Wat anderen over Internet Marketing Gemak zeggen

Gebruik ons online marketing advies en laat je bedrijf groeien.

Of we nu meer bezoekers moeten generen, onze relaties moeten inzetten of jouw webpagina’s moeten verbeteren voor hogere verkoopcijfers. Elke maand werken we samen aan die volgende stap van jouw bedrijf.

Shirin Zijlstra

Junior Marketeer Competence Factory
"Sebastiaan is een zeer bevlogen spreker"

"Ik heb zijn zoekmachineoptimalisatie training met veel plezier gevolgd. Hij heeft veel praktijk kennis die hij gebruikt tijdens zijn trainingen, hierdoor word je gelijk in zijn verhaal meegenomen. Daarnaast was het erg fijn dat hij ook bereid was vragen te beantwoorden die niet direct binnen het trainingsonderwerp hoorden. Alles bij elkaar zorgde voor een goede cursus!"

Annette Lieth

Projectmanager bij L3
"Sebastiaan weet duidelijk waar hij het over heeft"

"Fijne, nuttige training met veel informatie. Trainer weet waar hij het over heeft."

Livia de Metz

Freelance tekstschrijver
"Prachtige combinatie tussen psychologie en marketing"

"In november 2016 volgde ik de cursus Zoekmachineoptimalisatie en -marketing (SEO) bij Competence Factory met Sebastiaan als trainer. Helemaal goed; zijn combinatie van psychologisch inzicht, kennis van werkwijze Google en alerte, prettige wijze van lesgeven - met nog flink wat tips & tricks als toegift. Dank je wel, Sebastiaan!"
Meta omschrijving voorbeeld

Henri van Geenen

Accountmanager SABA Dinxperlo BV
"Sebastiaan weet zeer goed waar hij over praat"

"Kan goed overbrengen. Voldoende ruimte voor vragen en interactie. Soms lijkt het wel free consultancy!"

Denise van Housselt

Marketingmedewerker bij Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland
"Zeer interessante training"

"Zeer interessante training! Sebastiaan heeft het goed gedaan, hij weet duidelijk waar hij het over heeft en neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Uit de training is gebleken dat er nog veel te verbeteren valt mbt onze websites, hier ga ik zeker mee aan de slag."

Sonja de Winter

Eigenaar van FOCUS VerzuimManagement en De VerzuimAdvieslijn
"Meedenkend en kritisch"

"Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen van Sebastiaan werken als een katalysator!"
Blog schrijven

Charlotte van Leeuwen

Eigenaar Bord&Stift
"Duidelijk een trainer met heel veel kennis van zaken!"

"Een goede training - een helder overzicht van alles en daardoor een goed framework om zelf aan de slag te kunnen gaan. Veel persoonlijke tips en duidelijk een trainer met heel veel kennis van zaken!"

Shawn Ruth

Online marketeer bij Shawn Ruth
"Een ambitieuze streber die met veel plezier zijn kennis deelt"

"Sebastiaan is een ambitieuze streber die met veel plezier zijn kennis en kunde overbrengt! De combinatie van praktijkvoorbeelden en zijn expertise zorgde voor de juiste mix."

Remko Matsinger

Directeur Talent in Balans
"Een gedreven, bevlogen en enthousiaste adviseur"

"Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. Sebastiaan en zijn team hebben ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."

Erwin van der Ploeg

Directeur BAS Solutions
"Erg leerzame en interessante training"

"Precies waar ik naar op zoek was. Fijne kleine groep en veel interactie. Goede mogelijkheden om je eigen situatie naar voren te brengen en te koppelen aan de theorie gegeven."

Matthijs Span

Mede-eigenaar SkyStep
"Het is voelbaar in de verkoopcijfers"

"Onze ervaringen met Internet Marketing Gemak zijn uitstekend! Zij hebben voor ons een compleet nieuwe webshop ontwikkeld. Wat wij voor ogen hadden is perfect uitgevoerd en in veel gevallen zelfs beter. Ook zijn wij aanzienlijk gestegen binnen de zoekmachines en dat is voelbaar in de verkoopcijfers!"

Mario Bentvelzen

Partner HortiLeads
"Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen"

"Zeer waardevolle training. Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen."

Godert Walter

Marketeer Vendrig
"Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback"

"Een zeer goede interactieve training, waar de theorie gekoppeld werd aan onze eigen cases. Handige en bruikbare tips en een goede opfrisbeurt van mijn kennis. Sebastiaan legt duidelijk uit, koppelt terug en geeft goede feedback. Ook de locatie inclusief lunch is top en de sfeer intiem."

Jeffrey Posthuma

Directeur Urgent Vertalen
"Met 789% conversie stijging blijft onze omzet nog steeds groeien..."

"Al lange tijd werken wij samen met Internet Marketing Gemak en keer op keer weten zij zichzelf te overtreffen. Naast betere posities in Google zien wij onze omzet nog steeds maandelijks groeien."

Peter Slotboom

Directeur DSGN4U
"Een echte aanrader!"

"Door goed te luisteren naar mijn wensen hebben zij een analyse gemaakt en mij de handvatten gegeven om mijn website te optimaliseren. Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!”
Taalgebruik in websiteteksten

Stefan Lok

Online Marketeer
"Erg enthousiast en inspirerend"

"Ik heb de cursus SEO gevolgd bij Sebastiaan. Hij is erg enthousiast en inspirerend in zijn uitleg. Ik heb veel ruimte gekregen om tot nieuwe ideeën te komen voor mijn eigen bedrijf. Er was een prettige werksfeer en een goeie praktische uitleg"

Hans Bouritius

Directeur BCoach
"Grote servicegerichtheid en bovendien een uitstekende coach"

"Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij en zijn team handelen adequaat en staan voor resultaat."

Jan Maas

Directeur
"Sebastiaan gaat door totdat alle vragen zijn beantwoord. Dank!"

"Professionele club en gezellig plek (lunch buiten aan de gracht !) echt een ontdekking en super goede prijs.

Aanrader! "

Bart Beltman

Creative Consultant
"Hij is praktijkgericht en geeft veel bagage mee"

"Sebastiaan vertelt vol passie over SEO en wil iedereen deelgenoot maken van zijn kennis. Hij is praktijkgericht en geeft veel bagage mee. Ook was er voldoende tijd en aandacht voor vragen uit de groep. Het een was erg leerzame en nuttige cursus."

Dianne Verhage

Coördinator bij cursusbureau PHOV
"Een overload aan tips en tricks"

"Sebastiaan is een enthousiaste trainer. Er komen een overload aan tips en tricks voorbij waar je meteen mee aan de slag kan."

Marlene Rooseman

SEO tekstschrijver bij Bureau Text
"Een aanrader!"

"Erg nuttig en weer veel nieuwe tips en trucs: zowel voor mijn eigen website als SEO teksten voor klanten. Een aanrader!"

Ga jij er ook voor?

Laten we samen van jouw website je beste werknemer maken

Invalid Email
Invalid Number