Organische zoekresultaten

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn de vermeldingen op een zoekmachine die verschijnen als resultaat van het algoritme van de zoekmachine, en niet van betaalde advertenties.

Haal meer uit je organische zoekresultaten

Er wordt vergeten dat alleen bovenaan in Google staan niet voldoende is. Als je eenmaal in de top 10 staat, wat maakt dan dat bezoekers op jouw website klikken?

In de organische zoekresultaten wordt jouw website getoond via de SEO titel en de meta omschrijving.

SEO titel

Zorg dat de SEO titel van je pagina jouw belangrijkste zoekwoord bevat en de aandacht trekt van de zoekers.

Meta omschrijving

Onder de titel staat de meta omschrijving. Dit is een kleine omschrijving van waar de pagina over gaat. Hoe pakkender jij de tekst maakt, hoe meer kliks het je zal opleveren.

Let wel op. Google neemt niet altijd jouw ingevulde meta omschrijving over en zal in sommige gevallen een willekeurige tekst van je pagina gebruiken.

Stijgen in de organische zoekresultaten

Wil je stijgen in de organische zoekresultaten, verdiep jezelf dan in de zoekmachine optimalisatie en doe je voordeel met deze SEO tips.

Open de marketingkluis​
Ga viraal op social media, adverteer met centen i.p.v. euro's en ontvang de beste online marketing technieken.
Inhoud van artikel
Over de auteur

Sebastiaan begint zijn ondernemers carrière (2009) tijdens zijn studie psychologie. Als eigenaar van een studiekeuzeadviesbureau leert hij dat zijn kennis van de psychologie en het brein van jouw klanten enorm handig is binnen de online marketing. 

Dankzij slimme online marketing technieken laat hij het bedrijf razendsnel groeien tot uiteindelijk meerdere locaties door heel Nederland. 

De exacte strategie dat hij heeft gebruikt om zo hard te kunnen groeien, legt hij je stap voor stap uit in het 4-staps klantenplan

Internet-Marketing-Gemak-Over-Ons-Sebastiaan