Werken met IMGemak

Leer ons al een beetje kennen…

Over Sebastiaan

Ik ben Sebastiaan Hendriks, ondernemer vanaf mijn 19e en samen met mijn team help ik ambitieuze dienstverlenende ondernemers het internet in te zetten als hun waardevolste werknemer. 

 

Mijn verhaal

In 2009, tijdens mijn studie psychologie, belandde ik bij bij Bark Consult, een loopbaanadviesbureau met 32 locaties. 

Wouter, de eigenaar en echte ras ondernemer, nam mij onder zijn vleugels. Onder zijn mentorship leerde ik de kneepjes van het vak en voor ik het wist was ik eraan verslingerd.

Ik kan me nog herinneren dat Wouter me ooit zei: ‘Succes is geen toeval, het is hard werken, leren, studeren, opofferen en vooral, houden van wat je aan het doen bent.’

Van stagiair naar eigenaar

Van stagiair groeide ik uit tot de eigenaar van een nieuwe tak: Bark Student, een innovatief concept gericht op het bieden van studiekeuzeadvies aan jongeren. Ik stortte me in de digitale wereld, investeerde duizenden euro’s in cursussen, pluisde de bibliotheek uit, en combineerde mijn psychologische kennis met online marketing.

In drie jaar tijd bouwden we het bedrijf uit naar 54 locaties en werden we een van de bekendste namen in de loopbaanadvies wereld.

Ik weet nog hoe trots we waren met de subsidies van de overheid, de 50e locatie en de enorme groei in korte tijd.

Een onverwachte wending

Wouter zag dat onze paden anders waren. Mijn plezier lag niet in het aansturen van een groot team. Ik hield van bouwen, groeien, innoveren. Wouter zag dit en besloot dat het tijd was om mij te laten gaan.

Ik werd ontslagen.

Hoewel dit aanvoelde als een mes in mijn rug, ben ik hem nu dankbaar.

Ik heb alle harde lessen van het ondernemen al op jonge leeftijd mogen ervaren. Van het aansturen van een groot team. Het missen van je vrijheid. Het optimaliseren van processen en systemen tot het opschalen van een bedrijf.

Maar ook dat ondernemen niet alleen gaat om het groeien van je bedrijf, maar ook om het vinden van je eigen waarden en doelen.

Bij de start van 2013, toen ik terugkeerde naar de KVK om Internet Marketing Gemak te registreren, was ik vastbesloten om een andere koers te varen. Mijn visie was een bedrijf met grote impact en een klein, efficiënt team, een organisatie die de vrijheid belichaamt en de kracht van het internet maximaliseert.

Van visie naar missie

Ik zet mijn ervaring en expertise in om andere ondernemers te helpen hun doelen te bereiken. Ik begeleid hen bij het vormgeven van hun bedrijf op een manier die zowel vrijheid als voldoening biedt.

Dit doel bereik ik door het implementeren van slimme online marketingstrategieën, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het behouden van een sterke focus op de doelen. Het is mijn streven om ondernemers te helpen efficiënter te werken en het internet ten volste te benutten.

Xander Cladder
Xander CladderDirecteur Bold Move
Lees verder
Werkt als onderdeel van je bedrijf

"IMG is een persoonlijk bureau dat werkt als een ge-outsourced onderdeel van je eigen bedrijf. Wars van uurtje-factuurtje werken ze aan Websites, SEO, marketing enz. Ik vind het erg plezier en verwacht er nog veel van..."
Remko Matsinger
Remko MatsingerDirecteur Talent in Balans
Lees verder
Gedreven adviseurs

"Gedreven adviseurs die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is de kennis van het web, de bevlogenheid en het enthousiasme. IMGemak heeft ons in de afgelopen jaren geholpen om online zichtbaar te zijn en te blijven."
Peter Slotboom
Peter SlotboomDirecteur DSGN4U
Lees verder
Een echte aanrader!

"Ik heb IMG leren kennen als op en top professionals die door hun uitstraling en werkwijze gelijk je vertrouwen wint. Een echte aanrader!"
Matthijs Span
Matthijs SpanDGA Skystep
Lees verder
Zeer tevreden

"Inmiddels zijn we al ruim 7 jaar klant bij IMG en het zijn fijne mensen om mee samen te werken op het gebied van online marketing. Vriendelijke medewerkers met uitgebreide kennis van zaken. In een concurrerende branch hebben zij een mooie groei kunnen bewerkstelligen. Al met al zeer tevreden over de diensten van IMG.
Pepijn Crone
Pepijn CroneEigenaar Crone Schilderwerken
Lees verder
Briljant bedrijf

"Echt een briljant bedrijf! Ze hebben mijn bedrijf enorm goed geholpen met de marketing!"
Ingrid Prent
Ingrid PrentEigenaar de gezonderie
Lees verder
Gedreven om het goed te doen

"Sebastiaan neemt zijn werk serieus en is gedreven om dit goed te doen. Ambitieus en gericht op kansen. Als je iets afspreekt, kun je erop vertrouwen dat het ook gebeurt."
Angelique van Schalkwijk
Angelique van SchalkwijkMarketing Communicatie Manager Cordier Benelux
Lees verder
Denkt mee in oplossingen

"Sebastiaan denkt heel prettig mee en is in staat zaken goed uit te leggen. Hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen.'
Hans Bouritius
Hans BouritiusDirecteur BCoach
Lees verder
Grote mate van servicegerichtheid

"IMG kenmerkt zich door hun grote mate van servicegerichtheid en innoverend vermogen. Ze handelen adequaat en staan voor resultaat."
Wilhelm de Jong
Wilhelm de JongDirecteur Anderz Coaching
Lees verder
Mooi resultaat

"Mooi resultaat Raymond! Het is helemaal geworden zoals ik er van gedroomd heb. Ik ben enorm enthousiast om aan de volgende stappen te bouwen."
Sonja de Winter
Sonja de WinterEigenaar Focus Verzuimmanagement
Lees verder
Werkt als katalysator

"Het meedenkend vermogen, de frisse blik en de kritische vragen werken als een katalysator!"
Dick van der Meer
Dick van der MeerDirecteur Artestiq
Lees verder
Gedreven specialist

"Sebastiaan is een gedreven en creatieve specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!"
Tjerk Rintjema
Tjerk RintjemaDirecteur First Aid Marketing
Lees verder
Sterke combinatie psychologie en marketing

"Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier!"
Marjolijn Mulder
Marjolijn MulderCustomer Service Officer bij Koninklijke Euroma BV
Lees verder
Een doortastende coach

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als een doortastende coach. Hij is ondernemend en weet potentie te zien in mensen en situaties. Door zijn professionele houding weet hij die potentie uit mensen te halen en ze inzicht te geven in hun kwaliteiten. Sebas, dank je wel voor alle jaren"
Jeroen van der Ven
Jeroen van der VenDGA De Vaart
Lees verder
Goed onderbouwd

"Ik heb Sebastiaan leren kennen als iemand die een goed onderbouwde eigen mening heeft, oplettend luistert en absorbeert in gesprek, goed kan relativeren en gedegen te werk gaat."
Liza Sont
Liza SontHoofd zorgapplicaties OLVG
Lees verder
Altijd eerlijk

"Sebastiaan is altijd eerlijk en kent zijn eigen valkuilen. Sebas kijkt kritisch naar anderen en zichzelf waardoor een leerproces op gang kan worden gezet. Daarnaast is het een gezellige jongen waarmee je kan lachen."
Wouter Fonteint
Wouter FonteintDirecteur Bark Consult
Lees verder
Een drive om alles goed te willen laten verlopen

"Ik heb Sebas leren kennen als een hard werkende, intelligente en ambitieuze ondernemer, die snel van begrip is en een drive om alles goed te willen laten verlopen."
Mario Bentvelzen
Mario BentvelzenMerkjournalist
Lees verder
Als een wervelwind

Sebastiaan Hendriks loodst je als een wervelwind door de materie en houdt het vooral praktisch. Een must voor iedereen.
Michèle van Nesselrooij
Michèle van NesselrooijMarketing & Sales Specialist
Lees verder
Gedreven en ethousiast

Sebastiaan is een gedreven en enthousiaste specialist. Ondanks het feit dat hij over heel veel kennis beschikt weet hij alles toch duidelijk en begrijpelijk over te brengen, knap.
Previous
Next

Onze visie

Wij zien onszelf als jouw compagnon. Zonder aandelen, maar met dezelfde betrokkenheid, passie en energie.

We lullen NIET over volgers, likes of je positie in Google. In onze ogen hoor jij het resultaat van je investering niet terug te zien in een stoffige rapportje, maar op je bankrekening. 

En als je daar op stuurt, dan vermijd je losse flodders en werk je alleen met een complete marketingmix. 

Zet jij de stap?

Je hebt toch wel eens van die momenten dat alles vanzelf loopt?

Je zit in je flow. Je bent bezig met de kern. Je verspilt geen tijd aan randzaken of brandjes. Je hebt tijd om na te denken over de toekomst, of te genieten van je vrienden of gezin.

Alles loopt op rolletjes…

Dat gevoel wil je toch het liefste altijd?

Wat nou als dat kan. 

Wat nou als wij je complete online branding en marketing overnemen en zorgen voor een wachtrij aan klanten en een duidelijke focus op je doelen?

Zelf weten

Wat je nu gaat doen, moet je natuurlijk helemaal zelf weten. 

Ik weet dat serieuze ondernemers nu de volgende stap zetten. De ondernemers die gaan voor hun doelen en niet bang zijn om te investeren nemen contact op.

Of jij dat doet, is aan jou.