. Ik raad de training dan ook aan iedereen aan, die hier meer over wil weten!

Romy Douma

Sales Tisso

Etienne over Internet Marketing Gemak

Een goede trainer

Ik heb de bij Sebastiaan de training SEO teksten schrijven gevolgd. De kern van het verhaal is duidelijk en krachtig. Verder kon je van alles vragen. Alles wat op dat moment voor mij relevant was kwam daarbij aan bod. Ik vond dit een goede training waarvan ik verwacht er veel aan te hebben.

Etienne Moerman

Senior Data Engineer Rabobank

Team IMGemak

Klaar om online te groeien?

Geef ons een seintje en we nemen contact met je op

Sebastiaan