Kost maar 1 minuutje...

Benieuwd waar voor jou de kansen liggen?

Ik leer je slimmer, makkelijker en vooral met meer plezier geld te verdienen door je bedrijf zo in te richten, dat vooral het internet het harde werk doet.

5.0
5/5

Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij als SEO expert jouw klant op de juiste manier te benaderen!

Dick van der Meer

Eigenaar Artestiq

5.0
5/5

Sebastiaan is een gedreven adviseur die je telkens vanuit een ander perspectief naar het vermarkten van je diensten laat kijken. Constante factor is zijn kennis van het web, zijn bevlogenheid en zijn enthousiasme. 

 

Remko Matsinger

DGA Work 4 Talent

5.0
5/5

Wie de zakelijke inzet van internet en social media beter wil leren begrijpen, is bij Sebastiaan Hendriks aan het juiste adres. Vol energie leert hij je alle ins en outs van social advertising en effectief schrijven voor zoekmachines. Online marketing is meer dan alleen techniek, het vereist ook psychologisch inzicht. Daar is hij als geen ander in thuis.

Jeroen Mirck

Adviseur Communicatie

5.0
5/5

Sebastiaan denkt heel prettig mee en is in staat zaken goed uit te leggen. Hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen.

Angelique van Schalkwijk

Marketing manager

5.0
5/5

Sebastiaan is door de sterke combinatie tussen Psychologie en Online Marketing heel goed in het overbrengen van de belangrijke elementen waar je op moet letten wanneer je meer geld uit je website wilt halen. Hij doet dat daarnaast op een hele leuke manier!

Tjerk Rintjema

Directeur First Aid Marketing

5.0
5/5

Sebastiaan kenmerkt zich door zijn grote mate van servicegerichtheid en zijn innoverend vermogen. Hij handelt adequaat en staat voor resultaat.

Hans Bouritius

Eigenaar TMA Experts

Een goede vraag

Waar kan ik jou mee helpen?

Online marketing advies

Jouw idee samen uitwerken tot een winnend online marketing plan.

Coaching

Slim aan je bedrijf werken terwijl het internet voor nieuwe klanten zorgt.