Support

Een online marketing probleempje?

Geen paniek. Het team van Internet Marketing Gemak is daar om jou te helpen.

Invalid Email
Invalid Number

Liever direct iemand aan de lijn? Bel dan 0344-745148

Ontmoet het Team

Een team die met je meedenkt, jou het gevoel van collega's teruggeeft en jou helpt normale bedrijfsactiviteiten om te zetten in sterke marketingstrategieën.

Sebastiaan Hendriks Online Marketing Psycholoog-IMG

Sebastiaan

Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Hij lijkt wel et een hele andere blik naar de wereld te kijken. Zit hij in zijn flow dan schieten de beste ideeën de grond uit en worden kans voor opdrachtgevers benut op gebieden en vlakken die niemand voor mogelijk hield.

Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en iemand die niet eens een televisieaansluiting heeft.

Waar andere televisiekijken, haalt Sebastiaan zijn nieuwste inspiratie uit de nieuwste online marketing cursussen.
Elke ochtend heeft Sebastiaan zijn energiemomentje en deelt hij zijn nieuwste ideeën en inzichten met het team.

Sebastiaan heeft 1 focus, meer omzet voor onze opdrachtgevers realiseren en de beste zijn in zijn vak.

Ilse

Ilse is het visuele, creatieve brein van IMGemak. Samen met Sebastiaan worden nieuwe methodes, technieken en strategieën of campagnes bedacht om opdrachtgevers maand na maand meer rendement te geven.

Door direct te schakelen blijft het niet bij ideeën en wordt de complete expertise van het team ingezet en benut. Sturen doen we niet op taken, maar op cijfers.

Gek van webdesgin, het optimaliseren van teksten en marketing.

Ilse van Schaik - Marketing en Design
Marlene Rooseman Tekstschrijver IMG

Marlene

Marlene kan toveren met woorden. Samen met het team worden de campagnes bedacht en Marlene zorgt ervoor dat het op een juiste manier wordt verwoord. Of het nu gaat om seo teksten, content marketingstrategieën of blogberichten, Marlene weet altijd de juiste toon te raken.

Ton

Ton denkt in cijfers. Ton is dan niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding, maar is ook betrokken bij het stellen van sterke prognoses. Zo weten wij welke campagne het hoogste slagingspercentage heeft en het meeste rendement zal opleveren.

Ton Wit-Boekhouder
Jan-Willem Keij Design

Jan Willem

Jan Willem is de grafische vormgever van internet marketing gemak. Hij zorgt er samen met het team voor dat een website niet alleen functioneert als jouw beste werknemer, maar er ook nog eens prachtig uitziet.

Of er nu een e-mailcampagne, visitekaartje, logo of een cover voor jouw e-book gemaakt moet worden, Jan-Willem denkt met jou mee en zorgt dat elk design de juiste uitstraling heeft.

Henk

Henk denkt niet in woorden, maar in plaatjes. Hoewel je Henk geen computer moet geven is hij een ware kunstenaar in het bedenken van videoscripts.

Door zijn ervaring als straatacteur weet hij hoe belangrijk de kleinste bewegingen kunnen zijn om een boodschap op de juiste manier over te dragen. Als Henk zich er mee bemoeit, gaat het verhaal pas echt leven. 

Henk videodesign
Raymond-ICT

Raymond

Raymond is de technische marketeer. Door de kennis van Raymond zijn technische obstakels snel overwonnen en hoeft niets ons in de weg te staan om nieuwe kansen volledig te benutten.

Door zijn praktische aanpak, open communicatie en leergierigheid en geduld laat hij elk project slagen. Hoe geavanceerd het project ook is.

Niels

Als online marketing team zitten wij vreemd genoeg zo min mogelijk achter de computer. Contact is erg belangrijk binnen internet marketing gemak. Lijntjes met opdrachtgevers zijn kort en telefonische wachttijden kennen wij niet.

Groei en ontwikkeling staat bij ons centraal. Niels speelt daar een belangrijke rol in. Wat Sebastiaan betreft hoeft de zon niet eens te schijnen om met het team te bbq-en. Is de gelegenheid er, dan zorgt Niels voor de lekkerste bbq-gerechten.

Niels Grillmeester IMG
Witte-balk

Begrippen Content Marketing Google Adwords
pakkende-titel
Wat 150.000 Titels ons geleerd hebben over een Pakkende Titel
Online Marketing Strategie
De Online Marketing Strategie voor meer klanten – 7 handige stappen
Keyword Analyse – Kies de Beste Zoekwoorden En Kom Bovenaan in Google
Linkbuilden
Long Tail Keywords Voor Een Hogere Positie In Google
8 SEO-tips voor een vindbare website in 2017
Keyword Analyse – Kies de Beste Zoekwoorden En Kom Bovenaan in Google
Neuromarketing
Hoe belangrijk is taalgebruik voor jouw webteksten?
Overtuig met een goed frame
Wat is framing? Maak een frame dat overtuigt.
Hersendelen-Marketing
3 Verschillende Breinen en Het Effect op Jouw Omzet
LinkedIn Twitter
Hoe werkt facebook? 6 tips hoe je jouw zakelijke Facebook pagina het best in kunt zetten!
Hoe-werkt-twitter-effectiever
Hoe Werkt Twitter en Hoe Zorg je Voor Meer Betrokkenheid?
Definitie Social Media
De Definitie van Social Media en Hoe jij er Succesvol Mee Omgaat