sprint het SEO geheim

Maak het bovenaan komen in Google zo simpel als het volgen van slechts 5 stappen. Bespaar jezelf de frustraties, kosten en al het onnodige tijdverlies. Profiteer van een stappenplan dat zijn effecitiviteit in de praktijk al bewezen heeft. 

Anderen vertellen

"Al een tijdje volg ik de online marketing sprints van IMG. Pofferdikkie wat een bulk aan waardevol materiaal. Het is feitelijk onderbouwd, laagdrempelig en direct toepasbaar."
Mijn-IMGemak-Helma-
Helma Schellen
marketing manager Seats2Meet
"Sebastiaan loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen!"
Mario Bentvelsen
Mario Bentvelsen
Merkjournalist
"Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, Sebastiaan is een geweldige trainer waar zelfs ervaren ondernemers veel van kunnen leren."
Tom-Modderkolk
Tom Modderkolk
Content manager benelux visma

Inhoud van deze sprint

1 | Ken het brein van Google

Kruip in het brein van Google en kom erachter wat deze zoekgigant écht belangrijk vindt. Leer op een andere manier naar SEO te kijken die leuker, makkelijker en vooral veel sneller werkt. 

2 | Stem jezelf naar de top

In de ogen van Google zegt het aantal backlinks (stemmen) van een website iets over de betrouwbaarheid. Hoe meer en betere backlinks je hebt, hoe hoger je positie in Google.

Maar wat nu als je om een zeer gemakkelijke manier om jezelf kunt stemmen?

Waar andere hun tijd spenderen aan linkbuilding, doe jij het voortaan slimmer.

3 | Zet de verdubbelaar in

Zet de verdubbelaar in om binnen 24 uur het aantal gratis bezoekers uit Google minimaal te verdubbelen. Een techniek die gratis is, super simpel en jij direct kunt toepassen.

4 | Gebruik je geheime posities

Grote kans dat jij nu al op zoekwoorden gevonden wordt, zonder dat jij dit weet. In deze stap ontdek je hoe je achter jouw ‘geheime posities’ komt en hoe je hier gemakkelijk je voordeel uit haalt.

5 | Versnel je groei met de groeiversneller

Lanceer je eigen groeiversneller en neem voorgoed afscheid van tijdslurpende taken die je amper resultaat geven. Voortaan weet jij exact hoe SEO werkt en op welke manier jij het snelst bovenaan in Google komt. 

Mockup - Marketing Sprint

Wat zijn sprints?

Bewezen marketingformules die je zo kunt toepassen. Waar je normaal je kostbare tijd ‘uitgeeft’ aan stoffige theorie sla jij alle fluff over en krijg je alleen datgene dat écht belangrijk is.

Jouw investering?

Alleen deze sprint

Eenmalig
97 eenmalig
  • Toegang tot 'het SEO-geheim'

Alle Marketingsprints

Maandelijks opzegbaar
19 per maand
  • Toegang tot 'het SEO-geheim'
  • Toegang tot alle andere marketing sprints
  • Je eigen digitale online marketeer (stel al je vragen)
Beste deal