White hat SEO

De betekenis van white hat SEO

White hat SEO is het proces van het optimaliseren van een website door te voldoen aan de regels van de zoekmachine. Voldoe je bewust niet aan deze regels dan gebruik je de technieken uit de black hat SEO.

De term white hat SEO is afgeleid van oude western films, waarin de held altijd een witte hoed droeg en de slechterik een zwarte hoed.

Kies jij voor de “witte hoed” dan volg jij alle zoekmachine optimalisatie regels zoals de zoekmachine die heeft gesteld. Je legt de focus op het creëren van waarde i.p.v. het manipuleren van het algoritme.

Open de marketingkluis​
Ga viraal op social media, adverteer met centen i.p.v. euro's en ontvang de beste online marketing technieken.
Inhoud van artikel
Over de auteur

Sebastiaan begint zijn ondernemers carrière (2009) tijdens zijn studie psychologie. Als eigenaar van een studiekeuzeadviesbureau leert hij dat zijn kennis van de psychologie en het brein van jouw klanten enorm handig is binnen de online marketing. 

Dankzij slimme online marketing technieken laat hij het bedrijf razendsnel groeien tot uiteindelijk meerdere locaties door heel Nederland. 

De exacte strategie dat hij heeft gebruikt om zo hard te kunnen groeien, legt hij je stap voor stap uit in het 4-staps klantenplan

Internet-Marketing-Gemak-Over-Ons-Sebastiaan