Speel niet langer verstoppertje met de klanten die je zoeken

Iedere woensdag om 12:00 een nieuwe online marketing hack gratis in je inbox.

Het Framework voor Betere Webteksten

Ontdek hoe je met een gemakkelijk framework al je webteksten verbetert.

Het framework voor betere webteksten

Het SEO Framework | The Intro

Het TTT SEO Framework begint met de inleiding. Hier is het belangrijk om een pakkende introductie te schrijven die de lezer nieuwsgierig maakt. Geef een preview van wat ze kunnen verwachten in het artikel.

Zie het als de trailer van een film. Maak het spannend voor de lezer. Maak ze nieuwsgierig en prikkel ze om het complete artikel te lezen.

Bijvoorbeeld: “In dit artikel ontdek je 38 SEO tips waarmee ik mijn websiteverkeer in slechts twee weken tijd zag stijgen van 800 naar 18.763 bezoekers.” Maak het specifiek en bied bewijs voor je beweringen.

Het SEO Framework | The Middle

Vergelijk het met het plot van een film, waar er altijd iets gebeurt dat je nieuwsgierig maakt naar het vervolg. Gebruik deze techniek in je tekst door de lezer constant te prikkelen met nieuwe informatie en interessante invalshoeken. Denk na over waar je lezer zich mogelijk begint te vervelen en zorg ervoor dat je op dat punt opnieuw hun interesse wekt.

Het SEO Framework | The End

Voordat je begint met het schrijven van je artikel, is het belangrijk om na te denken over het doel dat je wilt bereiken. Wil je dat je lezers zich inschrijven op je nieuwsbrief? Wil je dat ze doorklikken naar je verkooppagina of je product delen op social media? Wat het doel ook is, schrijf het van tevoren op en zorg ervoor dat je teksten gericht zijn op het behalen van dat doel.

Conclusie

Het TTT SEO Framework is een krachtige methode om betere webteksten te schrijven die de aandacht van je lezers vasthouden. Door de juiste structuur te hanteren en storytelling toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je lezers je hele tekst lezen en actie ondernemen. Denk goed na over de inleiding, het middenstuk en het einde van je tekst, en zorg ervoor dat je doelgericht schrijft. Met het TTT SEO Framework zul je merken dat je teksten effectiever worden en betere resultaten opleveren. Probeer het zelf en ontdek de impact ervan.

Zet jij je vol in, maar blijft het resultaat uit?

Voelt het alsof je alle trucs al hebt geprobeerd? Blogs doorspitten, eindeloos video’s bekijken, podcasts op repeat – en toch, geen steek verder.

Herkenbaar?

Misschien mis je wel die ene gouden tip die alles op zijn kop zet.

Ik snap het helemaal.

Zelf heb ik me 15 jaar geleden een weg gebaand door de jungle van ondernemen. Jarenlang worstelen, experimenteren, falen en weer opstaan. Tot ik de sleutel vond. Die sleutel? Die draaide mijn tweede onderneming van een bescheiden start-up naar een bloeiend coachbedrijf verspreid over heel Nederland.

Nu, met meerdere succesvolle bedrijven op mijn naam sta ik hier. Als jouw gids in de online marketing en business wereld, klaar om jou door dat doolhof te leiden.

Hoe?

👉 Online Marketing & Business Coaching
Terwijl we strategisch aan je bedrijf werken laten we het internet al het harde werk doen.

👉 Online Marketing Advies
Ik help je jouw visie te vertalen naar een concreet, winnend online marketingplan.

👉 De Sw!tch
Speciaal voor ondernemers die klaar zijn voor de grote sprong. Dit programma is jouw ticket uit de sleur, door dat plafond heen, rechtstreeks naar het succes dat je verdient.

Beu dat je concurrent er met je klant vandoor gaat?

Krijg de brutaalste marketing tips iedere week gratis in je inbox.