Internet-marketing-gemak-cursus

SEO Cursus - Volg de online SEO cursus en versla je concurrenten

Wil je meer bezoekers via Google, wil je de beste zoekwoorden ontdekken en wil je het slimmer doen dan je concurrent?

SEO is veranderd, Google is veranderd en jij…

Jij dient ook te veranderen wil je SEO, anno nu, succesvol inzetten.

Zoekmachineoptimalisatie is geen kwestie van het volproppen van pagina’s met zoekwoorden, het volledig technisch optimaliseren van je website of alleen doen wat Google wil.

Echt hoger scoren in Google lukt alleen als je de psychologie begrijpt. Het is niet Google die je website bezoekt, het is je potentiële klant.

Wil je anno nu hoger scoren via SEO dan moet je weten hoe het brein van jouw klant werkt. Ja, er zijn talloze nieuwe optimalisatietechnieken. Ja, je gaat ze allemaal ontdekken en ja, het werkt anders dan je nu denkt.

Benieuwd hoe het werkt?

Inhoud

Over de cursus SEO

Ontdek in de SEO cursus de nieuwste optimalisatie technieken. Technieken die jou in staat stellen hoger te scoren in Google zonder talloze uren van je tijd te investeren.

Leer het gemakkelijker, sneller en vooral ook beter te doen.

Bekijk de cursus en neem afscheid van de continue veranderingen die Google doorvoert, de methodes die amper iets uithalen en de talloze teleurstellingen. Laat nieuwe kwartjes vallen. Ontvang niet alleen de stappen, technieken, templates, voorbeelden en honderden tips, leer SEO echt te begrijpen.

Kijk letterlijk over mijn schouder mee en ontdek voor eens en voor altijd hoe SEO écht werkt.

Heb je de training SEO gevolgd dan weet jij:

  • Hoe het komt dat jij nu niet bovenaan in Google staat;
  • Alle 23 factoren die jouw positie in Google bepalen ;
  • Hoe je de beste koopzoekwoorden vindt;
  • Een website volledige te analyseren en optimaliseren;
  • SEO toe te passen op elke website.

Wat leer je in de cursus SEO?

De SEO cursus is bewust opgebouwd uit talloze modules met ieder een eigen thema. Zo kun jij direct alle tips in de praktijk brengen, de cursus volgen wanneer het jou uitkomt en hoef je niet talloze uren een cursus te volgen als het je maar om die ene techniek gaat.

De volgende modules vind je in de SEO Cursus:

Voor wie is deze training zoekmachine optimalisatie het meest geschikt?

Of je nu freelancer, ondernemer of medewerker bent die gelooft in het succes van het internet: de SEO cursus werkt alleen als je er iets mee doet.

Het is geen cursus volgepropt met wat hak op de tak theorieën en SEO tips. Niet veel wat, zonder de hoe en het wordt ook geen training waar alleen de trainer aan het woord is.

Samen bouwen we aan jouw klantenbestand en bezoekersstroom. Je vormt je eigen strategieën, denkt na over de toepasbaarheid op je eigen praktijksituatie (website) en begrijpt dat het echte onderscheidend vermogen niet komt vanuit mij, de trainer, maar vanuit jezelf.

Geloof jij dat je met betere posities in Google je doelen haalt, vind je het geen probleem om werk te maken van de tips en technieken die je krijgt? Dan is deze SEO cursus zeker iets voor jou.

Wat mag je van ons verwachten?- BONUS

  • 1 heel jaar onbeperkt toegang tot de online SEO cursus
  • Alle hand-outs, checklists, templates en schema’s
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Hoeveel tijd kost de cursus?

De complete cursus kun je op ieder moment van de dag en volledig op eigen tempo volgen. De tips die je leert, kun je direct in de praktijk toepassen.

Het is niet nodig om eerst de complete cursus te volgen. Per module kun je direct aan de slag waardoor we het écht samen doen.

Er staan op dit moment minimaal 36 modules voor je klaar. Bekijk je alle modules dan ben je ongeveer drie tot vier dagen zoet.

Wat kost de training SEO schrijven?

Ben je enthousiast over de cursus en wil je direct beginnen? Helaas, zowel de cursus als de leeromgeving wordt op dit moment volledig vernieuwd.

Wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer de cursus live is en direct 40% korting ontvangen?

Schrijf je hieronder in: