Een Professionele website laten maken in Geldermalsen

Zodat jij kunt ondernemen in volle vrijheid

Een nieuwe website heb je niet zomaar

Hoe gaat het laten maken van je website in zijn werk?

Van online strategie

Bij het ontwikkelen van de ideale website staat jouw visie voorop.

Jouw begrip van je klanten, de markt en je bedrijf is van onschatbare waarde. Gewapend met deze kennis werken we samen om een website te bouwen die echt voor jou werkt.

Een website die perfect aansluit bij jou en je bedrijf, en die communiceert met je klanten op precies dezelfde manier als jij dat zou doen.

Naar online karakter

Het is jouw kennis over je klanten, de markt en jouw bedrijf die de basis vormt. Met deze essentiële informatie werken we samen aan het creëren van een website die effectief voor jou functioneert.

Het resultaat is een website die naadloos integreert met jou en je onderneming, en die communiceert met je klanten op een manier die jouw unieke benadering weerspiegelt.

Een nieuwe website


Die je zelf aanpast

Na de oplevering van je website, ligt de controle volledig bij jou.

Dankzij Webnemer zijn technische zorgen verleden tijd. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hosting, het onderhoud van plug-ins, of andere technische uitdagingen. Die nemen wij voor onze rekening.

Het mooiste?

Jij hebt de touwtjes in handen. Je kunt je hele website zelf aanpassen met slechts een paar klikken, zonder dat je ooit nog een webdesigner nodig hebt. En mocht je toch eens assistentie nodig hebben, dan staat onze snelle chatsupport altijd voor je klaar.

Alles op de juiste plek

Een slim webdesign

Wij benaderen je nieuwe website als een zorgvuldig geplande winkel. Deze ‘winkel’ heeft zijn eigen unieke indeling, paden en looproutes.

Hoe zorgen we er samen voor dat elke bezoeker de weg vindt naar de ‘kassa’?

Met meer dan een decennium aan ervaring in webdesign, begrijpen we wat werkt en wat niet. We zetten deze kennis in om een website-layout te ontwerpen waarbij elk element strategisch is geplaatst voor maximale effectiviteit.

De positionering van bijvoorbeeld koopknoppen, klantbeoordelingen en afbeeldingen is essentieel voor het omzetten van bezoekers in klanten. We baseren de inrichting van jouw website op praktische ervaringen en een grondige analyse van je concurrenten, om ervoor te zorgen dat je website optimaal presteert en het hoogste rendement oplevert.

We luisteren naar

Wat onze klanten zeggen

Raak de juiste snaar met

Sterke webteksten

Je wilt dat jouw nieuwe website exact weerspiegelt wat jij wilt overbrengen.

Dit is een samenwerking. We analyseren de strategieën van je concurrenten, bestuderen hoe zij hun doelgroep aanspreken, en leggen de nadruk op wat jou uniek maakt.

Door gebruik te maken van technieken als framing, neuromarketing, en geavanceerde copywriting, hanteren we een taalgebruik dat jouw klanten op een betekenisvolle manier zal raken.

Een vleugje psychologie

Dat zeggen wat jij wilt zeggen en het meest aankomt bij je bezoekers en klanten.

Een sprankeltje sEO

Scheur met je nieuwe website schaamteloos je concurrenten voorbij.

Neem gerust een kijkje

Websites die we recent hebben gemaakt

We hebben antwoorden

Jij een vraag?

Het ontwerpen van een professionele website levert een aanzienlijke bijdrage aan je (online) uitstraling.

Maar, jouw nieuwe website heeft de potentie om meer te zijn dan alleen een aantrekkelijk uiterlijk.

Bij het op maat maken van jouw website kijken we verder dan alleen het design. We leggen onze focus ook op de online strategie, jouw merkidentiteit, je doelgroep, en de kansen die er in de markt liggen.

De kosten voor het ontwikkelen van een website variëren afhankelijk van jouw unieke behoeften. Welk platform heb je in gedachten voor je website?

Ben je aan het overwegen om te kiezen voor WordPress, Webnemer, verschillende integraties, of denk je misschien aan een simpelere one-page website?

Als je geïnteresseerd bent in een schatting van de kosten voor het bouwen van een website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vertel ons over jouw specifieke wensen en visie. In een kort telefoongesprek kunnen we je vrij snel een indicatie geven van wat je kunt verwachten qua kosten.

Als je geïnteresseerd bent in het laten ontwikkelen van een nieuwe website die je zelf gemakkelijk kunt beheren en bijwerken, dan is het kiezen voor een contentmanagementsysteem (CMS) zoals Webnemer een verstandige keuze. Wij nemen het complexe ontwikkelingswerk op ons en zorgen ervoor dat je een prachtige, functionele website krijgt, terwijl Webnemer zorgt voor gebruiksgemak.

Met dit systeem kun je zonder problemen zelf nieuwe pagina’s toevoegen, je website optimaliseren voor zoekmachines (SEO), nieuwe blogs schrijven met behulp van geavanceerde AI-functies, of de nieuwste technologieën op het gebied van marketing automation inzetten om alles uit je nieuwe website te halen.

Een maatwerkwebsite wordt specifiek ontworpen en ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op jouw persoonlijke wensen en vereisten. Dit resulteert in een unieke website die zich onderscheidt van de standaardtemplates. Hoewel het laten maken van een maatwerkwebsite over het algemeen een grotere investering vereist, krijg je daarvoor een geheel moderne website die volledig is afgestemd op jouw bedrijf.

Kies voor maatwerk als je een unieke website nodig hebt, met specifieke functies of koppelingen, of als de website helemaal vanaf het begin opgebouwd moet worden.

Als je een aantrekkelijke website wilt maar deze niet per se volledig op maat gemaakt hoeft te worden, dan is een bestaande template een goede optie. Deze kan aangepast worden om beter aan jouw wensen te voldoen.

Het hebben van alleen een website is niet genoeg. Zelfs als je tevreden bent met het ontwerp van je nieuwe website, is het cruciaal dat potentiële bezoekers deze ook kunnen vinden. Als je ervoor kiest om je nieuwe website door ons te laten maken, zorgen wij ervoor dat deze goed vindbaar is. Voorafgaand aan de oplevering van de website, analyseren en optimaliseren we elke pagina zorgvuldig om te zorgen voor de best mogelijke positie in zoekmachineresultaten. Zo zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief bereikbaar voor je doelgroep.

Als je al een goede website hebt en niet de wens hebt om een compleet nieuwe website te laten maken, kunnen we uitgaan van wat je al hebt. We zullen samen met jou bekijken wat er al goed werkt aan je huidige website en waar er ruimte is voor verbetering. Zodra we een duidelijke strategie hebben vastgesteld, zorgen wij ervoor dat jouw website de nodige verbeteringen krijgt. Op deze manier bouwen we voort op het bestaande fundament, terwijl we de prestaties en effectiviteit van je website verhogen.

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een website in Geldermalsen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor bevindt zich namelijk in Geldermalsen. Wij benaderen de ontwikkeling van jouw website niet enkel als een bouwproject, maar zien het als een online medewerker.

Onze aanpak is niet die van typische websitebouwers, maar van marketeers. Als je een website wilt die meer biedt dan alleen een digitale presentatie van je bedrijf, dan is een doordachte online strategie essentieel. En op dat gebied beschouwen wij onszelf als bijzonder bekwaam. We helpen je graag om een website te creëren die niet alleen je bedrijf vertegenwoordigt, maar ook actief bijdraagt aan je marketingdoelen.

Ja, het is zeker mogelijk om een professionele website te laten ontwerpen tegen een betaalbare prijs, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en het niveau van maatwerk. Als een uitgebreide website niet noodzakelijk is, maar je toch een professionele uitstraling wilt behouden, kan het kiezen voor een one-page website een kostenbesparende optie zijn.

Voor een zeer kosteneffectieve oplossing kun je overwegen om zelf een website te bouwen. Gratis WordPress of Joomla templates zijn online beschikbaar en bieden een voordelige keuze. Echter, deze aanpak vereist dat je zelf aan de slag gaat. Verwacht niet het niveau van een op maat gemaakte website en wees bereid om wat technische kennis en ervaring toe te passen.

Dit is de meest budgetvriendelijke methode, maar vereist meer inspanning van jouw kant.

Als je snel een website online wilt hebben zonder veel geld uit te geven, kun je ook kiezen voor een standaardtemplate. Accepteer de basis look and feel en pas alleen het noodzakelijke aan.

Hoe minder maatwerk vereist is, hoe voordeliger je website ontwikkeld kan worden.

De beslissing tussen een mobiele website en responsive design hangt af van jouw specifieke vereisten. Een mobiele website is op maat gemaakt voor mobiele gebruikers en fungeert vaak als een aparte versie van de website die geoptimaliseerd is voor desktopgebruik.

Om jouw website optimaal te laten schitteren op alle soorten apparaten, heb je de keuze tussen het ontwikkelen van een mobiele website of het implementeren van responsive design.

Indien je expliciet een website wilt die zich richt op mobiele bezoekers, dan kunnen wij dat voor je verwezenlijken. Echter, als je een website wilt die naadloos functioneert op elk apparaat zonder de noodzaak van het beheer van meerdere websites, dan is een responsive website de meest geschikte optie.

Bij ons worden al onze websites volledig responsive ontworpen, met optimalisatie voor mobiele apparaten, tablets en desktops.

Maar wat houdt nu precies een responsive website in en waarom is het van belang?

Een responsive website past zich automatisch aan aan het schermformaat van het apparaat, ongeacht of het een smartphone, tablet of desktopcomputer betreft. Dit leidt tot een naadloze gebruikerservaring op alle apparaten en draagt bij aan de toegankelijkheid en de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines.

Wij hebben al talloze websites gemaakt voor bedrijf in Geldermalsen en omstreken. 

Ben je benieuwd naar voorbeelden? Stuur ons gerust een berichtje. 

De ontwikkeltijd van een website is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit, het gewenste ontwerp en de vereiste functionaliteiten. In de regel strekt dit proces zich uit over enkele weken tot enkele maanden. Als je verwacht dat jouw website binnen enkele dagen live moet zijn, is het cruciaal om te beseffen dat het creëren van een kwalitatieve website tijd en toewijding vergt.

Voor ondernemers die een website willen laten bouwen met het vooruitzicht deze binnen enkele dagen te ontvangen, zijn wij mogelijk niet de meest geschikte keuze.

Wanneer wij verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van jouw website, dien je rekening te houden met een minimale tijdsperiode van 3 tot 4 weken. Waarom? Omdat wij een website beschouwen als een soort van medewerker. Ja, technisch gezien kan een website binnen een dag online staan. Maar om een website te creëren waarbij elke pagina en elk element optimaal functioneert, is nu eenmaal tijd nodig.

Absoluut. Naast het ontwikkelen van websites ligt onze prioriteit op online marketing en het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Indien je overweegt om een professionele website te laten creëren door IMGemak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om je te assisteren bij het verwezenlijken van jouw online doelen. En vergeet niet, het hele proces begint altijd met een goed kopje koffie of thee.

Nee, in tegenstelling tot onze jarenlange ervaring met het bouwen en optimaliseren van WordPress-websites, zijn we in 2023 volledig overgestapt naar Webnemer. Dit is een online marketingplatform waarmee ondernemers direct toegang hebben tot de juiste tools om niet alleen een prachtige website te hebben, maar ook om het internet te benutten als hun meest waardevolle medewerker.

Klaar om je website te laten maken?

Zeg het dan maar, koffie of thee?

Sebastiaan