Een Professionele website laten maken in Nijmegen

Zodat jij kunt ondernemen in volle vrijheid

Een nieuwe website heb je niet zomaar

Hoe gaat het laten maken van je website in zijn werk?

Van online strategie

Wat heb je in gedachten? Wat wil je bereiken met jouw nieuwe website?

In dit stadium duiken we diep in de kern van jouw onderneming en de wereld van je klanten.

Wat zijn jouw dromen en doelen? Op welke klantengroep wil je je richten en hoe dient jouw website vormgegeven te worden om dat te bereiken wat jij voor ogen hebt. 

Naar online karakter

Jij staat centraal bij het realiseren van de perfecte website.

Jouw inzichten over je klanten, de markt en jouw onderneming zijn cruciaal. Met de juiste informatie creëren we samen een website die voor jou werkt.

Een website die naadloos aansluit bij jou en je onderneming en die op dezelfde manier communiceert met je klanten zoals jij dat zou doen.

Een nieuwe website


Die je zelf aanpast

Hebben we je website gemaakt, dan heb jij daarna de volledige controle.

Met Webnemer ben je alle technische zorgen kwijt. Geen gedoe met hosting, onderhoud van plug-ins of technische complicaties. Wij nemen deze lasten van je over.

En het beste?

Jij krijgt de controle. Pas je hele website aan met enkele klikken, zonder ooit nog een webdesigner nodig te hebben. En voor die zeldzame momenten dat je hulp nodig hebt, staat onze razendsnelle chatsupport voor je klaar.

Alles op de juiste plek

Een slim webdesign

Net zoals je aan tafel niet meteen begint met verkopen, zien wij jouw nieuwe website als een winkel. Een winkel met zijn eigen indeling, paden en looproutes.

Hoe zorgen we er samen voor dat elke bezoeker uiteindelijk bij de kassa uitkomt?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van websites, weten we wat effectief is en wat niet. Deze expertise gebruiken we om een website-indeling te creëren waarbij je erop kunt vertrouwen dat elk onderdeel perfect gepositioneerd is.

Waar plaats je bijvoorbeeld de koopknoppen, klantbeoordelingen of afbeeldingen om zoveel mogelijk bezoekers te converteren naar klanten?

We baseren ons op praktijkervaringen en een analyse van je concurrentie om te bepalen hoe jouw website ingericht moet worden voor een maximaal rendement.

We luisteren naar

Wat onze klanten zeggen

Raak de juiste snaar met

Sterke webteksten

Je wenst dat jouw nieuwe website precies uitdrukt wat je te zeggen hebt.

Daar werken we samen aan. We onderzoeken de strategieën van je concurrenten, observeren hoe zij hun publiek benaderen en benadrukken jouw unieke eigenschappen.

Met technieken zoals framing, neuromarketing en geavanceerde copywritingmethoden, gebruiken we woorden op een manier die jouw klanten diepgaand zal aanspreken.

Een vleugje psychologie

Dat zeggen wat jij wilt zeggen en het meest aankomt bij je bezoekers en klanten.

Een sprankeltje sEO

Scheur met je nieuwe website schaamteloos je concurrenten voorbij.

Neem gerust een kijkje

Websites die we recent hebben gemaakt

We hebben antwoorden

Jij een vraag?

Het ontwikkelen van een professionele website draagt bij aan een sterkere (online) presentatie.

Echter, jouw nieuwe website kan verder reiken dan alleen een verfijnde uitstraling.

Wanneer wij jouw website op maat creëren, richten we onze blik niet alleen op het uiterlijk en design. We focussen ons ook op de online strategie, jouw merkidentiteit, je klantenkring en de mogelijkheden binnen de markt.

De prijs voor het ontwikkelen van een website is afhankelijk van jouw specifieke vereisten. Welk platform wil je gebruiken voor je website?

Overweeg je opties zoals WordPress, Webnemer, of diverse integraties, of denk je misschien aan een eenvoudige one-page website?

Als je nieuwsgierig bent naar de geschatte kosten voor het bouwen van een website, aarzel dan niet om ons te bellen. Vertel ons over je wensen en je visie. Tijdens een kort telefoongesprek kunnen we je al snel een indicatie geven van de verwachte kosten.

Als je een nieuwe website wilt laten ontwikkelen en deze eenvoudig zelf wilt kunnen beheren en updaten, dan is het contentmanagementsysteem (CMS) Webnemer een uitstekende keuze. Wij nemen het zware werk voor onze rekening en leveren een schitterende website, terwijl Webnemer voor het gebruiksgemak zorgt.

Hiermee kun je moeiteloos zelf nieuwe pagina’s aanmaken, je website SEO-geoptimaliseerd maken, verse blogs schrijven met de geavanceerde AI-functie, of de nieuwste marketing automation-technologieën benutten om het maximale uit je nieuwe website te halen.

Een maatwerkwebsite wordt volledig op maat ontworpen en ontwikkeld, waardoor deze perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Hierdoor krijg je een unieke website die zich onderscheidt van standaardtemplates. Een maatwerkwebsite laten maken vraagt over het algemeen een hogere investering, maar daarvoor krijg je wel een moderne website die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Kies alleen voor maatwerk als je een website nodig hebt die uniek is, bepaalde koppelingen heeft of per se vanaf nul gemaakt moet worden.

Wil je een mooie website, maar hoeft deze niet volledig op maat gebouwd te worden, kies dan voor een bestaande template en laat deze aanpassen.

Met alleen een website ben je er niet. Ook al ben je erg blij met de website die voor je gemaakt is, bezoekers moeten je website nog wel weten te vinden. Laat je door ons je nieuwe website maken, dan zorgen we ervoor dat deze goed gevonden wordt. Voordat we overgaan tot de oplevering van de website wordt iedere pagina nauwkeurig geanalyseerd en geoptimaliseerd voor de beste positie. 

Heb je al een mooie website en wil je liever niet een compleet nieuwe website laten maken, dan gebruiken we je huidige website als basis. We bekijken samen wat goed is en wat beter kan. Is de strategie helder dan zorgen wij dat jouw website die verbetering krijgt die het nodig heeft. 

Misschien sowieso al dat wij eigenlijk niet in Nijmegen, maar in Geldermalsen zitten. Vlakbij dus. Daarnaast zien wij jouw website niet als website, maar als een online werknemer. Daarbij kijken we niet als website bouwer, maar als marketeers. Wil jij een website laten maken die meer doet dan het tonen van een online visitekaartje, dan heb je een online strategie nodig. En in onze ogen, zijn wij juist daar, erg goed in. 

Ja, het is mogelijk om tegen een betaalbare prijs een professionele website te laten ontwerpen, afhankelijk van de functies en het maatwerk dat je nodig hebt. Als een volledige website overbodig is, maar je toch een professionele indruk wilt maken op elke bezoeker, kun je wat geld besparen door te kiezen voor een one-page website.

Als je op zoek bent naar een echt goedkope oplossing, overweeg dan om zelf een website te maken. Zoek op Google naar gratis WordPress of Joomla templates. Dit is vaak de voordeligste optie, maar houd er rekening mee dat je dan zelf aan de slag gaat. Verwacht geen perfecte website en besef dat je enige technische kennis en ervaring nodig hebt voor het opzetten van een nieuwe website.

Deze aanpak bespaart je echter wel het meeste geld.

Als je jouw website snel online wilt hebben zonder veel uit te geven, overweeg dan het gebruik van een standaardtemplate. Accepteer de standaard look and feel en pas alleen aan wat absoluut noodzakelijk is.

Hoe minder maatwerk je nodig hebt, hoe voordeliger je website gerealiseerd kan worden.

De keuze tussen een mobiele website en responsive design hangt af van jouw specifieke behoeften. Een mobiele website is specifiek ontworpen voor mobiele gebruikers en is vaak een aparte versie van de website die bedoeld is voor desktopgebruikers.

Om jouw website optimaal te presenteren op elk apparaat, kun je kiezen voor een mobiele website of responsive design implementeren.

Als je specifiek een website wilt die gericht is op mobiele bezoekers, kunnen wij dat voor je realiseren. Echter, als je een website wilt die op alle apparaten goed functioneert, zonder het beheer van meerdere websites, is een responsive website de beste keuze.

Wij ontwerpen al onze websites volledig responsive, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, tablets en desktops.

Wat betekent een responsive website en waarom is het belangrijk?

Een responsive website past zich automatisch aan het formaat van het scherm van het apparaat aan, of het nu een smartphone, tablet of desktopcomputer is. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring op elk apparaat en verbetert daarmee de toegankelijkheid en vindbaarheid van je website in zoekmachines.

Wij hebben een rijke ervaring in het ontwikkelen van professionele maatwerkwebsites voor een breed scala aan klanten, van kleine ondernemers tot grote bedrijven in verschillende sectoren. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor voorbeelden van de websites die wij hebben opgeleverd, of om te bespreken welke creatieve ideeën wij kunnen aanbieden voor jouw nieuwe website.

De ontwikkeltijd van een website is afhankelijk van diverse factoren, zoals de complexiteit, het gewenste design en de benodigde functionaliteiten. Gemiddeld duurt dit proces van enkele weken tot enkele maanden. Als je verwacht dat jouw website binnen enkele dagen live moet zijn, is het belangrijk te realiseren dat elke kwalitatieve website tijd en aandacht vereist.

Voor ondernemers die een website willen laten bouwen met de verwachting deze binnen enkele dagen te ontvangen, zijn wij wellicht niet de geschikte partij.

Als wij jouw website ontwikkelen, reken dan op een minimale periode van 3 tot 4 weken. Waarom? Omdat wij een website beschouwen als een soort medewerker. Ja, een website kan technisch gezien binnen een dag online zijn. Maar een website die zo is opgezet dat elke pagina en elk element optimaal functioneert, dat vergt nu eenmaal tijd.

Ja. Naast het ontwikkelen van websites ligt onze focus op de online marketing en het vergroten van jouw online zichtbaarheid. 

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een professionele website door IMGemak, dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online ambities. Maar het begint altijd met een goed kop koffie of thee. 

Nee. Hoewel wij jarenlang Wordpress website hebben gebouwd en geoptimaliseerd zijn we in 2023 volledig overgestapt naar Webnemer. Een online marketing platform waarmee je als ondernemer direct de juiste tools in huis haalt om niet alleen een prachtige website te hebben, maar ook om het internet te gebruiken als je beste werknemer. 

Klaar om je website te laten maken?

Zeg het dan maar, koffie of thee?

Sebastiaan