Website laten maken

Het perfecte design en daarna de volledige flexibiliteit om te blijven groeien…

Een website laten maken is meer dan het creëren van een mooi plaatje. Als online neuromarketeers zien wij jouw website liever als een werknemer. Een werknemer die werk uit handen neemt, voor nieuwe klanten zorgt en meegroeit met jouw bedrijf.

Hoe groot je concurrent ook is, welk budget zij ook hebben, er is 1 eigenschap waar je het mee kunt winnen.

Flexibiliteit.

Ondernemers groeien, bedrijven groeien en jouw website, die moet met je meegroeien. Wil je een website laten maken, die blijvend met jouw bedrijf meegroeit, lees dan verder.

Laat je website maken & pas alles gemakkelijk zelf aan...

Met de power van Webnemer

Stoeien aan de achterkant, uren uitvogelen hoe je dat ene blokje naar links krijgt, je webdesigner keer op keer bellen en uitleggen wat je nu precies wil…

Is dat echt nodig?

Laat de techniek voor jou werken…

Wij zorgen voor de website die perfect bij jou en je bedrijf past. Jij past het (later) met enkele muisklikken gemakkelijk aan.

Website-laten-maken-Webnemer

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand online groeien. Op basis van de nieuwste marketing inzichten, en ervaringen uit eigen praktijk, optimaliseren wij jouw website.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumenten-psychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone webteksten om in slimme en sterke SEO-teksten

Eenvoudig in gebruik en gefocust op enorme (tijd)winst

Heb jij je website laten maken met de power van Webnemer dan zul je zelf ervaren wat het verschil is.

Een Webnemer laat jou niet uren stoeien, dure facturen van een webdesigner betalen of hopen dat je een keer in Google komt.

Webnemer is je beste werknemer. Een werknemer die er misschien wel uitziet als een website, maar nog zo veel meer is. En kan.

Ook al weet je niets van internet marketing of van het ontwerpen en onderhouden van een website, je zult vanaf nu verzekerd zijn van een website die is gebouwd voor de beste posities in Google en de meeste klanten.

Jij hebt geen zorgen meer over hoe je aan klanten komt, maar over hoe je hen het beste helpt.

Een website met een onstuitbare passie

En enthousiasme om te groeien

Kies je ervoor om je website door online neuromarketeers te laten maken, dan zul je aan de hand worden meegenomen in de ontzettend snel veranderende wereld van het internet. Jij hoeft niets meer in de gaten te houden, dat doen wij voor je.

Of het nu gaat om het continu optimaliseren van de techniek, de snelheid van je website, de zoekmachine vriendelijkheid of het uitbreiden van marketingfuncties. Samen zorgen we er voor dat jouw website blijft groeien. En jij groeit met ons mee.

Groeien-nieuwe-website-website-laten-maken

Inspiratie zonder kaders – Wij hebben het harde werk al gedaan

Natuurlijk wil je dat jouw website er tiptop uit ziet. Je wilt professionaliteit en expertise uitstralen, kenmerkend voor jouw bedrijf. Maar jouw bedrijf is niet zoals anderen.

Jouw website verdient een eigen uitstraling, huisstijl en passende strategie. Met ons onstuitbare enthousiasme en onze passie om anders te zijn dan anderen, zoeken we samen de grens op. Samen zorgen we ervoor dat jij alles uit je website haalt.

Je wilt goed gevonden worden in Google. Dat is in onze ogen niets extra, maar gewoon de basis. In onze ogen zit de uitdaging in het design, de indeling en de beleving.

Wacht maar tot je zelf het gevoel hebt ervaren van meer verkopen via je website. Op dat moment weet je hoe het voelt als je website doet wat hij moet doen. Wat het zal betekenen als niet alleen het design past, maar ook alles op de juiste plek staat, je teksten de juiste boodschap overbrengen en je website ingericht is op klanten.

Een website met de focus op je klanten

En de nieuwste technologie

Ervaar zelf het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumenten psychologie en neuromarketing rusten wij jouw website uit met de sterkste marketingtechnieken.

Nooit meer schieten met hagel of gewoon iets proberen, nee, voortaan maak jij de meest strategische keuzes op basis van cijfers en feiten.

Met jouw nieuwe website heb jij voortaan een overcomplete gereedschapskist bomvol conversie verhogende instrumenten tot je beschikking. Instrumenten die bedacht, gemaakt en ontworpen zijn om van bezoekers klanten te maken.

En natuurlijk zorgen wij er voor dat jouw website er altijd perfect uit ziet.

Wordpress-website-laten-maken

Jouw website, altijd perfect getoond

Elke pagina zal je bezoekers overdonderen, of ze je website nu op hun mobiel, tablet of computer bekijken.

Liever andere elementen tonen op een mobiel of tablet? Ook dat is met slechts een muisklik geregeld.

Een keer investeren, maar blijvend groeien

Je wilt je website laten maken, maar je wilt toch niet blijven investeren in elke kleine wijziging? Door te werken met Webnemer verzeker je jezelf van volledige vrijheid en flexibiliteit. Hoewel je website wordt gemaakt op basis van de nieuwste technieken, de tijd staat niet stil.

Jij verandert, je bedrijf verandert en je website, die moet met je mee veranderen.

Kies je voor de ouderwetse manier, dan zul je bij elke nieuwe wijziging of aanvulling je webdesigner moeten bellen, hopen dat je het hem goed uitgelegd krijgt en daarna moeten wachten op de wijziging.

Nog los van de kosten vinden wij dit enorm zonde.

Waarom investeren, tijd verspillen en wachten op een ander, als jij met de techniek van tegenwoordig gemakkelijk zelf je website aanpast. Of je het nu zelf wilt doen of wilt uitbesteden, met Webnemer heb je in ieder geval de keuze.

Met de scherpste precisie pas jij je website aan en dat terwijl je precies ziet wat je doet. Hoe hard je bedrijf ook groeit, welke veranderingen jij ook wilt, je hebt het met de Webnemer binnen enkele muisklikken geregeld.

Klaar om van je website je beste werknemer te maken?

Of gewoon even babbelen?

Nog niet overtuigd, kijk eens wat jouw website straks nog meer kan

Een website die geflitst mag worden – Altijd een snelle laadtijd

Jouw website wordt op basis van de nieuwste technieken, en met pure snelheid in ons achterhoofd, geconfigureerd. Jij krijgt het beste van het beste, zonder dat je er ook maar een minuut tijd aan hoeft te verspillen. Onze techneuten weten hoe het werkt, jij hoeft alleen te genieten van de snelheid.

Een website met een perfecte verzekering en garantie – Weg met hackers

Zorgeloos ondernemen en doen waar je goed in bent. De Webnemer doet al het andere werk, zelfs wanneer jij slaapt. Jij hoeft je geen zorgen te maken om back-ups, de veiligheid, snelheid of enge hackers. Jouw website is altijd verzekerd van:

  • Een SSL-certificaat;
  • Dagelijkse back-ups;
  • Strenge virus, malware en hackbeveiliging (met garantie).

Een website met ingebouwde Zoekmachine optimalisatie Skills

Met de nieuwste responsieve HTML 5 markup technieken zal Google je webpagina’s opslurpen als een koud drankje op een warme zomerdag. Geen enkele pagina op jouw website zal gemist worden door Google en de slimme XML-sitemap en Google ping functie.

Breng Google automatisch als eerste op de hoogte van je nieuwste pagina’s en laatste wijzingen. Krijg dag en nacht advies van jouw persoonlijke (digitale) zoekmachine optimalisatie adviseur.

Vertel Webnemer op welk zoekwoord je goed gevonden wilt worden en hij zal je alle adviezen geven die je nodig hebt om bovenaan te komen.

Een website die alles van Social media weet

Door de ingebouwd open graph tags, twitter cards en de Google knowledge graph is jouw website een ware social media whizzkid. Webnemer zorgt ervoor dat naast je eigen website, jouw uitingen op Social media en Google er ook prachtig uitzien.

Houd je bezoekers nauwlettend in de gaten

En stuur op cijfers (en feiten)

Voortaan zie jij binnen enkele muisklikken exact de data die jij wilt hebben, zo kom je alles over je bezoekers te weten. Waar komen je bezoekers vandaan, welke campagnes werken het beste en zijn al jouw acties wel echt winstgevend?

In samenwerking met Google configureren wij je eigen Analytics dashboard. Met dit dashboard zie je precies wat elke bezoeker op je website doet, hoe je jouw website verder kunt optimaliseren en hoe je jouw omzet aanzienlijk laat stijgen.

Website-analyse-rapport-square

Ontdek wat
echt werkt

Waar komen je bezoekers vandaan, welke acties werken het beste, zijn jouw investeringen wel echt winstgevend?

Besteed minuten,
geen uren

Verhoog het rendement van al jouw marketingactiviteiten. Haal alle data boven water en dat alles zonder uren te zoeken.

Krijg advies van je eigen marketingadviseur

Nooit zomaar schieten met hagel of gewoon iets proberen, nee, strategische keuzes maken op basis van cijfers en feiten.

Het voordeel als je een website laat maken met de flexibiliteit van Webnemer

Door samen te werken met WordPress en daarmee de honderdduizenden programmeurs die tegelijkertijd aan het platform werken, bieden wij jou een systeem dat geen seconde stilstaat.

Met Webnemer hoef jij je geen zorgen meer te maken over de techniek. Hoe hard je ook wilt groeien, welke functionaliteiten je ook wenst, in (bijna) alle gevallen is het met een paar muisklikken geregeld.

Zo zorgen wij voor een website waar je trots op mag zijn, een website die jouw bedrijf en expertise uitstraalt en een website die doet wat hij moet doen. Meegroeien met jouw bedrijf en zorgen voor meer klanten.

Het ultieme gemak van Webnemer

Je bent slechts één muisklik verwijderd...

De krachtigste technieken

Natuurlijk zorgen wij bij het maken van jou website voor de nieuwste marketing technieken. Toch stopt het daar niet. De Webnemer geeft jou talloze functies en technieken, om jouw website continu te verbeteren.

Nooit meer wachten op wijzigingen

Ook al wordt de website voor jou gemaakt, wie zegt dat het jaren hetzelfde blijft?

Jij bewerkt je website voortaan real time. Niet meer wachten tot een webdesigner je wijzigingen heeft aangepast of gissen hoe het er uiteindelijk op je website uitziet. Alles direct zichtbaar. Alles direct aan te passen.

Volledig geoptimaliseerd voor Google

Wij weten hoe het brein van Google werkt. Zouden wij dan geen rekening houden met Google? Gebruik jij de Webnemer, dan heb je alles in huis om Google nagenoeg te verplichten jou die nummer 1 positie te geven.

De mooiste website zonder technische kennis

Zonder ook maar een regel code te zien of te gebruiken, blijf jij je website aanvullen met de mooiste pagina's. Jij bepaalt, wij zorgen voor de code.

Social Media Wizkid

Met de Open Graph tags, Twitter Cards en de Google Knowledge Graph, zorgt je Webnemer ervoor dat, naast je eigen website, jouw informatie er ook nog eens prachtig uitziet op social media en Google.

Extra veiligheid, back-ups en virusscanning

Zorgeloos ondernemen en doen waar je goed in bent. De Webnemer doet al het werk wanneer jij slaapt. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken om back-ups, de veiligheid of enge hackers.

Website-laten-maken-IMG

Nooit meer tijd en budget verspillen

Stop met het spenderen van jouw budget en energie in zaken die niets met de marketing te maken hebben. Laat jouw website voor jou werken.

Zie je iets dat anders moet, met de Webnemer is het in 2 muisklikken geregeld.

Webpagina’s die je bezoekers overdonderen

Ervaar de kracht van NeuroDesign. Dring diep door in het brein en maak van bezoekers klanten.

Professionele & razendsnelle support

Het complete online marketing team van Internet Marketing Gemak staat dagelijks voor jou klaar. Niets zal jouw productiviteit nog in de weg staan. Kom jij er niet uit, heb je een probleem of een vraag? Een online marketeer van Internet Marketing Gemak helpt je telefonisch of via e-mail verder.

Klaar om van je website je beste werknemer te maken?

Of gewoon even babbelen?

Tjerk-SEO-Schrijven-ervaringen.jpg

Tjerk Rintjema

Directeur First Aid marketing

IMG is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen.

Klantbeoordeling - Sonja de Winter

Sonja de Winter

Eigenaar Focus Verzuimmanagement

Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen van Sebastiaan werken als een katalysator!

Klantbeoordeling - Hans Bouritius

Hans Bouritius

Directeur BCoach

"Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij en zijn team handelen adequaat en staan voor resultaat."

Benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen?