Een website laten maken door marketeers

Zodat jij kunt ondernemen in volle vrijheid

Een nieuwe website heb je niet zomaar

Hoe gaat het laten maken van je website in zijn werk?

Van online strategie

Je wilt niet zomaar een website laten maken toch? Wat zie je voor je? Wat beoog je met je nieuwe website?


In deze fase gaan we samen grondig in op jouw bedrijf en de gedachtewereld van je klanten.


Waar ligt jouw ambitie? Op welke doelgroep wil jij jen focussen en hoe moet jouw website worden ingericht om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Naar online karakter

Voor het laten maken van de juiste website ben jij de belangrijkste persoon. 

Jij hebt de kennis van jouw klanten, de branche en jouw bedrijf. Samen met de juiste data zorgen we samen voor een website die voor jou werkt. 

Een website dat een verlengde is van jou en je bedrijf en precies zo communiceert met je klanten, zoals jij dat ook zou doen. 

Een nieuwe website &


de kracht van Webnemer

Omdat jouw website wordt gemaakt met Webnemer ben je in een klap verlost van technische rompslomp, kostbare hosting en het onderhoud van plug-ins.

Wij nemen alles voor onze rekening. En jij?

Jij kunt je hele website met enkele muisklikken aanpassen, hebt nooit meer een webdesigner nodig en profiteert van razendsnelle chatsupport voor als je er toch even niet uitkomt.

Alles op de juiste plek

Een slimme website lay-out

Aan tafel ga je ook niet direct naar de verkoop. Wij zien je nieuwe website als een winkel. Een winkel met zijn eigen schappen, gangpaden en looprichting.

Hoe zorgen we er dan samen voor dat iedere bezoeker bij de kassa beland?

Als je al ruim 10 jaar websites maakt leer je wat wel en niet werkt. Deze kennis nemen we mee om een website lay-out te maken waarvan jij verzekerd bent dat ieder element op de juiste plek staat.

Want waar moeten je koopknoppen, reviews of afbeeldingen staan om zoveel mogelijk bezoekers om te toveren tot nieuwe klant?

Op basis van de ervaringen in de praktijk en een onderzoek naar je concurrenten kijken wij hoe jouw website moet worden ingericht voor het hoogste rendement.

We luisteren naar

Wat onze klanten zeggen

Sterke teksten voor je website

Woorden die in de diepste kern raken

Je wilt dat je nieuwe website exact verwoordt wat jij wilt zeggen.

Samen zorgen we daarvoor. We analyseren de aanpak van je concurrenten, bestuderen hoe zij hun klanten aanspreken en identificeren jouw unieke onderscheidende kenmerken.

Door het gebruik van framing, neuromarketing en de nieuwste copywriting technieken, spelen we samen met woorden om je klanten tot in hun diepste kern te raken.

Een vleugje psychologie

Dat zeggen wat jij wilt zeggen en het meest aankomt bij je bezoekers en klanten.

Een sprankeltje sEO

Scheur met je nieuwe website schaamteloos je concurrenten voorbij.

Neem gerust een kijkje

Websites die we recent hebben gemaakt

We hebben antwoorden

Jij een vraag?

Het laten maken van een professionele website zorgt natuurlijk voor een betere (online) uitstraling.

Maar jouw nieuwe website kan veel meer betekenen dan een verbeterde uitstraling.

Bouwen wij je website op maat, dan kijken we verder dan de vormgeving en het design. We besteden aandacht aan de online strategie, jouw merk, je klanten en de kansen in de markt.

De kosten voor het laten maken van een website hangen af van jouw wensen. Op welk platform wordt de website gemaakt?

Kies je voor WordPress, Webnemer, veel koppelingen of mag het bijvoorbeeld ook een one-page website zijn?

Ben je benieuwd wat het laten bouwen van een website jou ongeveer gaat kosten, geef ons dan een belletje. Vertel ons wat je wensen zijn en wat jij precies voor ogen hebt. In een kort telefoongesprek kunnen wij je dan al vrij snel een ruwe schatting geven van de kosten.

Je wilt een nieuwe website laten maken en deze gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Met het contentmanagementsysteem (CMS) Webnemer is dat zeer gemakkelijk. Wij doen als het ware al het harde werk en zorgen voor een prachtige website, Webnemer doet de rest.

Zo voeg je gemakkelijk zelf nieuwe pagina’s toe, maak je jouw website SEO-vriendelijk, schrijf je nieuwe blogs met de handige AI-functie of gebruik je de nieuwe marketing automation-technieken om helemaal het uiterste uit je nieuwe website te halen.

Een maatwerkwebsite wordt volledig op maat ontworpen en ontwikkeld, waardoor deze perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Hierdoor krijg je een unieke website die zich onderscheidt van standaardtemplates. Een maatwerkwebsite laten maken vraagt over het algemeen een hogere investering, maar daarvoor krijg je wel een moderne website die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Kies alleen voor maatwerk als je een website nodig hebt die uniek is, bepaalde koppelingen heeft of per se vanaf nul gemaakt moet worden.

Wil je een mooie website, maar hoeft deze niet volledig op maat gebouwd te worden, kies dan voor een bestaande template en laat deze aanpassen.

Ja, er zijn mogelijkheden om tegen een betaalbare prijs een professionele website te laten maken, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en het maatwerk. Als een complete website niet nodig is, maar je wilt elke bezoeker toch een professionele uitstraling bieden, kun je wat budget besparen door te kiezen voor een one-page website.

Wil je echt een goedkope website laten maken, dan kun je beter niet je website laten bouwen. Zoek op Google naar gratis WordPress of Joomla templates. Dit zal altijd de goedkoopste optie zijn, maar wees je bewust dat je zelf aan de slag moet. Een perfecte website zul je er niet snel mee krijgen en je hebt wel enige technische kennis en ervaring nodig voor het bouwen van een nieuwe website.

Maar, je bespaart op deze manier wel het meeste geld. 

Wil je jouw website zo snel mogelijk live hebben zonder veel uit te geven, kies dan voor een standaardtemplate, accepteer de look and feel en pas alleen datgene aan wat écht noodzakelijk is.

Hoe minder maatwerk je verwacht, hoe goedkoper je website gebouwd kan worden.

Dat hangt er een beetje van af wat je hiermee bedoelt. Een mobiele website is een website die speciaal is gebouwd voor mobiele bezoekers. Over het algemeen is dit een compleet andere website dan de website die is gebouwd voor bezoekers die de website bekijken op hun laptop of computer.

Om jouw website goed te tonen op ieder apparaat kun je kiezen voor een mobiele website of gebruikmaken van responsive design.

Wil je puur een versie van je website die speciaal is gericht op mobiele bezoekers, geen probleem, wij kunnen het voor je maken. Wil je een werkende website op alle apparaten, zonder meerdere websites te moeten beheren en onderhouden, dan kun je het beste kiezen voor een responsive website.

Alle websites die wij maken, worden volledig responsive gemaakt en geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop.

Wat is een responsieve website en waarom is dit belangrijk?

Een responsieve website past zich automatisch aan aan het schermformaat van het apparaat waarmee de website wordt bezocht, zoals een smartphone, tablet of desktopcomputer. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring op elk apparaat en verbetert de vindbaarheid in zoekmachines.

Wij hebben voor diverse klanten professionele maatwerkwebsites gebouwd, variërend van kleine ondernemingen tot grote bedrijven in uiteenlopende branches. Neem gerust contact met ons op voor voorbeelden van onze opgeleverde websites of om te kijken welke ideeën wij zouden hebben voor jouw nieuwe website.

De tijd die nodig is voor de ontwikkeling van een website hangt af van de complexiteit, het gewenste ontwerp en de functionaliteiten. Gemiddeld genomen kan het proces enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen. Moet jouw website binnen enkele dagen live staan, realiseer je dan dat elke website een bepaalde hoeveelheid aandacht vereist.

Ondernemers die een website willen laten bouwen en verwachten dat ze een goede website binnen enkele dagen opgeleverd krijgen, kunnen het beste geen contact met ons opnemen.

Maken wij jouw website, dan kost dit minimaal 3 tot 4 weken. Waarom?

Omdat wij een website zien als een soort van werknemer. Ja, een nieuwe website kan al binnen een dag online staan. Maar een website die zo in elkaar zit dat elke pagina en elk element precies dat doet wat het moet doen, tja…

Dat kost gewoon tijd.

 

Klaar om je website te laten maken?

Zeg het dan maar, koffie of thee?

Sebastiaan