Speciaal voor coaches, consultants en experts

SEO Advies

Jouw klanten zijn al naar je op zoek. De vraag is alleen, kom je zelf bovenaan in de zoekmachine of laat je je concurrenten er met je klanten vandoor gaan?

Ik werk al 15 jaar met SEO en ik kan je haarfijn uitleggen waarom jij nu niet op #1 staat en wat we daar samen aan kunnen doen.

Jouw SEO strategie

Hoe ik jou laat schitteren bovenaan in Google & Bing

Ik geloof niet zo in knip en plakwerk en standaard adviesrapportjes. Om jou van goed SEO advies te voorzien en samen je concurrenten in de zoekmachine te verslaan, bestaat het SEO advies uit de volgende elementen.

 

1 | Van zoekers naar klanten

Je hebt geen fluit aan een nummer 1 positie als het je geen centen oplevert. Samen duiken we in het brein van je klanten en brengen we het complete koop- en zoekgedrag in kaart.

2 | Quick Fixes voor een #1

Ja, ja.... ik weet het, SEO duurt lang. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Tenminste, als je weet waar je moet kijken en met welke acties je de grootste sprongen maakt.

3 | Garantie van Bing & Google

Helaas. Een garantie zullen we niet krijgen.Maar het heeft wel je aandacht getrokken. En dat is precies wat we met je website gaan doen. Geen zoekmachine kan meer om ons heen.

4 | Je eigen (geheime) strategie

Met onze geheimhoudsverklaring weet je zeker dat jou winnende SEO strategie niet bij je concurrent beland.

5 | Alles op maat

Geen knip en plakwerk, maar een winnend seo plan die volledig bij jou en je bedrijf past.

6 | Je eigen SEO buddy

Zie mij maar als je tijdelijke compagnon of persoonlijke SEO buddy. Ik houd alles in de gaten en voed je met nieuwe ideeën.

Een goede vraag

Waarom ik jou kan helpen?

Al +15 jaar werkzaam als online marketing psycholoog

Sinds 2009 heb ik meerdere bedrijven opgezet en geholpen om via het internet (razendsnel) te groeien.

Terugkoppeling in Jip en Janneke taal

Ik ben net zo technisch als jij dus laten we dat vakjargon maar gewoon lekker aan de andere over 😉

1-op-1 contact

Ik sluis jouw uitdaging niet door naar een stagiar of werknemer, maar ga persoonlijk met jou 1-op-1 aan de slag.

5.0
5/5

Sebastiaan is een gedreven en creatieve SEO specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als SEO expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!

Dick van der Meer

Eigenaar Artestiq

5.0
5/5

Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen

Mario Bentvelzen

Freelance Copywriter

5.0
5/5

Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. 

 

Remko Matsinger

DGA Work 4 Talent

Krijg meer klanten via slimme SEO campagnes

Laat ons met je meedenken en oordeel zelf of we de juiste match zijn.

Veelgestelde vragen

Over het krijgen van SEO advies

Geef het bureau gewoon een belletje. Kijk hoe het eerste contact is. Zijn ze helder over hun aanpak en strategie en heb jij het idee dat ze jou en je bedrijf goed begrijpen?

Gratis SEO scans vind je overal op het internet, maar wij kiezen voor kwaliteit en diepgang. Onze specialisten graven dieper dan de oppervlakte en zorgen ervoor dat jouw website niet alleen zoekmachinevriendelijk is, maar ook klaar voor de toekomst.

Je opent de deur naar een wereld vol expertise en geavanceerde tools. Bespaar tijd en energie terwijl je samenwerkt met een strategische partner die net zo gedreven is om jouw online succes te maximaliseren als jijzelf.

Geduld is een schone zaak, vooral als het om SEO gaat. Resultaten vergen tijd, maar we doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten genieten van de vruchten van jouw investering.

Nee, wij geloven in echte relaties en duurzame resultaten. Echte connecties met websites en hun eigenaren zijn goud waard voor de lange termijn.

Bij ons zit je nergens aan vast. We werken met kwartaalplannen om samen scherp te blijven, maar jij blijft alleen klant als je zelf tevreden bent.

Kost maar 3 minuten...

Benieuwd of een SEO campagne écht de juiste strategie is?

Wij zullen volledig transparant en eerlijk met je zijn en je alleen een voorstel doen als we er 100% van overtuigd zijn dat we jou kunnen helpen.

Zelf aan de slag

Meer leren over SEO

Ik geef met alle liefde al mijn SEO kennis gratis weg om jou te helpen met groeien. Bedenk alleen wel dat als dit al gratis is, wat je wel niet krijgt als je er voor gaat betalen. Oké Sebas, fair enough – neem contact met mij op

13 SEO tips voor Ondernemers

Domineer de Zoekresultaten: Ontdek de beste SEO-tips voor 2024

De kracht van Lokale SEO

Ontdek de kracht van Lokale SEO: In 10 Stappen Lokaal vindbaar.

Vorm je eigen SEO Strategie

10 Stappen voor een Perfecte SEO Strategie.

Zelf SEO teksten schrijven

Ontdek De Geheimen van een Sterke SEO Tekst: 6 Simpele Stappen.

Zelf een SEO Analyse doen

Je weg naar de top van Google: SEO Analyse in 10 minuten.

In 13 Stappen Hoger in Google

Een praktische SEO gids om in 13 stappen hoger in Google te komen.