Over ons

"Wij zijn bloedserieus

Over de Groei van Jouw Bedrijf "

Sebastiaan Hendriks

Online Marketing Psycholoog
Eigenaar van IMGemak

Bewezen marketingtechnieken

Laat jouw bedrijf elke maand groeien. Op basis van de nieuwste marketing inzichten en ervaringen uit eigen praktijk optimaliseren wij jouw website voor meer bezoekers en klanten.

Extra kracht uit de psychologie

Ervaar het effect van psychologisch onderzoek. Met behulp van de consumentenpsychologie vinden wij voor jou de koopknop van je klanten en de gaten in de markt voor nog sneller resultaat.

Extra veel marketing

Ervaar het gemak en profiteer van onze creativiteit. Als ware kunstenaars toveren wij je gewone bedrijfsactiviteiten om in slimme online marketing acties.

Wij hebben hetzelfde doel

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan. 

Als online marketing psycholoog kijk ik samen met jou en het team van IMGemak hoe je huidige bedrijfsactiviteiten omzet in sterke marketing strategieën.

Jouw lijntje met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook. 

Een team dat klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt.

Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de gaten in de markt vinden. Je ontdekt welke potentie je website nu al heeft en hoe je met onze formule de quick wins vindt.

Ontmoet het Team

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan Hendriks Online Marketing Psycholoog-IMG

Sebastiaan

Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij lijkt wel met een hele andere blik naar de wereld te kijken. Zit hij in zijn flow dan schieten de beste ideeën de grond uit en worden kansen voor opdrachtgevers benut op gebieden en vlakken die niemand voor mogelijk hield.

Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en iemand die niet eens een televisieaansluiting heeft.

Waar andere televisiekijken, haalt Sebastiaan zijn nieuwste inspiratie uit de nieuwste online marketing cursussen.
Elke ochtend heeft Sebastiaan zijn energiemomentje en deelt hij zijn nieuwste ideeën en inzichten met het team.

Sebastiaan heeft 1 focus, meer omzet voor onze opdrachtgevers realiseren en de beste zijn in zijn vak.

Ilse

Ilse is het visuele, creatieve brein van IMGemak. Samen met Sebastiaan worden nieuwe methodes, technieken en strategieën of campagnes bedacht om opdrachtgevers maand na maand meer rendement te geven.

Door direct te schakelen blijft het niet bij ideeën en wordt de complete expertise van het team ingezet en benut. Sturen doen we niet op taken, maar op cijfers.

Gek van webdesgin, het optimaliseren van teksten en marketing.

Ilse van Schaik - Marketing en Design
Marlene Rooseman Tekstschrijver IMG

Marlene

Marlene kan toveren met woorden. Samen met het team worden de campagnes bedacht en Marlene zorgt ervoor dat het op een juiste manier wordt verwoord. Of het nu gaat om seo teksten, content marketingstrategieën of blogberichten, Marlene weet altijd de juiste toon te raken.

Ton

Ton denkt in cijfers. Ton is dan niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding, maar is ook betrokken bij het stellen van sterke prognoses. Zo weten wij welke campagne het hoogste slagingspercentage heeft en het meeste rendement zal opleveren.

Ton Wit-Boekhouder
Jan-Willem Keij Design

Jan Willem

Jan Willem is de grafische vormgever van internet marketing gemak. Hij zorgt er samen met het team voor dat een website niet alleen functioneert als jouw beste werknemer, maar er ook nog eens prachtig uitziet.

Of er nu een e-mailcampagne, visitekaartje, logo of een cover voor jouw e-book gemaakt moet worden, Jan-Willem denkt met jou mee en zorgt dat elk design de juiste uitstraling heeft.

Henk

Henk denkt niet in woorden, maar in plaatjes. Hoewel je Henk geen computer moet geven is hij een ware kunstenaar in het bedenken van videoscripts.

Door zijn ervaring als straatacteur weet hij hoe belangrijk de kleinste bewegingen kunnen zijn om een boodschap op de juiste manier over te dragen. Als Henk zich er mee bemoeit, gaat het verhaal pas echt leven. 

Henk videodesign
Raymond-ICT

Raymond

Raymond is de technische marketeer. Door de kennis van Raymond zijn technische obstakels snel overwonnen en hoeft niets ons in de weg te staan om nieuwe kansen volledig te benutten.

Door zijn praktische aanpak, open communicatie en leergierigheid en geduld laat hij elk project slagen. Hoe geavanceerd het project ook is.

Niels

Als online marketing team zitten wij vreemd genoeg zo min mogelijk achter de computer. Contact is erg belangrijk binnen internet marketing gemak. Lijntjes met opdrachtgevers zijn kort en telefonische wachttijden kennen wij niet.

Groei en ontwikkeling staat bij ons centraal. Niels speelt daar een belangrijke rol in. Wat Sebastiaan betreft hoeft de zon niet eens te schijnen om met het team te bbq-en. Is de gelegenheid er, dan zorgt Niels voor de lekkerste bbq-gerechten.

Niels Grillmeester IMG

Klaar voor een nieuw
Avontuur en de groei van jouw bedrijf?

Invalid Email
Invalid Number