Zonder te vloeken alles online gemakkelijk geregeld

Alles-in-een-software om (online) te groeien

Waarom kiezen voor aparte tools als Webnemer je alles biedt wat je nodig hebt in één krachtig, gebruiksvriendelijk platform?

Maak de mooiste website (en pas alles gemakkelijk zelf aan)

Geen gedoe meer met hosting, plug-ins of technische koppelingen.

Stuur winstgevende mails met de email marketing functie

Laat Webnemer (automatisch) de beste mails sturen.

Verkoop je eigen online cursus (of product)

Zet je kennis om in keiharde winst.

De Beste Software om je website te maken

Je wilt graag zelf je website maken, welke software is dan het meest geschikt? Wij hebben de 5 beste webdesign software op een rijtje gezet.

Wat is de beste website software?

Voordat we de top 5 programma’s bespreken, is het belangrijk om te begrijpen wat de beste website software eigenlijk inhoudt. Wat verwacht jij van de software?

Wil je veel koppelingen? Een handige pagebuilder? Veel templates?

Of gaat het hier om een CMS (Content Management Systeem) dat je in staat stelt om jouw website te bouwen, beheren en bewerken zonder technische kennis?

Welke webdesign software bij jou past, hangt af van wat jij voor ogen hebt. 

Laten we kijken naar de populairste opties. 

Webnemer

Webnemer is niet alleen een website builder, maar een compleet software pakket waarmee je gemakkelijk je website maakt, beheert en optimaliseert. Daarnaast biedt deze software je talloze extra functies zoals email marketing, een beveiligde leeromgeving, online afsprakenkalender en nog veel meer. 

WordPress

WordPress is een van de populairste content management systemen ter wereld. Het is een open-source platform dat je in staat stelt om een professionele website te bouwen en te beheren. Met duizenden gratis en betaalde plug-ins en thema’s is het mogelijk om jouw website volledig aan te passen naar jouw wensen.

Het nadeel van Wordprress is dat je wel enige technische kennis nodig hebt en altijd afhankelijk bent van enkele plug-ins. Wil je namelijk gemakkelijk zelf website maken dan heb je naast Wordpress, ook een pagebuilder plug-in nodig. 

Pagebuilder plug-ins

Om het bouwen van jouw website nog eenvoudiger te maken, kun je gebruikmaken van pagebuilder plug-ins voor WordPress. Twee populaire opties zijn Elementor en Beaver Builder.

Met deze tools kun je eenvoudig en zonder technische kennis prachtige webpagina’s maken. Ze bieden net als Webnemer een drag-and-drop interface waarmee je elementen naar jouw pagina kunt slepen en aanpassen zonder dat je code hoeft te schrijven.

Wix

Wix is een andere populaire keuze als het gaat om het maken van een website. Het is een alles-in-één platform dat gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit biedt. Met Wix kun je je website helemaal vanaf nul bouwen of gebruikmaken van kant-en-klare sjablonen. Het heeft een intuïtieve editor waarmee je gemakkelijk content kunt toevoegen en aanpassen.

Squarespace

Squarespace is een visueel aantrekkelijk platform dat gericht is op het creëren van mooie websites. Het biedt een scala aan prachtige ontwerpsjablonen en tools om jouw website naar jouw eigen smaak aan te passen. Of je nu een portfolio wilt bouwen, een online winkel wilt starten of een blog wilt maken, Squarespace biedt alle benodigde functies om jouw website er professioneel uit te laten zien.

Jimdo

Jimdo is een gebruiksvriendelijk platform waarmee je snel en gemakkelijk een website kunt bouwen. Het biedt verschillende sjablonen en stijlen om uit te kiezen, zodat je jouw website kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Jimdo heeft ook ingebouwde SEO-tools om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines.

Hoe kies je de beste software om je website te maken?

De keuze voor de beste software om je website te maken hangt af van verschillende factoren, zoals jouw technische vaardigheden, het doel van de website, het budget en jouw persoonlijke voorkeuren. Het is belangrijk om een software te kiezen die gebruiksvriendelijk is, de gewenste functionaliteiten biedt en voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Beu dat je concurrent er met je klant vandoor gaat?

Krijg de brutaalste marketing tips iedere week gratis in je inbox.