content marketing uitbesteden

Terwijl jij achteroverleunt en je klanten bedient, zetten wij alles op alles voor de meest winstgevende content. We pakken alle acties op, doen onderzoeken, voeden je met nieuwe ideeën en houden alles nauwlettend in de gaten.

Zo kun je met een gerust hart je content marketing uitbesteden en weet je zeker dat je een partner hebt die jouw groei bewaakt.

IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
IMGemak handgetekend icoon
Team-IMG-websize

Jouw compagnons zonder aandelen

Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner van jouw bedrijf.

Onze passie?

Van jouw bedrijf een ijzersterk merk maken, je website omtoveren tot online lead generator en je helpen bij al je online marketing uitdagingen.

 

Dit gebeurt er
als jij content marketing uitbesteed...

IMGemak handgetekend icoon

jouw tone of voice

Jouw bedrijf verdient zijn eigen stem. Spreken we met je, gebruiken we humor, cijfers, voorbeelden of wil jij op een andere manier je kennis, tips en ‘geheime’ strategieën een podium geven?

IMGemak handgetekend icoon

AUTORITEIT CREATIE

Waarom stoppen bij een simpel blogje of nieuwe video, als je via content marketing jouw bedrijf écht goed kunt neerzetten in de markt?

Vanuit jouw kennis van je klanten en de branche, stellen we een contentstrategie vast. Een strategie die erop gebrand is jou en je bedrijf, neer te zetten als ware autoriteit.

IMGemak handgetekend icoon

KOOPGERICHT

Het uitbesteden van je content marketing kost geld. Geld dat terugverdient moet worden. Hoe we dat doen? We spelen continu in op wat klanten in beweging brengt.

Welke content wordt het beste opgepikt, hoe spelen we in op iedere koopfase en welke content levert ons de meeste omzet op?

Welke kansen laat de data ons zien en hoe zorgen we ervoor dat we maandelijks blijven groeien?

IMGemak handgetekend icoon

EEN COMPLETE MIX

Content is content. Of we nu een blog moeten schrijven, een nieuwsbrief of al je social media kanalen van nieuwe content moeten voorzien. Voortaan zit jij er niet meer verlegen bij.

IMGemak handgetekend icoon

WEL RESULTATEN, GEEN CONTRACT

Laat je niet vastketenen aan langdurige, dure contracten. Blijf om de resultaten. Laat ons meer verdienen dan de vergoeding die we vragen en blijf alleen als jij dat echt wilt.

Content marketing is niet genoeg

Wil je echt alles uit je content marketing halen dan kun je beter je complete online marketing uitbesteden . De focus zal nog steeds op content marketing liggen, jouw investering blijft hetzelfde en toch weet je zeker dat er geen enkele kans onbenut wordt gelaten.

Want hoe zorg je ervoor dat je content ook écht gevonden wordt? Op welke manier blijft het niet alleen bij bezoekers, maar krijg je ook klanten? En kun je niet veel harder (of goedkoper) groeien als je content marketing combineert met andere kanalen?

Hoe dat precies werkt, kunnen we je het beste uitleggen in een gesprek.

klaar om te groeien?

Dienst info in 3 stappen
IMGemak handgetekend icoon

Maak kennis met IMGemak

Stuur ons een bericht en we nemen dezelfde dag contact met je op. Samen bespreken we je cijfers, ambities en wensen.

IMGemak handgetekend icoon

Ontvang een Vrijblijvend plan

Het team gaat aan de slag met een grondige analyse en een marktonderzoek. Aan de hand van de gevonden kansen krijg jij een groeiplan gepresenteerd.

IMGemak handgetekend icoon

Maak een weloverwogen keuze

De keuze is volledig aan jou. Ben je enthousiast over ons en het plan dan gaan we aan de slag. Zo niet, even goede vrienden.

Kom in Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Veelgestelde Vragen

Ja, in de meeste gevallen is het schrijven van blogs of seo-teksten een groot onderdeel van de contentstrategie. Toch blijft het daar niet bij, want waarom niet iedere tekst omtoveren tot tientallen social media berichten, een video of een nieuwsbrief?

Wij werken het liefste snel, effectief en opschaalbaar. Dit betekent dat alles vaker gebruik wordt en jij voor dezelfde investering, meer resultaat krijgt. 

Geen probleem. Jij bent de eigenaar van je bedrijf. Jij maakt de keuzes. 

Werk je al naar tevredenheid samen met een tekstschrijver, maar voel je dat er meer uit de content te halen valt, zie ons dan als extra. 

De tekstschrijver zal het daadwerkelijke schrijfwerk doen, wij de rest. 

Wij zien jou niet als klant, maar als compagnon. Dit betekent dat wij de krachten bundelen.

Schrijf je graag zelf je teksten, dan kijken wij alleen met je mee. Jij schrijft, wij doen de strategie en puntjes op de i.