SEO uitbesteden

Terwijl jij achteroverleunt en je klanten bedient, zetten wij alles op alles voor die nummer 1 positie in Google. We pakken alle acties op, doen onderzoeken, voeden je met nieuwe ideeën en houden alles nauwlettend in de gaten.

Zo kun je met een gerust hart je SEO uitbesteden en weet je zeker dat je een partner hebt die jouw groei bewaakt.

IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
Team-IMG-websize

Jouw compagnons zonder aandelen

Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner van jouw bedrijf.

Onze passie?

Van jouw bedrijf een ijzersterk merk maken, je website omtoveren tot online lead generator en je helpen bij al je online marketing uitdagingen.

 

Dit gebeurt er
als jij jouw SEO uitbesteed...

IMGemak handgetekend icoon

SEO GERICHT OP DE KLANTREIS

Iedere klant doorloopt verschillende fases voordat hij of zij klant bij jou wordt. Kies je ervoor om bij ons je SEO uit te besteden dan profiteer je van een losse SEO-strategie voor iedere fase in het koopproces.

IMGemak handgetekend icoon

SEO GERICHT OP DE QUICK WINS

Het uitbesteden van je SEO kost geld. Geld dat terugverdient moet worden. Hoe we dat doen? We spelen continu in op wat de klant in beweging brengt en de snelste manier om bovenaan in Google te komen.

Samen kiezen we als het ware voor de gemakkelijke weg, we brengen je verborgen posities in Google in kaart. Optimaliseren je reeds veroverde posities en scheuren samen schaamteloos je concurrenten voorbij.

IMGemak handgetekend icoon

DE NIEUWE VORM VAN SEO

Sinds augustus 2022 is er een compleet nieuwe vorm van SEO ontstaan. SEO dat niet meer draait om technisch geneuzel of de nieuwste SEO-trucjes, maar een vorm die jou de regie geeft.

Een vorm van SEO die zich niet richt op Google, maar op jouw klanten. Een vorm die sneller en vele male krachtiger is.

IMGemak handgetekend icoon

WEL RESULTATEN, GEEN CONTRACT

Laat je niet vastketenen aan langdurige, dure contracten. Blijf om de resultaten. Laat ons meer verdienen dan de vergoeding die we vragen en blijf alleen als jij dat echt wilt.

SEO resultaten...

alleen SEO is niet genoeg

Hoe perfect jouw SEO-strategie ook is, met alleen SEO ben je er niet. De resultaten die je hierboven zag krijg je alleen als je naar het complete plaatje kijkt.

Wil je alles uit SEO halen, dan kun je het beste je online marketing uitbesteden. De focus ligt dan nog steeds op SEO, jouw investering blijft hetzelfde en toch weet je zeker dat er geen enkele kans onbenut wordt gelaten.

Want wie zegt dat je met een kleine verbetering op je website, niet direct stijgt in je conversiepercentage en daarmee dus twee keer zoveel klanten krijgt?

En waarom zou je andere kansen laten liggen als je bijvoorbeeld met een klein budget voor Google Ads, direct alle posities in Google domineert?

Hoe dit precies werkt, leggen we je het makkelijkst uit in een gesprek.

klaar om te groeien?

Dienst info in 3 stappen
IMGemak handgetekend icoon

Maak kennis met IMGemak

Stuur ons een bericht en we nemen dezelfde dag contact met je op. Samen bespreken we je cijfers, ambities en wensen.

IMGemak handgetekend icoon

Ontvang een Vrijblijvend plan

Het team gaat aan de slag met een grondige analyse en een marktonderzoek. Aan de hand van de gevonden kansen krijg jij een groeiplan gepresenteerd. In dit plan kijken we verder dan SEO en besteden we aandacht aan je complete online marketingmix.

IMGemak handgetekend icoon

Maak jouw weloverwogen keuze

De keuze is volledig aan jou. Ben je enthousiast over ons en het plan dan gaan we aan de slag. Zo niet, even goede vrienden.

Kom in Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Veelgestelde Vragen

SEO staat voor Search Engine Optimazation. Oftewel het proces van zoekmachine optimalisatie om bovenaan in Google te komen. 

Via SEO optimaliseer je jouw website op basis van het online zoekgedrag van jouw klanten. Het doel is om met de juiste zoekwoorden bovenaan in Google te komen. 

We beginnen met het in kaart brengen van de ‘gaatjes in de markt’. Dit zal het proces drastisch versnellen. Toch dien jij rekening te houden met een aanlooptijd van 3 tot 6 maanden. 

 

Het uitbesteden van SEO is verstandig als je jezelf enorm veel tijd en frustraties wilt besparen. 

SEO is enorm complex en verandert continu. 

Door je SEO uit te besteden weet je zeker dat je de nieuwste technieken gebruikt en profiteert van een partner die volledig op de hoogte is van de nieuwste strategieën. 

Hoeveel het kost om je SEO uit te besteden hangt vaak af van of je met een bureau of met een freelancer werkt. 

Er worden veel pakketten aangeboden die beginnen bij de 300 tot 400 euro per maand. 

Kies je voor een freelanceren dan ligt het uurtarief tussen de 65 en 150 euro per uur. 

In onze ogen kun je het beste je marketingbudget verdelen. 

Gok niet alleen op SEO, maar werk met een complete mix. Zo weet je zeker dat je alles uit je budget haalt en jezelf niet beperkt tot slechts 1 kanaal. 

Want ook bij het uitbesteden van je SEO, draait het uiteindelijk om het werven van nieuwe klanten. 

Toch?

Verdeel je acties, je budget en gebruik het internet in de meest ideale vorm.