Het team
Klant Internet Marketing Gemak ING
Klant IMGemak Jaarbeurs
Klant IMGemak Tempo Team
Klant IMGemak Baby op komst
Gedreven adviseurs

"Gedreven adviseurs die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is de kennis van het web, de bevlogenheid en het enthousiasme. IMGemak heeft ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."
Remko over IMGemak
Remko Matsinger
Directeur Talent in Balans
Briljant bedrijf

"Echt een briljant bedrijf! Ze hebben mijn bedrijf enorm goed geholpen met de marketing!"
Pepijn over IMG
Pepijn Crone
Eigenaar Crone Schilderwerken
Werkt als onderdeel van je bedrijf

"IMG is een persoonlijk bureau dat werkt als een ge-outsourced onderdeel van je eigen bedrijf. Wars van uurtje-factuurtje werken ze aan Websites, SEO, marketing enz. Ik vind het erg plezier en verwacht er nog veel van..."
Xander over Internet Marketing Gemak
Xander Cladder
Directeur Bold Move
Sterke combinatie psychologie en marketing

"Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier!"
Tjerk over IMG
Tjerk Rintjema
Directeur First Aid Marketing
Een echte aanrader!

"Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!"
Peter over Internet Marketing Gemak
Peter Slotboom
Directeur DSGN4U
Al 7 jaar zeer tevreden

"Inmiddels zijn we al ruim 7 jaar klant bij IMG en het zijn fijne mensen om mee samen te werken op het gebied van online marketing. Vriendelijke medewerkers met uitgebreide kennis van zaken. In een concurrerende branch hebben zij een mooie groei kunnen bewerkstelligen. Al met al zeer tevreden over de diensten van IMG.
Matthijs over Internet Marketing Gemak
Matthijs Span
DGA Skystep
Gedreven om het goed te doen

"Sebastiaan neemt zijn werk serieus en is gedreven om dit goed te doen. Ambitieus en gericht op kansen. Als je iets afspreekt, kun je erop vertrouwen dat het ook gebeurt."
Ingrid over IMG
Ingrid Prent
Eigenaar de gezonderie
Denkt mee in oplossingen

"Sebastiaan denkt heel prettig mee en is in staat zaken goed uit te leggen. Hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen.'
Angelique over IMG
Angelique van Schalkwijk
Marketing Communicatie Manager Cordier Benelux
Grote mate van servicegerichtheid

"IMG kenmerkt zich door hun grote mate van servicegerichtheid en innoverend vermogen. Ze handelen adequaat en staan voor resultaat."
Hans over Internet Marketing Gemak
Hans Bouritius
Directeur BCoach
Mooi resultaat

"Mooi resultaat Raymond! Het is helemaal geworden zoals ik er van gedroomd heb. Ik ben enorm enthousiast om aan de volgende stappen te bouwen."
Wilhelm de JOng over IMG
Wilhelm de Jong
Directeur Anderz Coaching
Werkt als katalysator

"Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen werken als een katalysator!"
Sonja over IMG
Sonja de Winter
Eigenaar Focus Verzuimmanagement
Gedreven specialist

"Sebastiaan is een gedreven en creatieve specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!"
Dick over IMGemak
Dick van der Meer
Directeur Artestiq
Een doortastende coach

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als een doortastende coach. Hij is ondernemend en weet potentie te zien in mensen en situaties. Door zijn professionele houding weet hij die potentie uit mensen te halen en ze inzicht te geven in hun kwaliteiten. Sebas, dank je wel voor alle jaren"
Marjolijn over IMGemak
Marjolijn Mulder
Customer Service Officer bij Koninklijke Euroma BV
Goed onderbouwd

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als iemand die een goed onderbouwde eigen mening heeft, oplettend luistert en absorbeert in gesprek, goed kan relativeren en gedegen te werk gaat."
Jeroen over IMG
Jeroen van der Ven
DGA De Vaart
Een drive om alles goed te willen laten verlopen

"Ik heb Sebas leren kennen als een hard werkende, intelligente en ambitieuze ondernemer, die snel van begrip is en een drive om alles goed te willen laten verlopen."
Wouter over IMG
Wouter Fonteint
Directeur Bark Consult
Als een wervelwind

Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen.
Mario over IMG
Mario Bentvelzen
Merkjournalist
Gedreven en ethousiast

Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste specialist. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap.
Michele over IMG
Michèle van Nesselrooij
Marketing & Sales Specialist
Geen holle woorden

"Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, Sebastiaan is een geweldige specialist waar zelfs ervaren gebruikers veel van leren."
Tom over Internet Marketing Gemak
Tom Modderkolk
Contentmanager Benelux Visma
Bulk aan waardevol materiaal

"Al een tijdje volg ik de online marketing sprints van IMG. Pofferdikkie wat een bulk aan waardevol materiaal. Het is feitelijk onderbouwd, laagdrempelig en direct toepasbaar."
Helma over IMGemak
Helma Schellen
Marketing manager van Seats2meet
Aan het juiste adres

"Wie de zakelijke inzet van internet en social media beter wil leren begrijpen, is bij Sebastiaan Hendriks aan het juiste adres. Vol energie leert hij je alle ins en outs van social advertising en effectief schrijven voor zoekmachines. Online marketing is meer dan alleen techniek, het vereist ook psychologisch inzicht. Daar is hij als geen ander in thuis."
Jeroen over Internet Marketing Gemak
Jeroen Mirck
Eigenaar Mirck Media
Sebastiaan traint zijn cursisten op een praktische en concrete manier. Heel erg to the point en precies wat je nodig hebt om met de geleerde stof meteen aan de slag te kunnen.
Pauline over Internet Marketing Gemak
Pauline Buth
Zakelijk cartoonist
Nogmaals dank jullie wel voor alle nieuwe inzichten! Ik kan er zeker goed gebruik van maken nu en in de toekomst.
Wendy van Driel
Eigenaar Hotel Doña Esther
Duidelijke uitleg met goede praktijk voorbeelden. Enorm veel aan gehad voor zowel onze website als die van de klanten 🙂
Janine over Internet Marketing Gemak
Janine Ligthart
Webdeveloper bij Groeier!
Sebastiaan is een gedreven trainer, die met veel passie en enthousiasme over het vakgebied verteld. Hij is pragmatisch ingesteld en geeft veel bruikbare tips. Ik zal een het zeker aanraden!
Marieke over Internet Marketing Gemak
Marieke van Doorn
Docent
Ik heb al diverse trainingen van Sebastiaan mogen volgen welke hij telkens met enthousiasme geeft. Gelukkig kan hij heel goed inspelen op het niveau zodat iedereen het goed kan volgen en aan het eind met een voldaan gevoel én vol informatie huiswaarts keert. Mede door zijn algehele brede kennis op het gebied van internetmarketing weet hij op iedere vraag een duidelijk antwoord te formuleren.
Vincent over Internet Marketing Gemak
Vincent van Schutterhoef
Senior Accountmanager bij ELIS
Veel waardevolle achtergronden en tips gekregen hoe ik (duurzaam) mijn teksten kan verbeteren. Wat mij betreft zeker een aanrader! Veel voorbeelden gekregen en checklists.
Niels over Internet Marketing Gemak
Niels Meijerink
Business Analist ABN Amro bank
Ik vind jouw Google Ads cursus echt top en ik heb daadwerkelijk een hoop dingen geleerd. Ik volg regelmatig een cursus, maar vaak vind ik ze een beetje tegenvallen, omdat ik een hoop al weet of omdat het niet de informatie bood wat ik ervan had verwacht. Bij jullie cursus was dit niet het geval en vond ik de meeste modules echt interessant.
Jeffrey over Internet Marketing Gemak
Jeffrey Goessens
eigenaar marketingcoach
Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker, ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden.
Shirin over Internet Marketing Gemak
Shirin Zijlstra
Marketingmanager bij RTL & Videoland
Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uileg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf.
Stefan over Internet Marketing Gemak
Stefan Lok
Producten bij Achmea
Wat heb ik veel geleerd! Vooral hoeveel je zelf kunt doen om een website(tekst) leesbaar en toch SEO te maken/houden zonder in trucjes te belanden.
Eugenie over Internet Marketing Gemak
Eugenie Willemse
Communicatieadviseur
Erg leerzame en interessante trainingen. Precies waar ik naar op zoek was.
Erwin over Internet Marketing Gemak
Erwin van der Ploeg
Directeur Odoo Consultant
Het was een kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht, veel ruimte voor vragen en inbreng. Veel geleerd over zoekwoordenonderzoek, seo, content marketing. Onnoemlijk veel geleerd over relevante strategieën, websites, tips and trics. Goed gedoseerd, maar een boordevol programma van 7 uur. Zeer inspirerend en motiverend.
Philip over Internet Marketing Gemak
Philip Knijff
Directeur Odoo Consultant
Sebastiaan heeft het goed gedaan, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Uit de trainingen is gebleken dat er nog veel te verbeteren valt mbt onze websites, hier ga ik zeker mee aan de slag.
Denise over Internet Marketing Gemak
Denise Verkerk
Content coördinator bij Bureau Toerisme Rivierenland
Sebastiaan was mijn trainer bij de Cursus Zoekmachineoptimalisatie/ SEO van en ik kijk terug op een geslaagde dag waarin ik echt veel heb geleerd over SEO en hoe Google werkt. Met veel praktische tips die ik direct kan toepassen voor mijn eigen sites.
Linda over Internet Marketing Gemak
Linda Hovestad
Marketing Manager
Gisteren een training Zoekmachineoptimalisatie / SEO gehad van Sebastiaan! Het was een drukke maar inspirerende dag, vol met allerlei slimme tips en tricks om de zichtbaarheid van mijn bedrijf te verbeteren! Sebastiaan is een bevlogen en inspirerende trainer! Bedankt voor de leuke dag!
Jozef over Internet Marketing Gemak
Jozef Watulingas
Fotograaf
De SEO cursus die we bij Sebastiaan gevolgd hebben was erg leerzaam en informatief. Veel nieuwe handvatten gekregen en dat alles op een leuke en inspirerende manier gebracht. Daarnaast een leuke, kleine groep vakgenoten ontmoet. Al met al een aanrader voor iedereen die net even meer wil weten over dit vakgebied.
Marielle over Internet Marketing Gemak
Mariëlle Huber
Senior Marketing Domino Benelux
Vandaag een cursus zoekmachineoptimalisatie en SEO gehad van Sebastiaan als een inspirerende trainer. Prettige uitleg met goede tips en tricks aan het eind.
Henk over Internet Marketing Gemak
Henk Soemodihardjo
Consultant GeeFirm
Sebastiaan weet zeer goed waar hij over praat en kan het ook goed overbrengen. Een waardevolle training op een bijzondere locatie. Voldoende ruimte voor vragen en interactie. Soms lijkt het wel free consultancy! De wegbewijzering is voor verbetering vatbaar. Aanrader!
Henri over Internet Markering Gemak
Henri van Geenen
Senior accountmanager SABA Dinxperlo BV
Als spreker is Sebastiaan bevlogen en gemotiveerd. Hij heeft verstand van zaken wil dat graag overbrengen. Als inspirator weet hij je gedurende de dag mee te nemen op een verhaal dat pas samen komt op het einde waardoor je de hele dag geboeid blijft.
Guy over Internet Marketing Gemak
Guy Horrichs
Planner NLP
Waardevolle Facebook training gehad! Een aanrader.
Harm Jan over Internet Marketing Gemak
Harm Jan Polinder
Directeur Mediadvies
Een zeer goede interactieve training, waar de theorie gekoppeld werd aan onze eigen cases. Handige en bruikbare tips en een goede opfrisbeurt van mijn kennis. Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback. Ook de locatie inclusief lunch is top en de sfeer intiem.
Godert over Internet Marketing Gemak
Godert Walter
Marketeer Vendrig
Ik heb begin deze maand een interessante training SEO proof- en commercieel schrijven gevolgd. Ik heb de opgedane kennis in praktijk kunnen brengen bij het bedrijf waar ik werk. Ik raad de training dan ook aan iedereen aan, die hier meer over wil weten!
Romy over Internet Marketing Gemak
Romy Douma
Sales Tisso
Op mijn zoektocht naar een bedrijf dat mij kon helpen met een betere positionering en marketingstrategie, kwam ik in contact met Sebastiaan Hendriks. Sebastiaan heeft mij doordrongen van het belang van een goede SEO, mij aan de hand genomen met een zoekwoordenstrategie. Ik werd me bewust van het onvermogen. Hier heeft Sebastiaan mij de helpende hand geboden. Ik zie nu ook de waarde om zelf te kunnen sturen, direct wijzigingen te kunnen doorvoeren, maar zie inmiddels ook de kracht van Google, Facebook en de daarbij behorende analytische tools. Sebastiaan, Prima!!
Hepke over Internet Marketing Gemak
Hepke Petter
Eigenaar Tromppetter
Ik heb de bij Sebastiaan de training SEO teksten schrijven gevolgd. De kern van het verhaal is duidelijk en krachtig. Verder kon je van alles vragen. Alles wat op dat moment voor mij relevant was kwam daarbij aan bod. Ik vond dit een goede training waarvan ik verwacht er veel aan te hebben.
Etienne over Internet Marketing Gemak
Etienne Moerman
Senior Data Engineer Rabobank

Alles wordt simpel als je het internet laat werken

Sebastiaan Hendriks

Pak jij je vrijheid terug?

Jij kiest...

Wil je ontdekken hoe jij kunt opschalen, verkoop je diensten en wil je het internet inzetten als je beste werknemer?

Dan komt dit gesprek precies op het juiste moment als:

Wat je moet weten voordat je contact opneemt

Het advies dat je krijgt is voor onze rekening. Het doel van het gesprek is om te kijken waar voor jou de grootste kansen liggen, elkaar beter te leren kennen en te onderzoeken of wij een match zijn. 

Neem alleen contact op als:

TEAM IMG