Online SEO Cursus

Niemand krijgt meer klanten via zijn website zonder eerst 'gefaald' te hebben

Uren per dag spendeer jij achter de computer. Je bent op zoek naar de beste SEO tips en technieken om deze te implementeren op je eigen website. Alle mogelijkheden worden onderzocht.

Het ziet er zo gemakkelijk uit bij anderen en toch krijg jij niet voldoende klanten via je website. Hoe hard je ook probeert, je krijgt via je website je bedrijf niet naar een hoger niveau.

Komt onderstaande jou bekend voor?

  • Je realiseert je dat alleen het volgen van blogs, trainingen en video's over SEO nutteloos is. Je weet namelijk nog steeds niet hoe je alles daadwerkelijk in de praktijk brengt.
  • Je producten en diensten krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Je hebt geen idee hoe je een effectief SEO plan opstelt wat jou die klanten gaat opleveren die je zo keihard nodig hebt.
  • Het lukt je niet om alle succes uit je website te halen. Af en toe heb je het geluk dat er een klant via je website komt, maar je weet dat er meer uit te halen is.

Het is geen wonder dat de meeste mensen uiteindelijk zonder succes opgeven.

99% van de mensen die een website hebben, lukt het niet om er een succesvolle leadmagneet van te maken. Hier een eenvoudige openbaring die mijn leven totaal op zijn kop heeft gezet.

Alle SEO technieken en tips in de wereld zullen nooit helpen als je niet weet hoe jij alles strategisch in de praktijk brengt

Online-Marketeer-Sebastiaan-Hendriks

Toen ik voor het eerst probeerde om meer omzet via het internet te genereren, moet ik werkelijk waar wel alles geprobeerd hebben.

Elke cursus, software of training die ik kon betalen, kocht of volgde ik. Ik was vastberaden om, via mijn website, gigantische omzetten te behalen.

Wat bleek achteraf? De resultaten van de eerste jaren waren verschrikkelijk!

Het meest frustrerende? Ik deed alles exact zoals ik het geleerd had.

* Ik optimaliseerde mijn webpagina's
* Ik zorgde voor extra backlinks
* Ik deed zoekwoorden onderzoeken
* Ik schreef honderden blogs

Zo af en toe kreeg ik eens een succesje, maar het was nooit genoeg om er echt een bedrijf mee op te bouwen.

Ik was uit het veld geslagen, moe van de 60-urige werkweken en heel eerlijk gezegd, schaamde ik mij.

Tegen alle adviezen in ging heel mijn inkomen, al mijn tijd en al mijn spaargeld op aan nieuwe SEO kennis. Ik geef dan ook eerlijk toe dat ik kapot was van de teleurstellende resultaten. Ik was er klaar mee en stond op het punt het internet te laten voor wat het was.

Als het niet aan een fikse ruzie met mijn voormalige vriendin lag, had ik waarschijnlijk niet gestaan waar ik nu sta. Dankzij de ruzie over mijn onbegrijpelijke werkweken, kwam ik op een punt dat alles veranderde. Het was de dag waarop ik besloot productiever te werken en de meest succesvolle websites op het internet te analyseren.

Wat bleek na vele uren onderzoeken, analyseren en vergelijken? Iedereen vertelde mij wel wat ik moest doen, maar nooit hoe... Toen ik dat opmerkte, begon ik niet de technieken te zien, maar de complete strategieën en patronen daarachter.

Deze 'patronen' konden toch niet zomaar toeval zijn...?

Het maakte niet uit welke succesvolle website ik op het internet bekeek...

  • Elke website had overeenkomstige elementen.
  • Elke website leek dezelfde strategie toe te passen.
  • Elke website speelde volgens dezelfde regels.

Wat betekende dit? Nou... deze succesvolle websites gebruikten keer op keer dezelfde elementen en strategieën... Helaas werd mij dat nooit verteld.

Toen ik dit ontdekte, maakte het niet meer uit of de zogenaamde SEO goeroes hun echte technieken en strategieën wilde delen of niet. Het was gewoon een kwestie van de tijd nemen om te ontcijferen wat zij nu exact doen.

Weet je...

Er waren verschillende SEO stappen die keer op keer herhaald leken te worden. Verschillende 'puzzelstukjes' die, eenmaal gebruikt, hen in staat stelde gigantische bezoekersaantallen en omzetten per maand te halen.

Ik had mijn nieuwe obsessie gevonden. Ik noteerde alles stuk voor stuk in mijn hema notitieblokken.

Net na mijn vakantie in 2009, begon ik zelf de stappen in de praktijk te brengen.

De resultaten waren onbeschrijfelijk. Al binnen 30 dagen zag ik onze bezoekersaantallen verdubbelen en de daaropvolgende 9 maanden bereikte ik een omzet van 100.000 euro.

Hadden de zogenaamde goeroes mij dit maar eerder verteld...

De geheime SEO Puzzelstukjes

De meeste mensen die proberen meer omzet via het internet te krijgen, zullen de ontdekking die ik in 2009 had niet begrijpen. Zij begrijpen niet dat het niet om de laatste software, Google update, theorie of techniek gaat. Het gaat erom dat jij in staat bent krachtige SEO strategieën samen te stellen. Deze strategieën zorgen ervoor dat jij de juiste acties doet en beslissingen maakt.

En dat brengt mij tot vandaag.

Ik ben enorm dankbaar voor het bedrijf wat ik op heb gebouwd. Het heeft mijn leven en die van mijn dierbare voor altijd veranderd.

Oké, het laatste wat ik wil, is dat jij nu denkt dat ik geluk heb gehad. Jaren heb ik 60 tot 70 uur per week besteed aan het ontdekken en verfijnen van de SEO puzzel. Tien duizenden euro's aan cursusmateriaal heb ik doorgespit en getest. Ik heb gefaald, ben opgestaan en heb het keer op keer opnieuw geprobeerd. Alles om maar te ontdekken wat die SEO goeroes anders deden dan ik.

De weg die ik heb moeten bewandelen, wil ik jou besparen.

Waarom deel ik dit met jou?

Voor mij gaat het niet alleen om het geld. Ik heb inmiddels wel geleerd dat er veel meer is in het leven dan geld. Wat ik wil is mijn passie delen en de persoon zijn die andermans leven kan veranderen. De gevonden puzzelstukjes, mijn eigen gecreëerde methodes en formules hebben mijn leven namelijk voorgoed veranderd.

Het antwoord voor jouw SEO succes...

SEO cursus: De SEO Puzzel

SEO-cursus puzzelstuk

Puzzelstuk 1: Het SEO Brein Van Google

Het maakt niet uit welke krachtige strategieën, technieken of software ik met jou deel, succes krijg je pas als je ontdekt hoe het SEO brein van Google werkt.

In verschillende modules onthul ik stap voor stap hoe het brein van Google exact werkt. Jij zult voor eens en voor altijd weten wat Google echt wil en je hoeft je nooit meer zorgen te maken om welke Google update dan ook.

SEO-cursus puzzelstuk

Puzzelstuk 2: Het Key Brain Principe

We hebben het allemaal al wel gezien. De video's en artikelen over het onderzoeken van je zoekwoorden. Wat ze alleen nooit vertellen, is hoe je de grootste gaten in de markt vindt.

In verschillende modules onthul ik stap voor stap hoe jij met het Key Brain Principe zoekwoorden vindt die iedereen vergeten is. Dit betekent sneller scoren in Google, zonder dat jouw concurrent dat doorheeft.

SEO-cursus puzzelstuk

Puzzelstuk 3: SEO 3.0 MP Methode

De meest waardevolle SEO methode die ik heb toegepast in de afgelopen 5 jaar? De SEO MP Methode om mijzelf (helemaal volgens de regels van Google) omhoog te stemmen in Google.

Deze methode heeft vorige week nog een nieuwe upgrade gekregen. De bezoekersaantallen van de website waar wij de upgrade op hebben toegepast, zijn drastisch verhoogd.

In verschillende modules onthul ik stap voor stap hoe de SEO 3.0 MP Methode werkt en hoe jij deze succesvol in de praktijk toepast.

SEO-cursus puzzelstuk

Puzzelstuk 4: SEO Knock-Out

Een veel vergeten onderwerp van SEO en tevens een van de grootste SEO puzzelstukken is het succes van je concurrent. Met de SEO Knock Out hoef jij niet meer jaloers te zijn op de posities van je concurrenten. Sterker nog, ik onthul hoe jij je concurrenten al het werk laat doen en jij er met de bezoekers vandoor gaat!

In verschillende modules laat ik stap voor stap zien hoe jij je concurrenten laat investeren in SEO en zonder dat zij het door hebben de hele strategie blootlegt en ze verslaat in Google en op Social Media.

SEO-cursus puzzelstuk

Puzzelstuk 5: Google Updates

Grote paniek, dat is wat er ontstaat bij de SEO specialisten zodra er weer een Google Update komt. Geloof me, in die 7 jaar is er helemaal niets veranderd. Google wil nog exact hetzelfde, het is alleen beter in staat om jouw website te controleren.

In verschillende modules onthul ik welke updates Google de laatste jaren heeft doorgevoerd en hoe jij je hiertegen gaat bewapenen.

SEO-cursus puzzelstuk

Puzzelstuk 6: SEO LinkBeast

Backlinks (de links naar jouw website) zijn de grondlegger van SEO. Iedereen zal je vertellen dat je backlinks nodig hebt. Wat ze alleen niet vertellen is hoe je aan sterke backlinks komt. In de afgelopen 7 jaar heb ik ontdekt welke backlinks pas echt zorgen voor een stijging in Google en via welke technieken jij gemakkelijk aan deze links komt.

In verschillende modules onthul ik stap voor stap hoe jij met sneaky technieken (die Google juist WEL wil zien) het LinkBeast activeert om backlinks te verzamelen zoals Google dat zelf ook gedaan zou hebben.

Wat anderen over onze SEO cursus zeggen...

Mario Bentvelsen

SEO Specialist bij HortiLeads
"Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wilt beheersen"

"Zeer waardevolle training. Sebastiaan Hendriks loodst je al een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen die SEO tot in de puntjes wil beheersen."

Dianne Verhage

Coördinator bij cursusbureau PHOV
"Een overload aan tips en tricks"

"Sebastiaan is een enthousiaste trainer. Er komen een overload aan tips en tricks voorbij waar je meteen mee aan de slag kan."Marlene Rooseman

SEO tekstschrijver bij Bureau Text
"Een aanrader!"

"Erg nuttig en weer veel nieuwe tips en trucs: zowel voor mijn eigen website als SEO teksten voor klanten. Een aanrader!"Ik wil 100% transparant met jou zijn
Er zijn nog andere oplossingen voor je

Je kunt de komende 2 jaar hetzelfde onderzoek doen als wat ik heb gedaan.

Sinds ik heb ontdekt wat ik met jou ga delen, heb ik elke dag al mijn tijd en geld gestopt in het perfectionaliseren van het proces. Continu proberen om beter en beter te worden in de SEO puzzel. Ik twijfel er totaal niet aan of jij hetzelfde kunt. Je moet wel bereid zijn om duizenden uren van je vrij tijd niet in vrienden en familie te steken, maar in het ontcijferen van de SEO puzzel. Om het maar niet te hebben over de investering van tienduizenden euro's in kennis en technieken die ik jou in deze cursus zal geven.

Je kunt ons inhuren om het proces voor jou te doen.

Met alle plezier zetten wij voor jou de SEO technieken en promotiestrategieën in die je in deze SEO cursus zult ontdekken. Houd er wel rekening mee dat je als je deze weg kiest, gemiddeld meer dan € 1497,- euro per maand kwijt bent. (Wat opdrachtgevers trouwens met alle plezier betalen gezien de resultaten die wij voor ze halen).

Maar raad eens... Jij zal bij lange na niet deze investering hoeven te maken om de SEO puzzel op te lossen

Voordat ik onthul welke vergoeding wij vragen voor de SEO cursus, wil ik je eerst nog vertellen hoe ik jou garandeer dat jij voor eens en voor altijd de SEO puzzel oplost.

Jij krijgt nog veel meer...
alles om jou te helpen gegarandeerd succes te boeken

Website SEO Analyse

SEO Puzzel Bonus #1 - SEO Website Analyse

Heb jij alle technieken, methodes en tips toegepast uit de training, Google de tijd gegeven om jou de beste positie te geven, maar heb je toch nog vragen?

Ikzelf en het team van Internet Marketing Gemak zullen, nadat jij alle technieken hebt toegepast op jouw website, je website analyseren en met jou alle puntjes op de i zetten. Zo weet jij 100% zeker dat je niets over het hoofd ziet en alles uit je website haalt!

Waarde: € 297,95

Email marketing

SEO Puzzel Bonus #2 - De LeadPilot

De LeadPilot heeft onze omzet al meerdere keren verdubbeld. Je zult ontdekken waar de koopknop van jouw klanten zit. Hoe je de beste Give a Ways bedenkt. De Give a Ways die goed zijn voor maandelijks honderden (tot duizenden) leden op je nieuwsbrief.

Ik laat je software zien (die we nog niet eens op de markt hebben gebracht) waarmee jij, via de nieuwste marketing automation technieken, promotie campagnes samenstelt die jouw klanten onmogelijk kunnen weerstaan.

Waarde: € 97,95

Nu je alles hebt gezien wat jij gaat krijgen in de SEO cursus 'De SEO Puzzel Ontcijfert' en de bonussen die jij gratis erbij krijgt, zul je waarschijnlijk denken dat ik alles besproken heb.

Toch heb ik je nog één ding te vertellen. Dit zal je keuze voor de investering zeer makkelijk maken en volledige risicovrij.

Niet tevreden? Dan krijg je van ons je geld terug

Als jij, om welke reden dan ook, vindt dat de beste investering die je nu kunt maken, niet de juiste investering is.
Stuur je ons binnen 30 dagen een e-mail en je krijgt zonder vragen je volledige investering terug.

Er is dus totaal geen risico voor jou

De complete Cursus SEO voor een kleine vergoeding van € 197,-

Sebastiaan Hendriks - Online Marketing Psycholoog

Sebastiaan Hendriks
Bedenker van "De SEO puzzel ontcijferd"

Investeer in jezelf en verander je leven...

Ik waardeer het dat je de tijd hebt genomen mijn verhaal te lezen en te ontdekken hoe ik eindelijk de SEO puzzel ontcijferde en mijn leven drastisch veranderde.

Vandaag actie ondernemen is pas je eerste stap naar het bereiken van dezelfde resultaten als die ik heb gehaald. Ik kan dan ook niet wachten om een e-mail van jou te krijgen waarin jij mij laat weten hoe deze SEO cursus jouw leven heeft veranderd.

Op jouw succes,

Sebastiaan Hendriks

PS Onderneem jij geen actie vandaag en doe je exact hetzelfde als wat je altijd al deed, dan krijg je de resultaten die je altijd al kreeg. Vertrouw op je gevoel, kan deze cursus jou het online succes geven waar je van droomt? Onderneem dan actie.

PPS Onthoud dat de prijs van deze SEO cursus omhoog zal gaan als de aanbieding voorbij is en ik het recht heb om te alle tijden de prijs te verhogen of de aanmeldingen te sluiten.