Zonder te vloeken alles online gemakkelijk geregeld

Alles-in-een-software om (online) te groeien

Waarom kiezen voor aparte tools als Webnemer je alles biedt wat je nodig hebt in één krachtig, gebruiksvriendelijk platform?

Maak de mooiste website (en pas alles gemakkelijk zelf aan)

Geen gedoe meer met hosting, plug-ins of technische koppelingen.

Stuur winstgevende mails met de email marketing functie

Laat Webnemer (automatisch) de beste mails sturen.

Verkoop je eigen online cursus (of product)

Zet je kennis om in keiharde winst.

In 7 Stappen je eigen website maken en hosten met Webnemer

Gemakkelijk je eigen website maken en direct hosten? Ontdek hoe je met Webnemer in 7 stappen je nieuwe online hebt.

Wat is Webnemer?

Webnemer is een gebruiksvriendelijke website builder waarmee je in een handomdraai jouw eigen website kunt maken. Het biedt een breed scala aan templates en tools die je kunt kiezen om de perfecte look en feel te creëren. Naast dat je met deze webdesign software gemakkelijk je website maakt, profiteer je van talloze extra functies zoals email marketing, een online afsprakenkalender en nog veel meer. 

Stap 1 – Maak een gratis account

De eerste stap om je eigen website te maken met Webnemer is het aanmaken van een gratis account. Door een account aan te maken, krijg je toegang tot alle functionaliteiten en mogelijkheden van Webnemer. Het enige wat je nodig hebt, is een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Je hoeft geen betaalinformatie achter te laten en kunt dus gratis en zonder risico starten. 

Stap 2 – Kies een website template

Met Webnemer kun je kiezen uit een breed scala aan prachtige website templates. Of je nu een zakelijke, creatieve of persoonlijke website wilt maken, er is altijd een template die bij jouw stijl past. Blader door de collectie, kies de template die jou aanspreekt en pas deze aan naar jouw wensen.

Stap 3 – Bepaal je kleuren en typografie

Je website visueel aantrekkelijk maken is essentieel om de juiste indruk te maken op je bezoekers. Met Webnemer kun je eenvoudig de kleuren en typografie van jouw website bepalen. Het mooie is dat Webnemer aan de hand van de kleurencombinatie van je website, alle templates en designblokken aanpast. 

Sleep je een nieuw blok en element naar je pagina, dan staat deze direct in je huisstijl. 

Stap 4 – Schrijf je webteksten (met AI)

Het maken van overtuigende webteksten kan een uitdaging zijn, maar met Webnemer wordt het een stuk eenvoudiger. Met behulp van de ingebouwde AI-functie kun je eenvoudig webteksten genereren die perfect passen bij jouw website. Voer gewoon enkele basisinformatie in en de AI zal automatisch een goede webtekst voor je schrijven. 

Stap 5 – Check het design

Voordat je jouw website publiceert, is het belangrijk om het design te controleren. Met Webnemer kun je eenvoudig een voorbeeld bekijken van hoe jouw website eruit zal zien op verschillende apparaten en schermformaten. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw website er op elk apparaat goed uitziet en goed functioneert.

Stap 6 – Koppel je domeinnaam

Een eigen domeinnaam geeft jouw website een professionele uitstraling en maakt het makkelijker voor bezoekers om jouw website te vinden. Gebruik je Webnemer dan krijg je in eerste instantie een gratis subdomein. Zodra je een abonnement hebt gekozen kun je je eigen domeinnaam aan de website koppelen. 

Stap 7 – Geniet van je nieuwe website

En last but not least, geniet van jouw nieuwe website! Met Webnemer heb je in slechts 6 stappen jouw eigen website gemaakt en gehost. Je kunt nu trots zijn op jouw professionele online aanwezigheid en genieten van de voordelen die een eigen website met zich meebrengt.

Veelgestelde vragen

Biedt Webnemer een gratis pakket voor het bouwen van een eigen website?

 Ja, Webnemer biedt een gratis website-builder aan waarmee je eenvoudig je eigen website kunt maken. Je maakt al een gratis account met alleen je naam en e-mailadres. Heb je eenmaal je website gebouwd, dan betaal je slechts een kleine vergoeding voor de hosting. 

Hoe host ik mijn website met Webnemer?

Webnemer is ervoor gemaakt om eenvoudig je eigen website te maken. Alle technische rompslomp, zoals updates, beveiliging en de hosting wordt voor je geregeld. 

Kan ik met Webnemer een WordPress-website maken?

Nee. Webnemer is een website maker die losstaat van een content management systeem zoals Wordpress. 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Webnemer voor het maken van een website?

Ja en Nee. Je kunt het programma gratis gebruiken en gebruiken om je eigen professionele website te maken. Pas wanneer je je website live wilt brengen, betaal je een kleine vergoeding. 

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken voor mijn website met Webnemer?

Ja, met Webnemer kun je je eigen domeinnaam gebruiken voor jouw website. Als je de website nog aan het bouwen bent, krijg je van Webnemer een gratis domeinnaam. Zodra je klaar bent met het bouwen, kun je je eigen domeinnaam koppelen. 

Biedt Webnemer professionele templates voor het maken van een website?

Ja, Webnemer biedt een breed scala aan professionele templates voor het bouwen van jouw eigen website.

Kan ik met Webnemer een gratis website maken?

Ja, met Webnemer kun je eenvoudig en gratis je eigen website maken met behulp van de website-builder. Je betaalt slechts een kleine vergoeding wanneer je jouw website wilt live brengen. 

Hoe eenvoudig is het om een website te bouwen met Webnemer?

Webnemer biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke website-builder waarmee je zonder technische kennis eenvoudig je eigen website kunt bouwen.

Wat voor webhostingdiensten biedt Webnemer aan?

Webnemer biedt betrouwbare en snelle webhostingdiensten voor het hosten van jouw website of webshop. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de pakketten, Met Webnemer heb je altijd een professionele hosting en een razendsnelle website. 

Beu dat je concurrent er met je klant vandoor gaat?

Krijg de brutaalste marketing tips iedere week gratis in je inbox.